KILIC 3, ADALET, KADER CARKI

KILIÇ 3,ADALET,KADER ÇARKI

-Kılıç 3 aşkın gözyaşlarını ve henüz iyileşmemiş bir aşk yarasını temsil eder. Kişinin kendisine acı veren şeyi yüreğinden koparıp atmasını tavsiye eder. Bunun kolay olmadığını düşünüyor olabilirsiniz. Fakat, sürekli geçmişi düşünmek acıları hayatınıza davet etmek olur.

-Adalet, acıları geride bırakmak için, sizin bir adım atmanız gerektiğini vurgulamak için karşınıza çıkmış olabilir. Adalet, soğuktur, ancak karma ile ilgilidir. Doğru iletişim kurarak yanlış anlaşılmaların adil bir biçimde ortadan kaldırılmasına vesile olur.

-Kılıç 3, genelde iletişim eksikliğinden kaynaklanan acılara işaret eder. Belki de ortada bir yanlış anlama var ve bu yüzden yanlış bir değerlendirme yaptınız ve boşu boşuna kendinizi üzdünüz. Eğer, böyleyse Kılıç 3 kartının önüne geçen Adalet, gelecekteki olumlu karmanızı oluşturmak için, sizi onu aramaya teşvik ediyor. Fakat, bu acılarınız ilk değilse ve bazı şeylerin değişmeyeceğine inanıyorsanız. Kılıç sizin elinizde ve dengeyi sağlayacak olan gene sizsiniz. Kararınızı verin ve bitmesi gerekiyorsa siz bitirmekten korkmayın. Çünkü, harika bir gelecek köşebaşında sizi bekliyor.

-Son olarak Adalet'in yanına seçtiğiniz kader Çarkı Arkana Majör destesinin en şanslı kombinasyonlarından biridir. ilişkide yeni bir aşamaya geçsenizde geçmesenizde hayatınızda yeni bir döngünün başlıyacağını işaret ediyor olabilir. Ayrıca, her anlamda fırsatların karşınıza çıkacağının mesajını veriyor.

-Siz yüreği güzel, karakteri sağlam bir insansınız. Herşeyin en iyisini en güzelini hak ediyorsunuz. Adalet ve Kader Çarkı, karmanızdan gelen yeni bir döngünün başlıyacağını ve muhteşem bir hayata adım atacağınızı ima ediyor. Kader Çarkı uzaklaşmadan en iyisi için bu dönemi çok iyi değerlendirin.

Yorumlar