HERMIT ve TILSIMLAR TAKIMI KOMBINASYONLARI

==Hermit ve Tılsım Ası çok çalışkan bir çifti, heyecan verici başlangıç aşamalarını ve yeni finansal fırsatları temsil eder. Çok çalıştınız ve bu esnada ihtiyacınız olanı inşa ettiniz. Şimdi, yeni bir başlangıca hazırsınız. Hayatınız birden değişiyormuş gibi görünsede, geçmişe dönüp baktığınızda büyük bir emek ve doğru atılmış adımlar ile başarının geldiğini görürsünüz.

-Hermit ve Tılsımların Ası, aşk ve ilişkilerde bu kombinasyon bilgide farklılığı, aşkta ve kariyerde birlikteliği gösterir. Finansal açıdan istikrarlı biriyle tanışmak anlamına gelir.

-Kariyer hayatınızda ise, Önünüzde ki heyecan verici zamanları, bir üst basamağa ilerlediğinizi ve yeni bir kariyerin başlangıç aşamalarını ifade eder.

-Hermit ve Tılsım Ası sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda bir uyarı işaretidir. Bu uyarıyı görmezden gelmeyin.

==Hermit ve Tılsım İkilisi birlikte, aynı anda pek çok şeyi idare edemeyeceğinizi hatırlatır ve gerçekten önemli olan şeylere odaklanarak zaman geçirmenizi tavsiye eder. İpin üstünde yürüyorsunuz, tam donanımlı değilseniz ve tecrübeniz yoksa dengede kalamazsınız.

-Aynı anda çok fazla şey birden olup bitiyor. Gücünüzün nelere yetip yetmeyeceğine odaklanın, ahlaki değerlerinizi ve inançlarınızı sorgulayın

-Hermit ve Tılsım 2 kombinasyonu aşk ve ilişkilerde herkesi aynı anda memnun etmeye çalıştığınızı temsil eder. Herkesi aynı anda memnun etmeye çalışmak, ilişkilerde taviz vermek anlamına gelir. Yeni bir ilişkiye başalamakta acele etmemeli ve partnerinize değer vermeyi öğrenmelisiniz.

-Bu kombinasyon, kariyer hayatında ise bir öncelikler listesi hazırlamanızı ve önemli olanlar için çabalamanızı tavsiye eder. Aksi taktirde kontrol edemediğiniz şeyler karşısında strese girmek kaçınılmaz olacaktır.

-Aynı anda birden fazla şey ilgi alanınızda olabilir. Ancak, öncelikleriniz listenin üst sıralarında yer almalıdır. Dikkatinizi ve enerjinizi onlara vermelisiniz.

==Hermit ve Tılsım Üçlüsü, yalnız başına zaman geçirmenin bazı faydaları olsa da her şeyi yalnız başına başaramayacağınızı size hatırlatır Planlama yaptığınız bu süre içinde dengeyi bulmak için yardımları kabul etmeyi öğrenmelisiniz.

-Bu kombinasyon, ev ve yuvaya ait projeler hakkında fikirler sunmak için aile fertleriyle bir araya gelmek sembolize eder..

-Kariyer ile ilgili olarak ise, işinizle ilgili fikirleri bir araya toplayarak ihtiyaç duyanlara ustalığınızı sergilemeyi gösterir.

-Hermit ve Tılsım 3, bir yakınınıza formda kalma yollarınızı öğretmek, desteğe ihtiyacı olanlara yardım için ulaşmak ve bir fitnes veya farkındalık grubu oluşturmak anlamına gelir.

==Hermit ve Tılsım 4, hareketi veya ilerlemeyi engelleme potansiyeline sahip, Bazen kıskanç ve inatçı bazen de bilge olabilen bir gücü temsil eder.

-Bu kombinasyon ilişkilerde, bazen mevcut durumunu ve kalbini korumak için, bazen de kıskançlık ve inat yüzünden taviz vermeyen birini sembolize eder.

-İş hayatında ise, takım olarak çalışmaya istekli olmamayı, projelerini kendine saklamayı ve tek başına şansı yakalama isteğini temsil eder.

-Ayrıca, nasihat dinlemeyen, ahlaksızlıklarının farkında olduğu halde, inkar eden birini gösterir.

-Kalbinizi açmadıkça ve gerçekleri görmezden gelerek hayatın hiçbir alanında ilerleme kaydedemezsiniz.

==Hermit ve Tılsım Beşlisi, çaresizlik ile karşı karşıya olan, durumlarına üzüldükleri halde, önlerindeki ışığı göremeyen kimsesiz bir çifttir. Bu kişiler önlerindeki ışığı göremiyor ve sezgileriyle hayata tutunmaya çalışıyorlar.

