HERMIT ve ASALAR TAKIMI KOMBINASYONLARI



==HERMİT ve ASALARIN ASI, yeni başlangıçlar, teklifler ve harekete geçmeden önceso teklifler veya fırsatlar üzerinde düşünmek için zaman ayırmayı ifade eder. Hayatınızın yeni bir dönemine doğru adımlarla ilerlemek istiyorsunuz. Bu dönemin içinde olanlar ve koşullar kontrolünüz dışında olabilir. Ancak, davranışlarınız ve tutumunuz sizin kontrolünüzde.

-Bu kombinasyon aşk hayatında olası taahhütleri, yeni teklifleri ve seçenekleri dikkatlice incelemeyi temsil eder.

-Kariyer hayatında, yeni iş teklifleri, öğrenmek ve eğitim için yeni fırsatlar yakalamak veya kendi kendini eğitmek anlamına gelebilir.

-Sağlıkla ilgili olarak, sağlık kitapları okumak, zihinsel ve fiziksel sağlığınızı iyileştirme olasılığını görmek, sağlık kitapları okumak ve sağlığınızı iyileştirmek ile ilgili bir yolculuğa başlamakla ilgilidir.

==HERMİT ve ASA 2, yalnız olabilecek ama fırsatlarla dolu ve aydınlık bir yolculuğu temsil eder. Mutluluğa ve güzelliklere giden yolu planlamakla kalmayıp, ne kadar uzun süreceğini dert etmeden inşa etmek için çabalamak anlamına gelir. Yeni başlangıçlar, organizasyonlar ve hedefleriniz üzerinde çalıştığınızı gösterir.

-Bu kombinasyon, zaten var olan bir ilişkiyi canlandırmak için planlar yapmak ve ilerleme kaydetmek anlamına gelir.

-Kariyer hayatında hedeflerinize yaklaştığınızı ve ipi göğüslemeye hazır olduğunuzu, yenilikçi şeyler başardığınızı temsil eder.

-Bu kombinasyon, kişisel hedefleriniz için konfor alanınızdan çıktığınızı ve sağlıklı olmak için durumunuza uygun bir rejim belirlemenizi tavsiye eder.

==HERMİT ve ASA 3, eski alışkanlıklarınızı yenileri ile lehinize değiştirmeye çalıştığınızı ifade eder. Çünkü, temel atmak için çok çalışmanız gerekiyor ve bu değişim hedefinize giden yolda ilerlemenizi kolaylaştıracak. Gittiğiniz yol kesinlikle doğru, ancak hedefe varmak için ekip olarak uyum içinde çalışmak gerekiyor.

-Bu kombinasyon aşk hayatında daha iyi bir gelecek için güven konuları üzerinde çalışmayı gösterir.

-Kariyer hayatında daha üst düzey bir pozisyona geçmek için çabalarınızı ve iş hayatınızı iyileştirmenin yollarını aradığınızı ifade eder.

-Sağlığına dikkat etmek ve iyileştirmek için neler yapabileceğini araştırmak ruhsal çalışmalardan ilham almak anlamına gelir.

==HERMİT ve ASA 4 birlikte eve dönüş yolunu bulurlar. Ancak, eve dönüşte yaşanacak o mutluluk ve neşeden önce derin düşünce anına ihtiyaç duyarlar. Bu kombinasyon avantajın sizde olduğunu temsil eden bir kombinasyondur. Kesinlikle hayatınızda bir köşe dönüyorsunuz ve bunu sevdiklerinize ve bütün dünyaya anlatmak istiyorsunuz.

-Aşk ve ilişkilerde neyin doğru olduğunu planlamak için düşünmek, kendini adamak ve ilişkinin istikrarı için çok çalışmak anlamına gelir.

-Kariyer hayatında eğitimin tamamlandığını ve basamakları tırmanmak için yeni nitelikler kazandığınızı gösterir.

==HERMİT ve ASA 5, fırtınanın geçmesini beklemek yerine uzaklaşmayı temsil eder. Bu 2 kart ayrı ayrı çok farklı mesajlar vermesine rağmen birlikte mantıklı bir çift olurlar ve akıllıca hareket ederler. Bu kombinasyon kontrolünüz dışında gelişen olayları dram haline getirmektense kendini daha önemli çalışmalarla oyalamak anlamına gelir.

-Aşk hayatında barışı korumak ve tartışmadan kaçınmak için partnerlerin birbirlerinin alanlarına müdahale etmediklerini gösterir.

