ASA 4, BUYUK RAHIP, KILIC SOVALYE ve KILIC PRENS


-Asaların 4'lüsü, genelde güçlü bir memnuniyet duygusunu, mutluğu ve kutlamaları temsil eder. Duygusal olarak çok iyi bir yerde bulunduğunuzu çevrenizdekiler tarafından desteklendiğinizi gösterir. Asaların 4'lüsü zor zamanlardan sonra sonunda başardığınızı veya işin başındaysanız başaracağınızı, aranan biri olacağınızı ve  etrafınızın sizi önemseyen kişilerle çevrili olacağını haber verir. Ancak, aynı zamanda temelleri sağlam yeni başlangıçları temsil eder.

-Uzun vadeli ilişkileri, ortaklıkları ve/veya kariyer yaşamınızda işlerin yolunda gideceğini ifade eder. İlişkilerde, kendinizi çok özel bir karşılaşmayı kutlamak için bir akşam yemeğinde bulabilirsiniz. Numerolojik olarak 4'ten 5'e ilerlemek heyecanlı ve endişe verici olsada, Asa 4'ü yanınıza aldıysanız her adımda destekleneceğinizden emin olabilirsiniz.

-Asa 4 tarot kartını Büyük Rahip ile birlikte seçtiyseniz, bu kendinizi geleneksel ve muhafazakar hissettiğinizi gösterebilir. Ya da, kurallara uyan ve işleri öğretildiği şekilde yapmaya doğal olarak eğilimli muhafazakar birisini temsil edebilir. Bu kombinasyon, aynı zamanda kendinizi inançlı ruhsal hissettiğinizi ilahi güçten aldığınız rehberliğe güvendiğinizi ifade edebilir. Büyük Rahip, aynı zamanda kişileri birbirine bağlayan törenlerle ilgilidir.

-Asa 4 maddi olarak güvende hissetmek ile ilgiliyken. Büyük Rahip ruhani, entelektüel ve manevi bir bağlantıyı ifade edebilir. Asa 4 ve Büyük Rahip birlikteliği, ilişkilerde geleneksel bir düğün töreni veya iş hayatında geleneksel bir ortaklık yemeği veya törenini temsil edebilir.

-Büyük Rahip ve Kılıç Şövalye enerjileri uyumsuz kartlardır. Burada Büyük Rahip saygıdeğer bir aile büyüğü veya bir ebeveyn olabilir. Bu kişi Kılıç Şövalye ile evlenmenizi veya bir iş ortaklığı kurmanızı istemeyen olabilir.

-Kılıç Şövalye ve Kılıç Prensi yerleşik ve geçerliliğini kaybetme noktasına gelmiş kurallara ve/veya geleneklere karşı idealist bir kişiyi temsil edebilir. Ya da, inandığı doğrular yolunda ilerlemek anlamına gelebilir.

-Sonuç olarak, Arkana Minör Kartı Asa 4 ve Arkana majör Kartı 5 numaralı Aziz kombinasyonundan aldığınız güçle ilerlemenizde bir sakınca yok. Çünkü, zaten 4'ten sonra 5 geliyor ve burası tamda değişim noktasını işaret ediyor. Değiştirmezseniz değiştirilsiniz.

Yorumlar