SAVAŞ ARABASI ve KILIÇ 8 KOMBINASYONU



-Savaş Arabası, hayatınızın kontrolünü elinize almanız gerektiğini söylüyor. Kılıç 8, şu anda bulunduğunuz yoldan başka bir yol olmadığını düşündüğünüz yerde sıkışıp kaldığınızı hissettiğinizi ifade ediyor. Ancak, unutmayın ki bu yol sahte ve sizi kontrol altına almak isteyen başka birinin lehine hizmet ediyor olabilir.

-Durgunluğunuz, çaresizliğinizi ve hareketsiz kalmanızı besliyor. Siz sorumluluk almadan oturup, sfenklere kontrolü bırakırsanız araba hareket etmez. Ancak, sfenkslerin kontrolünü ele alırsanız araba hareket eder. Zincirleri kırın, gözlerinizi açın ve gerçekleri görün. Çünkü, gerçekler sizi özgürleştirecekse, gerçekleri inkar ettiğiniz takdirde tam tersi olacaktır.

-Burada, Kılıç 8 Savaş Arabasının hareket eksikliğini, ileri hareket konusunda isteksizliğini veya yetersizliğini vurguluyor. Kaleyi fethetmek için, belkide hükümdarla karşı karşıya geleceksizini ve canını almanız gerekecek. İstediğinizi ele geçirmek için, sahip olduğunuz şartların ustaca kullanılması ve kararlılık gerekiyor.

-Kılıç 8 kartında, elleri kolları bağlı kadını tuzağa düşüren 2 tarafı keskin kılıçlar, aynı zamanda onu bağlarını keseceğini düşünmek. Asıl çarenin, çaresizlik olarak gördüğünüz şey olduğunun bir göstergesidir. Buda, sizi yenilgiye uğratacak şeyin kendi düşünceleriniz olduğunu ifade ediyor. Negatifliğe yenilmek veya kontrolü ele alıp mücadele ederek özgürlüğünüzü ilan etmek size kalmış.

-Savaş Arabası, sürekli aktif ve dengede olmakla ilgilidir ve hareket zamanını gösterir. Kılıç 8, ne zaman mücadele edilmeyeceğini bilmekle ilgilidir. Mücadele etmek enerji kaybına sebep olacak anlamına gelir.

-Savaş Arabası, hareket etmek, ileriye koşmak, tutkuyla ve korkularla yüzleşmek ile ilgilidir. Kılıç 8, daha çok kurban olmakla ilgilidir. Hatta, bazan gönüllü kurban. Kim olduğunuzun farkına varmak, kurban veya mağdur olmaktan vazgeçtiğiniz anlamına gelecektir.

-Bu kombinasyon, korkularınızla yüzleşmenizi ve gönüllü kurban olmaya dur demenin vakti geldiğini işaret ediyor.

Yorumlar