-Kariyer hayatında tek başına çalışmayı seçtiğinizi ve iş yeri çatışmalarından uzak durduğunuzu ifade eder.

-Ayrıca, sağlıksız yaşam tarzı alışkanlıklarından uzaklaşmayı seçmek ve sağlığınızı iyileştirmek için yeni yollar aradığınızı sembolize eder.

==HERMİT ve ASA 6 disipli çalışmalarınızın meyvesini verdiğini ifade eder. Bu güçlü bir tüm olumsuz sesleri susturdu. Kişisel projeleriniz üstünde tek başınıza çok çalıştınız ve öyle önemli işler başardınız ki zaferinizi bütün dünyaya anlatmak istiyorsunuz.

-Bu kombinasyon aşk ve ilişkilerde partnerinizle sorunları birlikte aştığınızı ve seçimlerinizle gurur duyduğunuzu gösterir.

-Kariyer hayatında ilerlerken hislerinizin sizi hiç yanıltmadığını, güçlü iş ahlakını ve sorumluluklarını gerektiği gibi yerine getirmeyi ifade eder.

-Sağlıklıkta, hedefinize ulaştığınızı ve sağlıklı olmanın konforunu yaşadığınızı temsil eder.

==HERMİT ve ASA 7, kalbe ve zihne sınır koyarak sizi savunmaya zorlar ve sakin bir zihinle her zorluğun üstesinden gelebileceğinizi temsil eder. Bu kombinasyon, yolunuza çıkan engeller karşısında kendinize sınırlar koymakla ilgilidir. Yolculuğunuzda planlarınızı kararlılıkla uygulayın tahminlerden daha fazlasına sahip olacaksınız.

-Aşk hayatında sorunlar karşısında sakin kalmanızı, çözmek için sabırla çaba harcamanızı ve ilişkinizi büyük resimden değerlendirmenizi tavsiye eder.

-Kariyer hayatında rekabetin farkında olmak ve çalışma arkadaşlarından ayrıcalıklı olmak için, istikrarlı bir şekilde çalışmak ve sakin kalmak

-Sürekli başkalarından ne kadar ilerde olduğunuzu karşılaştırmak ve her attığınız adımı haykırmak sağlığınızı olumsuz etkileyecektir. Kıyaslama yapmayın.

==HERMİT ve ASA 8 ilerlemek için alçalma ihtiyacını temsil eder. Yolculuğunuzda durağan kalmanın hareket etmekten daha faydalı olacağının farkına varırsanız hareketsiz kalsanız bile, ilerleme kaydedersiniz. Çok hızlı hareket etmek yerine daha fazla iç gözlem yapmak lehinize değişimi hayatınıza daha hızlı getirecektir.

-Bu kombinasyon aşk hayatında acele etmemenizi, ilişkiyi beslemek için özel anların keyfini çıkarmanızı tavsiye eder.

-Kariyer hayatında işleri aceleye getirmeyin. Projeleri dikkatli inceleyin ve yavaş ilerleyin.

-Sağlıklı olmak için hızlı diyetlerden ve kısa yoldan sağlıklı olma yöntemlerinden kaçının.

==HERMİT ve ASA 9, hayatın zorluklarını birlikte göğüsleyen ve hangi engeller çıkarsa çıksın ilerlemeye çalışan yorgun ama güçlü bir birleşmedir. Durumunuzu düşünmeye çok zaman harcadığınız için kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Ne kadar yorgun olursanız olun, sona yaklaştınız artık düşünmeyi bırakıp bir karar vermelisiniz. 

-Aşk hayatında potansiyel ihaneti düşünerek bir sonraki adımınızı planlamak

-Kariyer hayatında bir çalışmanın sonuna yaklaştığınızda karşınıza çıkan zorlukları gösterir.

-Sağlıkla ilgili olarak, hedeflerinize ulaşmak için egzersiz yapmaktan ve çok çalışmaktan yorgun düştüğünüzü ifade eder.

==HERMİT ve ASA 10 kombinasyonu kişinin yalnız kaldığında zamanı iyi kullanamadığını gösterir. Hayatta tek başına mücadele etmek ve ihtiyacı olanlara yardım etmek hem stres hemde yorgunluğa sebep olacaktır. Kalbinize yük olmasın diye kendinizi iyilik yapmaya adamış olabilirsiniz. Tek başına bu sorumlulukları yerine getirmek için geçirdiğiniz bunca zaman dengenizin bozulmasına sebep olabilir.

