KUPA ASI ve KILIC 3 KOMBINASYONU

-Kupa Ası en üst düzeyde sevgi ve yaratıcılık gücünün enerjisi taşır. Kılıç 3 keder, kalp kırıklığı, reddedilme ve acılı ayrılık konuları ile ilgilidir. Bir süre hüzün ve gözyaşı yaşamak anlamına gelir. Bir hata veya kayıp yüzünden kederli geçici bir kabullenme dönemini işaret eder.

-Kupa Ası Su elementi ve Kılıç 3'lü Hava elementi ile sembolize edilen Terazi Burcu ile ilişkilidir. Bu 2 kartın ortak özelliği her ikisinde de su sembolü bulumasıdır. Kupa Asında bardaktan denizlere, okyanuslara akan su beslenmeyi, duyguyu ve sezgiyi temsil eder.

-Kılıç 3 kartında yağmurlu ve gri gökyüzü bu durumun kalıcı olmayabileceğini, ufukta bir ışık var anlamına gelir.

-2 kartında ortak özelliği yoğun duygular içeriyor olmasıdır. Bazen, birisine duyduğunuz büyük sevginin temelini acı gerçekler oluşturur. Bu kombinasyon yoğun duygular yaşayan kişinin ilişkiyi gerçekte olduğu gibi görmesi konusunda bir uyarı olabilir. Şunu hatırlatmak isterim ki, tarotta olumlu kartlar çıktığında kanat takıp uçuşa geçmek ne kadar yanlışsa kederli kartlar karşısında insanın kendini çıkmazlarda hissetmesi de o kadar yanlıştır. Tarot gerçeklerle yüzleşerek doğru olanı yapmaya teşvik eder.

-Kılıç 3'lünün buradaki amacı sizi kederlendirmek değil. Gelecek için size tavsiyeler vermeye çalışıyor. Yani, olumsuzlukları istediğiniz yönde olumluya değiştirme gücüne sahip olduğunuzu ifade ediyor. Çünkü, bu kombinasyon sizi sizden daha çok seven bir partneriniz, arkadaşınız veya yakınız olduğundan bahsediyor.

-Belki, bir partneriniz olduğu halde hayatınıza yeni biri girdi ve siz bunu sır olarak sakladınız. Sonra, birden herşey ortaya çıktı. Belkide, siz kendiniz itiraf ettiniz ve herkes incindi ve burada bir kırılma yaşandı. Fakat, hiç olmazsa gerçekler ortaya çıktı ve doğrusu zaten buydu.

-Aslında sırlar oluşmadan ilişkinin sizin için yolunda gitmediğini partnerinizle konuşsaydınız işiniz daha kolay olacaktı. Şimdi, yaralarınızı sarmaya ve iyileşmeleri için biraz zamana ihtiyacınız var.

-Kupa Ası ve Kılıç 3 birlikteliği sırların ortaya çıkma zamanını gösterir. Çünkü, yalnızlığı sevmiyor olsanız bile partnerinizin egosunun kırılmasına nelerin sebep olduğunu ona anlatın. Çünkü, bu böyle doğru değil. Eğer konuşmazsanız, durum geçit törenine dönüşecek. Yeni hayatınıza giren kişi gitse bile başka bir yenisi gelecek ve durum içinden çıkılmaz bir hal alacak.

Yorumlar