ASA KRAL ve ASA KRALICESI



 -Asalar tutkuyla ilgilidir. Kral ve Kraliçe tarot kartlarının birlikte ortaya çıkışı tutkulu bir ilişki anlamına gelebilir. Bir ilişkide her ikiside dik başlı ve kontrolü ele geçirmek ister. Dürtüsel olarak kendi yollarının en iyisi olduğunu inanırlar ve kontrolü ele geçirmek isterler. Dramatik ve huysuz, ancak herşeyi tutkulu tutabilen bir çift.

-Asa kral ve kraliçesi, kupa veya kılıç kral ve kraliçesi çok iyi anlaşacak ve kalıcı bir ilişkileri olacak, hiç boşanmayacaklar diye birşey yok. Çünkü, bu hiç mantıklı değil. Çünkü, partnerinizin yaşı kral veyakraliçe konumuna uygun , ancak kişilik olarak olgunlaşmamış birisi olabilir.

-Evliliğe gelince, kral ve kraliçenin birlikte ortaya çıkmaları bekar kişiler için evlilik anlamına gelmeyebilir. Fakat, Ateş elementini sembolize eden Asalar serisinden kral ve kraliçe yeni evli bir çifti veya yıllardır evli olan bir karı kocayı işaret ediyor olabilir. Olmayadabilir. Ayrıca, ateş elementi kral ve kraliçe, karı koca arasındaki ateşli tartışmaları anlatıyor olabilir. (Bazı ateş grubu insanları sakin tavırlı olabilirler. Ancak, pasif agresif kişilik tiplerini hatırlatmak isterim.)

-Asalar serisinden kral ve kraliçenin ateşinin sonsuza kadar yanmayacağını hatırlatmak isterim. Ateş sönmeye başladığında ilişkiyi besleyecek başka şeylere ihtiyaç vardır. Bu sebeple, evlilikle ilgili bir tarot açılımında bu kombinasyon karşınıza çıktıysa acele etmeyin. Çünkü, evlilik sadece tutkulu bir balayıdan ibaret değil kalıcı olduğunda başarılıdır.

-Asa Kral ve Kraliçesi kombinasyonu 2 insan arasındaki ilişkiyi ifade ettiğinden emin olduğumu açıklıkla söyleyebilirim. Bu kişiler ilişki bağlamında kendi aralarında tutkulu, toplum içinde vahşi ve savaşçıdır. Ateş grubu insanları çekicidir. Bir kıvılcım yaratır, ışık, sıcaklık yayar ve enerjiktir. Asa Kral ve Kraliçesi liderlik ve ilham kartlarıdır. Bu yüzden iyi ve kötüyü en sıcak enerjide yaşarlar.

-Asalar, ilham ve yaratıcılık, felsefe, din ve ruh ile ilgilidir. Kariyer hayatından bahseder. Para için değil tutkunuz olduğu için bir şeyi yapmaktan bahseder. Asa Kraliçesi, tatlı konuşması ve o ışıltılı gülümsemesiyle emir vermeden istediğini yaptırır. Asa Kralı, yüksek enerjisiyle komuta eder ve yol gösterir. İnsanlar Asa kralından aldığı ilhamla onu takip eder ve peşinden giderler.

Yorumlar