-Bu kombinasyon ilişkilerde aşk senaryolarının kişinin ilgisini çekmediğini, kendine öncelik vermediğini ve geri çektiğini gösterir.

-Kariyer hayatında yükselmek için ağır iş yüklerini yerine getirmek için çok çalışmak anlamına gelir.

-Sağlıkla ilgili olarak, mükemmel bir fiziğe sahip olmaya çok zaman harcamak ve aşırı fiziksel egzersiz yapmayı temsil eder.

==HERMİT ve ASA PRENSİ, önünüzdeki günlerde büyük bir maceraya hazırlandığınızı temsil eder. Bir şeyler yapmak sizin için sorun değil. Sessizliğinizi ve sakinliğinizi maceraya hazırlanmak için kullanabilirsiniz. Hayatınızın her alanında neler olup bittiğini başkalarının bilmesi gerekmiyor. Geri çekilip mahremiyetinizi yararınıza kullanabilirsiniz. Bu kombinasyon size harika fırsatlar yaratacaktır.

-Bu dönemi aşk hayatınızı iyileştirmek için fırsatları yakalamaya çalışmak, risk almak ve enerji depolamak için kullanabilirsiniz.

-Kariyer hayatınızda yalnız başınıza daha çok çalışacaksınız ve çabalarınız takdir görecektir.

-Yalnız kaldığınız bu zamanı spor yaparak değerlendirebilirsiniz. Sağlıklı kalabilmek için başkalarına hedeflerinizden bahsetmeyin.

==HERMİT ve ASA ŞÖVALYEnin her ikisininde kafaları ve yürekleri arasında bir savaş vardır. Fakat, farklı yollardan başarıya giderler. Bu kombinasyon omuzlarının üstünde taşıdığınız bilge bir kafa ile nerede nasıl hareket edeceğini bilerek başarmayı temsil eder.

-Hayatın evrelerinde mükemmelleşerek bilgimizi kullanmanın yolunu öğreniriz. Sahip olduğumuz bilgiyi akıllıca ve doğru yolda kullanmak bilgeliktir. Hedefinize güvenli bir yoldan gitmek yerine kestirme yolu tercih ederseniz, geri dönüşü olmayan olumsuz sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız.

-Bu kombinasyon aşk hayatında net bir karar vermeden önce atacağınız adımları önceden düşünmeyi temsil eder.

-Kariyer hayatında bildiklerinizi çok hızlı kullanmaya kakışmanın, ani ve cesur çabalarınızın hatalar yaptırabileceği konusunda sizi uyarır.

-Sağlıkta kestirmeden sonuca varmaya çalışmanın ve kitabın satır aralarını okumadan çareye başvurduğunuzda, başlıkların sizi yanıltabileceği konusunda bir uyarıdır.

==HERMİT ve ASA KRALİÇE tutkulu, ancak sezgilerinizle uyum içinde olduğunuzu gösterir. Tutku ve sezgi birleşiminden güzel bir birleşme ortaya çıkar ve bu da sizin güçlü bir karakter olduğunuzu gösterir. Bu kombinasyon başarıya giden yolda tutkulu, kaosa karşı tepkisiz olduğunuzu gösterir.

-Aşk hayatında kendine güvenen, ancak içine kapalı bir aşık tipini temsil eder.

-Kariyer hayatınızda projeler üstünde tutkulu olduğunuzu ve önemli noktalar üzerinde çalışmaya çok zaman harcadığınızı gösterir.

-Hedeflerinizden bağımsız davranarak, sağlığınızda bir denge oluşturabilirsiniz.

==HERMİT ve ASA KRALI, kişinin yalnızlığını ve sessizliğini ertelemekle karıştırmayın, bu ona iyi gelecek ve cesaretle yuvasını inşa edecektir anlamına gelir. Çünkü bu bilge ruh kendi kendine iyi düşünür ve enerji depolar. Tek başına ayakta kalmaktan ve etrafını özümsemekten hoşlanır. Ancak, tek başlarına çıktıkları bu yolculuğu fazla düşünmek yerine dikkat çekmek için kullanırlar.

-Bu kombinasyon ilişkilerde sorunları çözmek, uyumlu bir enerji yaratmak ve aşkta sebat etmek için zaman ayırmak anlamına gelir.

-Kariyer hayatında, insanlar arasında veya iş hayatında problem çözmeyi ve enerjinizi başarıya yönlendirmeyi sembolize eder.

-Sağlıkla ilgili olarak iyileşmek ve değişmek için zamanını enerji toplamak için kullanmak anlamına gelir.

Yorumlar