SEYTAN, ASA 5, TILSIM 3, KUPA 6 ve KILIC KRALICE

Şeytan ve Asa 5 partnerinizle aranızda gereksiz rekabet ve çekişme olduğunu veya rekabete dayalı bir iş yaptığınız için, sık sık gerilim yaşadığınızı anlatıyor. Şeytan sizi, Asa 5 onu temsil ediyor. Her 2 kartta ateş elementi ile temsi edilir. Asa 5 küçük arkana kartlarındandır ve gündelik konulara değinir kişinin hayatında ki etkileri geçicidir. Diğer küçük arkana kartları içinde mücadeleci ve dövüşçü olarak bilinir.

-Şeytan ise, büyük arkana kartlarındandır. Hem büyük hemde küçük arkana kartları arasında en güçlü kartlardan biridir ve açılımdaki diğer bütün kartları etkisi altına alır. Büyük arkana kartları, o dönemde yaşadıklarınızın hayatınızda kalıcı etkileri olacağından bahseder.

-Bu kombinasyon, aranızdaki anlaşmazlıkların, bazen kıskançlık yüzünden, bazende sırf size meydan okumak için ayarlanmış tartışmalar olabileceğini ifade ediyor. Bu tartışmaları büyütmeye gerek olmadığına siz karar verin ve korkusuz olun. İç sesinize ve hislerinize güvenin, inandığınız şeyler için mücadele etmekten kaçmayın. Çünkü, sizi bağlayan zincirler çok gevşek, ancak korku sizi engelliyor. Şeytan kartı karamsarlığınızın sizi kısıtladığını anlatıyor.

-Asa 5, aynı zamanda onuPartnerinizin rekabete dayalı bir kariyer yaşamı olduğunu ifade ediyor olabilir. Ayrıca, yaptığı işler teori, incelik ve titiz bir çalışma gerektiriyordur. Bu işlerde kariyer sahibi olmak çok cezbedici gelsede ve muhtemelen çok yorucudur. Asa 5 ve Tılsım 3, işinde başarılı olabilmesi için çabaladığını, gergin bir dönemden geçtiğini ve her anlamda desteğe ihtiyacı olduğu anlamına geliyor.

-Tılsım 3'ün ardından gelen Kupa 6 mutlu anılarla ilgilidir. Bu 2 kartın birlikteliği şu anda hayatınızda olan sorunları büyütmeyin, mutlu anlarınızı hatırlayarak şifa bulun diyor. bu iyileşmenin getirdiği mutluluk ile de gelecek için mutlu anılar biriktirebileceğinizi söylüyor.

-Kılıçların Kraliçesi muhtemelen sizi temsil ediyor. Hayatta istediklerinizi elde etmek için çok çalıştınız ve başardınız anlamına geliyor. İşler, finans konuları ve hayat size kendinizi yorgun hissettiriyor olabilir. Bu yüzden hayata karşı kasvetli bir bakış açısı geliştirmiş ve zırhınızı giymiş görünüyorsunuz. Fakat, unutmayın ki, hayatta her istediğini elde etmek tasasız bir insan olmak anlamına gelmiyor.

Muhtemelen iyi para biriktirdiniz.

-Kılıçların Kraliçesi gibi olmayın demiyorum. Ama kendinize daha derinlemesine bakmanızı ve davranışlarınızın gerçeklerle paralel ve özellikle de sağlıklı düşüncelerle paralel olup olmadığını iç sesinize sorabilirsiniz. Sınırlarınızı gerçeklere göre biraz esnetebilirsiniz. Hisleriniz size doğruyu söyleyecektir.

-Her ikinizinde kendi kuralları, prensipleri ve kanunları var elbette. Ancak, bütün bunlar bir ilişkinin istikrarı için esnetilebilir, hatta değiştirilebilir. Yaşadığınız hayal kırıklarınızın eşinizi size düşman yapmasına izin vermeyin. Onu birşeylerden vazgeçirmek veya tek başına birşeylere yönlendirmek yerine birlik olmayı seçin.

-Kupa 6'nın yanında Kraliçe, güzel bir tatil hayali kurduğunuzu ve bunun için paranız olduğunu söylüyor.Tatile çıkın, anılara geri gidin hatta bir çocuk gibi kendinizi şımartın.

Yorumlar