KILIC SOVALYE, TILSIM ASI, HERMIT ve KILIC ASI


-Kılıç Şövalye, Tılsım Ası ve Kılıç Ası küçük sırlı tarot kartlarıdır ve günlük hayatta geçici ve acil konulara değinir. Hermit, büyük sırlı tarot kartıdır, uzun vadeli konulara değinir ve kalıcı etkileri vardır.

-Kılıç Şövalye, cesur, hırslı, dürüst ve iddialı. Havalı, eğitimli, topluluk önünde güzel konuşan ve iletişimi kuvvetli. Tek fikre takıntılı, fanatik ve mükemmelliyetçi. Eylem planları konusunda usta ve stratejiktir. Hızlı karar verir ve hızlı harekete geçer.

-Kılıç Şövalyenin en sevdiğim taraflarından biri de zeki, esprili bir entelektüel olması ve boş dedikodulardan hiç hazetmemesidir.

-Kılıç Şövalye, aynı zamanda yüksek standartlar ve ilkeler doğrultusunda hukukun tarafındadır. Gizli yolsuzlukları ortaya çıkarma ve doğruyu bulma konusunda ustadır.

-Dinlenmeye fırsat bulamayan Kılıç Şövalyenin en önemli özelliklerinden biri de hiç beklenmediği bir anda ve yerde aniden ortaya çıkmasıdır. Bu durum sevenleri mutlu eder. Düşmanları da gafil avlar.

-Asıl dikkat etmesi gereken en önemli şey nedir biliyormusunuz? Bu kadar özel bir insan olduğunu bildiği halde, gurur yapmamak, bilgeliğine güvendiği kişilerden tavsiye almak, düşünmeden ve acele harekete geçip, haklıyken haksız duruma düşmemek.

-Tılsım Ası'nın önündeki Kılıç Şövalye, finansal konularda tam anlamıyla hayalinizi gerçekleştirmek üzere olduğunuzu ifade ediyor. Tılsım Ası, finansal fırsatlar ve yeni finansal yolculukları ve yatırımları işaret eder. Tılsım Ası, uzun vadede servete dönüşecek elinizdeki tohumdur.

-Tılsım Ası bazen bir ganimet, bazen karlı bir kazanç, bazen de yaşadığınız talihsiz bir olaydan dolayı ele geçirdiğiniz bir şanstır.

-Tılsım Ası, seçtiğiniz kartların kombinasyonuna göre, sizin hayatınızda yeni bir çağın başlangıcını temsil ediyor.

==Hermit'in ışığı tarot açılımınızda nereye bakıyorsa, sizin dikkatinizi oraya çekmeye çalışıyordur. O konuda planlı hareket etmenizi ve işi aceleye getirmemenizi tavsiye ediyordur. Sizde Hermit'in ışığı Tılsım Ası'nı, yani elinizdeki tohumu aydınlatıyor. Bu da, kariyer ve/veya finans konularına odaklanmanızın doğru olacağını ifade ediyor.

-9 numaralı büyük sırlı kartlardan olan Hermit, numerolojik olarak sona yaklaştığınızı anlatıyor. Ancak, henüz son değil. Sabırlı olun 10 numaralı Kader Çarkında ihtiyacınız olan fırsat karşınıza çıkacak ve hayatınızda yeni bir döngü başlayacak.

-Hermit, kafanızdaki sorukarın cevaplarının anahtarının bugüne kadar yaşadığınız deneyimlerden elde ettiğiniz tecrübelerde, yani kendi içinizde olduğunu ifade ediyor. Tek yapmanız gereken inzivaya çekilmek ve olayların geçmişini ve gidişatını büyük resimden gözlemlemek ve değerlendirmek. Şimdi, düşünebildiğiniz kadar çok ve derin düşünme zamanıdır. Kendinize sorun.

-Daha önce neredeydiniz?

-Buradan nereye gitmek istiyorsunuz?

-Hermit, cevaplar konusunda başkaları size yardım edemez anlamına gelmesede, en doğru cevabın bilgeliğine zaten sahip olduğunuzu size hatırlatıyor. Bu geri çekilme zamanlarını kulanmaya başlayın. Harekete geçmeden önce enerji toplayın ve gereksiz ve tatmin edici olmayan ilişkileri bir daha karşınıza çıkmayacak şekilde bitirin.

-Kılıç Ası, hızlı ve güçlü eylemin kartıdır. Kendinizi ve elinizdekini göreve tam adarsınız ve hızlı sonuç alırsınız. İhtiyacınız olan ektra bir güce ve dayanıklılığa sahip olacaksınız.

-Kılıç Ası, bir durumun mutlak sonunu öngörmede olabilecekler hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağınızı ve diğerlerinden avantajlı durumda bulacağınızı temsil ediyor.

-İşlerinizin ve ortaklığınızın geleceği hakkında tahmininizden daha kısa zamanda haberler alacaksınız. Hazırlıklı olun.

-Ve ek olarak, Kılıç Ası bir süre sonra altın değerinde yeni bilgi akışına sahip olacağınız bir döngünün başlıyacağını ve bunun kıymetini bilmenizi öneriyor.

Yorumlar