KUPA 2 ve YILDIZ KOMBINASYONU


 -Kupaları 2'lisi mutlaka aşk anlamına gelmez. Herhangi birisine karşı duygusal bağınızı, hatta kendinize karşı duygusallığınızı bile ifade ediyor olabilir. Bazen uzatmalı 2. aşkınız, bazen de partnerinizle ilişkinizin iyileştirilmesi anlamına gelebilir.

-Kupa 2'lisi bir birlik kartıdır. Arkana Majör kartlarından Aşıklar ile birlikte 2 kişinin birleşmesini anlatır. Kupaların 2'lisi görünüşte istikrarlı, ancak aynı zamanda dağılma potansiyeline sahip henüz olgunlaşmamış bir ilişkiden bahseder. Yani, tek kart olarak Kupa 2'linin getirdiği bir ilişkinin zamana dayanıp dayanmayacağı belli değildir. Buna sadece ilgili kişiler karar verebilir.

-Kupaların 2'lisi küçük arkana kartlarındandır ve günlük hayatımızda olup bitenlerle ilgilidir. Bu sebeple, uzun vadeli kaderle ilgili sorulara kesin cevap olarak düşünülmemelidir. Fakat, Kupaların 2'lisi ve Yıldız kombinasyonu veya Kupa 6, Dünya, Aşıklar, Adalet, Kader Çarkı ve Şeytan kombinasyonları kadersel sorulara kesin bir cevaptır. Kadersel bir bağlantı anlamına gelir.

-Kupaların 2'lisi tek başına olduğunda duygusal olarak kalpten bağlı olduğunuz birisiyle vakit geçirmek anlamına gelir. Bu mutlaka aşık olduğunuz kişi olmayabilir veya bu kişi mutlaka evleneceğiniz kişi değildir. Ancak, bu kişi gerçek sevgi duygularıyla bağlı olduğunuz arkadaşınız, kardeşiniz veya bir yakınız olabilir. Kupa 2'li de bir birine duygusal olarak bağlı ve iyi anlaşan 2 kişi vardır. Fakat, Kupa 2 ve Aşıklar kombinasyonunda ilişkide romantizm önemlidir. Kupa 2 ve Kader Çarkı kombinasyonu veya Adalet kombinasyonu ise kadersel bir bağlantıyı gösterir.

-Kupa 2 ve Yıldız kombinasyonunda bir romantizm olmasada uzun süreli ve istikrarlı bir arkadaşlık ve 2 kişinin uyumundan bahsedebiliriz.

Numerelojide 1 rakamı ve 7 rakamı 17 numaralı Yıldız Kartında gök ve yer bir köprü ile birleşir. 17 rakamı başlı başına sihirli bir rakamdır ve daha yüksek bir bilincin akabileceği Ülker takım yıldızını da içeren Yıldız kümesini ifade eder.

-Yıldız kartının gölge tarafı, ilişki açılımlarında soğukluğu, mesafeyi ve duygusal ulaşılmazlığı göstermesidir. Çevresindeki kartlara bağlı olarak her zaman haklı olma ihtiyacından bahseder. Yıldız kişileri için haklı olmak kibar olmaktan önemlidir. Yıldız Ütopik bir idealisttir ve umutlarını uzak gelecekteki bir olaya bağlar.

-Yıldız Kartı, bir sevgili olarak özgürlüğü seven ve hatta çok eşliliğe açık birini temsil eder. Yıldız kişileri bağımsızdır. Ancak, kalbinde herkese iyilik taşır. Büyük insan gruplarıyla çalışmalar ve insani yardım çalışmaları Yıldız kartının etki alanına girer.

Kupa 2 ve Yıldız kombinasyonu, uyumlu birliktelik ve kararlılıkla aşılan zorluklar sonucunda bir dileğin gerçekleşmesini anlatıyor. Gerçekleşen bu dilek, aynı zamanda geniş insan gruplarına veya insanlığa bir hizmet anlamına geliyor

Yorumlar