-Bu kombinasyon bir kayıptan sonra, devam edememek, mantıklı düşünememek ve kendini sosyal hayattan soyutlamak anlamına gelir. Kişiler nasıl iyileşebileceklerini bildikleri halde, endişeli ruh hali ve enerji düşüklüğü sebebiyle değişimi istemezler.

-Acıları geçmişte bırakmak ve yeni bir umuda sarılmak doğru davranış olacaktır. Çünkü, sıkıştığınız yerde kalma süreniz ne kadar uzarsa normal hayata dönüşünüz o kadar zor olacaktır.

-Hermit ve Tılsım Beşlisi, işinizden memnun olmadığınız halde daha iyisini göremediğiniz için değişiklik istemediğinizi ifade eder. Bu kombinasyon sağlıkla ilgili olarak, kişinin sezgileriyle iyileşeceğini hissettiği halde, endişeli ruh hali ve enerji düşüklüğü yüzünden ışığı görmezden geldiğini gösterebilir.

==Hermit ve Tılsım Altılısı, başkalarına nasıl yardımcı olabileceği konusunda uzun uzun düşününen, yalnız çalışan ve bilge, cömert ve güçlü bir karakteri gösterir. Hayatta neyin önemli olduğunun farkında olan bu kişi, para, bilgi ve tecrübelerini başkalarına sunarak ruhunu tedavi etmenin keyfini çıkarıyor.

-Bu kombinasyon sağlıkla ilgili olarak, başkalarının ihtiyaçlarına çok fazla odaklanırken kendi ihtiyaçlarınızı ihmal etmeye başladığınız konusunda bir uyarıdır.

-Her zaman dışa dönüksünüz. Sıkıntıda olanlara ve ihtiyacı olanlara yardım etmeye bayılıyor olabilirsiniz. Ancak, bilgeliğinizi kendinizi ihmal etmeden başkalarının yararına kullanmalısınız.

==Hermit ve Tılsım Yedilisi, emeğinizin meyvesini almak için zaman ayırmayı ve çok çalışmayı temsil eder. Bu kombinasyonda, uzun vadeli odaklanma, disipli çalışma ve kararlılık vardır. Ancak, kısa vadeli ödemelerde hüsran ve sıkışıklık söz konusu olabileceğinden, içgüdüsel finansal davranışlardan kaçınmalısınız.

-İşler umduğunuz gibi gitmediğinde asla tamamen pes etmeyin, enerjinizi uzun vadeli hedeflere yönlendirin. Emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alacaksınız

-Bu kombinasyon, aşk hayatında uzun vadeli ilişkilere odaklanmanızı, sorunları çözümlerken duygusal davranışlardan kaçınmanızı önerir.

-Kariyer hayatında uzun vadeli planlarınıza kararlılıkla bağlı kalmanız ve kısa vadeli hayal kırıklıklarınızın kazanmasına izin vermemeniz konusunda sizi uyarır.

-Kısa vadeli endişeleriniz kronik sağlık problemlerinin ortaya çıkmasına sebep olabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

==Hermit ve Tılsım Dokuz, başkalarının yardım ve desteğine ihtiyaç duymayan, aynı zamanda çok zarif ve çok çalışkan birini temsil eder. Özgüveni yüksek ve bağımsız bu kişilerin hayata karşı minnettarlık duygusu gelişmiştir.

-İlişkilerde kimliğine sahip çıkmayı önemser ve aşk hayatında güvenilirdir. Finansal doyuma ulaşmış, yaşamları başkaları tarafından imrenilen ve örnek alınan bu kişiler genelde yalnızdır veya sorumlulukları tek başına taşıma becerisine sahip birisidir..

- İş yerinde patron veya yöneticidirler. İş yerinde sık sık iyileştirmeler yapmayı ve çalışmayı severler.

-Fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarını olması gerektiği gibi karşılar, kendine iyi bakar ve sağlıklı olmanın keyfini çıkarırlar.

==Hermit ve Tılsım Onlusu, önemli aile geleneğini devam ettirmek için, aile için ve yalnız çalışmayı temsil eder. Bu kişiler, geçmişten gelen sorunları iyileştirmeye çabalarken acele etmez. Ancak, doğru ve kaliteli çalışırlar. Davranışlarında mantıklı, aşk ve ilişkilerde güven verirler.

-Kariyer hayatında kendilerine güçlü hedefler belirler. Başarıya ulaşmak için çok çalışırlar. Önceliklerini belirleyerek çalışırlarsa başarılı kaçınılmaz olacaktır.

-Tarot açılımlarında karşınıza çıkan bu kombinasyon, kendi içinize bakmanızı, yakında size yetki ve sorumluluk verileceğini temsil eder. Mevcut yöntemleri yeniden planlamanız gerekecek.

Yorumlar