SIHIRBAZ, KUPA 7'lısı ve APDAL KOMBINASYONU



-Bu 2 kartta seçimle ilgili olmasına rağmen, aralarında oldukça büyük farklar vardır.Sihirbaz büyük arkana kartıdır. Önünde hava, su,toprak ve ateş elementleri, yani yaratılış unsurları var. Bu elementler, onun sonsuz yoktan var etme yeteneğine sahip olduğunu gösterir. Kişi isterse şapkadan tavşan çıkarır.

-Kupa 7'li kartının üstünde 7 seçenek var ve sizi etki altında tutmak için tüm seçenekleri kullanması mümkün görünüyor. Bilinen ve sunulan seçeneklerden sadece birini seçmek zorundadır. Bir diğer fark Kupa 7 küçük arkana kartıdır. Kupa 7 kişisi seçenekler konusunda daha vermeden daha, Büyük Arkana kartı olan Sihirbaz tavşanı çoktan şapkadan çıkardı zaten.

Aklınızdaki kişiyi etkiniz altına almak için ne yapmanız gerektiğini bilmek istiyorsanız, bunun cevabı Kupa 7 kartının üstündeki seçeneklerden sadece bir tanesidir. İlişkide stratejik olmak böyle birşey. Karşınızdaki kişi ile ruhsal bir bağlantı kuramadığınız halde strateji ve taktikler ile bir yere kadar idare edebilirsiniz. Ancak, köprüyü geçemeden karşınıza bir engel çıkar ve siz ya geri dönmek zorunda kalırsınız, ya da kendinizi buz gibi suyun içinde bulursunuz.

-Sihirbaz seçim yapmak zorunda değildir, zekasını kullanır, çok farkındadır ve yaratıcıdır. Dünyada kullanılan araçların ötesinde daha yüksek bir gücün kullanabileceği bir kanal olduğunu bilir ve bu kanalı kullanır. Kupa 7'lisi ise, geleceğiniz için var olan seçeneklerden birini seçmeniz gerektiğini temsil eder. Ancak, bunlar bir hayal olarak kalırmı, yoksa gerçeğe dönüşürmü henüz tek kart seçiminde bu belli değildir. Ancak, sizin tarot açılımınızdaki Apdal kartı, aklınızdaki kişiyi etkilemekle ilgili ağzınızla kuş tutsanız gittiğiniz yerden geldiğiniz yere geri döneceğinizi ifade ediyor. Yani, bu işler biraz ruhsal bağlantı biraz samimiyet gerektiriyor

-Kupa 7 ve Sihirbaz: Bir çok imkanı olan bir kişin bir karar alıp, hayallerini gerçekleştirmek için çalışmaya başladığını ifade eder.

-Sihirbaz ve Kupa 7: Çok yetenekli ve becerikli bir insanı temsil eder. Bazen, kaynaklarıyla ne yapacağına karar veren bir kişi olarak karşınıza çıkar. Bazen de, çok fazla kaynaklara sahip olduğu halde, ne yapacağını bilmeyen veya karar veremeyen bir kişiyi temsil eder.

-Kupa 7'de bir hayal duygusu birde kararsızlık vardır. Ancak, kişi yapacağı seçimde vizyon arar ve kararsızlık mantığın önüne geçer.

-Kupa 7, Sihirbaz gibi kararlı ve dengeli değildir.

-Kupa 7 hisleri ve duygularıyla hareket eder.

==Sihirbaz ise, akıl ve mantık insanıdır.

Kupa 7'linin Sihirbaz'ın önünü kesmiş olması, aklınızdaki kişinin kararsızlığını gösteriyor. Ve Apdal kartı, durumunuzun 1'den 7'ye ve 7'den sıfır noktasına geri geldiğini gösteriyor. Başka bir seçim sizin için en hayırlısı olabilir.

Yorumlar