SEYTAN ve AY KOMBINASYONU



==ŞEYTAN ve AY, her birimizin içinde taşıdığı sosyal ve kültürel olarak sindirilemez doğamızı ve karanlık tarafımızı temsil eder. Kişilerin gölge tarafları aslında gerçekten kim olduklarının özüdür. Bu değiştiremeyeceğiniz ve asla ortadan kaldıramayacağınız bir şeydir.
-Şeytan bir vampir bir iblis olarak tasvir edilir. İnsanda ruhunu başka güçlere kaptırabileceği korkusu uyandırır.

-Şeytan, 1700'lerin ortalarında ortaya çıkmış ve günah keçisi ilan edilmiş bir tanrıçadır. Ezoterik adı Baphomet'tir ve kişiye daha sofistike bir imaj verir.

1-Volkanlarda depolanan ilkel tutkusu ve arzusu.

2-Basmakalıp rollerin baskısını aşması.

3-Kalpten gelen gerçek bir özgürlüğü yaşama arzusu Şeytan'a güç verir.


ŞEYTAN, AY'ın yanında melek kanatları takmış biri gibi görünen, ancak insanların kalplerine karanlık tohumlar ekerek ruhlarını ele geçiren birini temsil eder.

-15 numaralı Şeytan tarot kartı, numerolojide lider 1 rakamı ve bağımsız 5 rakamının enerjilerinin etkisi altındadır. 1 rakamı bize yetenekli Sihirbaz kartını hatırlatır.

-5 rakamı Tarot'ta Büyük Rahip kartı ile temsil edilir. Bu kart güç, odaklanma, dönüşüm ve ölümsüzlüğü ruhani bir sesle ifade eder.

-1+ 5 sayılarını toplarsak 6 rakamını elde ederiz. 6 rakamı Aşıklar tarot kartını işaret eder ve tüm duyguların toplanma yeri olan aşk bir kez daha mantığı alt eder.

==ŞEYTAN ve AY tarot kombinasyonu, bazı hileli eylemler gerçekleştirdiğiniz anlamına gelir. Bu durumda ne kadar zeki ve stratejik olmaya çalışırsanız çalışın kazanacağınız hiçbir şey olmayacaktır. En iyi ihtimalle, gerçek duygularınızı ve muhtemelen öfkenizi gösterebilirsiniz.

-Her durumda hissettiklerinizi ifade etmeniz gerekmese de, ruhsal olarak daha güçlü ve derin olmanızın sebebinin deneyimleriniz olduğunu kabul etmek, kendinize karşı dürüst olmanıza yardımcı olacaktır.

-Zenginlik bu kombinasyonun vazgeçilmezidir. Para ne kadar tükenirse tükensin şeytanın kurnazlığı sayesinde bol bol yerine konacaktır.

-Bazen, sayısız eğlencenin ardından duygularınızda ve sağlığınızda çöküş yaşasanızda bu sizin için önemli değildir. Çünkü, zenginlik, lüks ve konfor sizin en zayıf yönlerinizden biridir.

-Bu kombinasyon, yaklaşmakta olan ölümün bile doğal birşey olduğunu ve önlem almanın gereksiz olduğunu düşündürür. Bu sebeple, birikme eğiliminde olan hastalıklarınız uzun vadede size zarar vermeye başlar.

==ŞEYTAN ve AY birlikteliğinde, Şeytanın uzun parmakları siz farkında olmadan her köşeye ulaşır. Siz nerede olursanız olun, Şeytan ayakta durur ve en güvenli yer bile sizi ondan saklayamaz. Bİşte, bu yüzden bu kombinasyonun ana teması sinsiliktir.

-Şeytan, Ay tarot kartı ile birlikte ortaya çıktığında, adeta patlamayı bekleyen bir volkan gibi kendi türküsünü söyleyerek ve dansederek, en mutlu anların keyfini çıkarır ve yavaş yavaş cehennem ateşini yakmaya başlar.

-Ateş en uç noktaya ulaştığında hayatın tadını çıkarmanın zamanı gelmiştir. İnsan ruhunun kişisel çıkarlar tarafından perdelendiği yer burasıdır. Akıl Şeytan tarafından gizlenir ve duygulara yenik düşer. İşte, Ay bu çıkmaz sokakta karşınıza çıkar.

==Şeytan ve Ay kombinasyonu, bazen fiziksel esaret ve kölelik, kısıtlama ve sağlıksız bağımlılık veya bağlılığı temsil edebilir. 
-Bazen, Kötü arzular, cinsel içgüdü, şehvet, kontrol edilemeyen tutkular ve vahşilik anlamına gelebilir.
-Bazen de, baskı, bencillik, şeytani yanılgı, açgözlülük ve maddi varlıklara düşkünlüğü ifade edebilir.
-Ayrıca, kendinden şüphe duyma, karamsarlık ve umutsuzluk, çirkinlik ve zayıflık, korku ve kendini kapana kısılmış hissetmeyi gösterebilir.

==AY ve ŞEYTAN

Eğer, Ay tarot kartı Şeytan'ın önünde olursa, bu bir ilişkide baskıcı sorunlar var anlamına gelir. Bunlar, kumar, alkol ve uyuşturucu gibi bağımlılık sorunları olabilir. Yani, ilgili taraflardan birinin veya her ikisinin de ruh sağlığı sorunları olduğunu temsil edebilir.

==AY ve ŞEYTAN KOMBINASYONU
- Kendinden büyük şüphe duyan birini temsil edebilir.
- Acı, korku vb. nedenlerle duygularını gizleyen birisini gösterebilir.
- Bazı yanlış algılar yüzünden kafası tamamen karışmış birisini temsil edebilir.
- Korkunç olduğuna inandıkları bağımlılıklarını bir sır olarak saklayan birisini işaret edebilir. 

==Şeytan ters konumda Ay düz konumda ortaya çıkarsa, belirli ve olumlu bir neden olmaksızın kaos ve direniş yaratmaktan zevk aldığınızı gösterir. Sinirli biri olduğunuz için, intikam amacıyla alaycı tavrınız yanıltıcı olabilir.
-Muhtemelen içinizde şaka yapmayı seven ergen bir çocuk var. Ancak, başınızı daha fazla belaya sokmadan bunun üstesinden gelmeli ve değişmelisiniz.

-Bu maskaralıklar şu anda sizi eğlendirse de başınız belaya girmeden önce bu dürtüleri bastırmayı başarmalısınız. Çünkü, uzun vadede mutlaka bedel ödemek zorunda kalırsınız.

==TERS ŞEYTAN ve AY ANAHTAR kombinasyonu

-Bazen, madde birikiminin peşine düşmek, aşırı hırs ve açgözlülüğü gösterebilir. Bazen, aydınlanma arayışı, korkuyla yüzleşmek, zincirleri kırmak ve esaretten kurtulmak anlamına gelebilir. Bazen de, ayartmanın üstesinden gelmek ve aşırı bağlı veya bağımlı ilişkileri terk etmeniz gerektiğini ifade edebilir.

-Yüzeysel kontrol, atılganlık eksikliği ve kararsız durum.

-Ayrıca, inatçılık, katılık, gücün kötüye kullanımı ve insanlık dışı davranışlar, kontrol eksikliği ve kararsızlık gibi nitelikler bu kombinasyonun ana temasını oluşturur.

Yorumlar