ASA PRENS, KUPA 5 ve TILSIM KRALICE




-Asa Prensi, cesur ve sevgi dolu olmak, dürtüsel hareket etmek ve belki nasıl hissettiğini e-posta mesajları ile bildirmek veya mesaj almayı beklemek ile ilgili olabilir.

-Asalar tukuyu, felsefeyi, ahlakı, maneviyatı temsil eder. Prensler henüz çıraktır ve öğrencidir. Konu her olursa olsun, konuları hayatta değil okulda öğrenirler. Asa Prensi, yürüyerek seyahat eden veya sağlıkla için yürüyüş benzeri aktiveteleri olan bir kişiyi işaret eder.

-Asa Prensi burada, sağlık durumunuzu çok daha iyi tanımanız ve sorunlarla ilgili öğrenmeniz gereken şeyler olduğunu işaret ediyor olabilir. Belki de, bu konuda herşeyi bildiğinizi düşünüyorsunuz. Ancak, tıpkı bir çocuk gibi her yaşadığınız durumu daha fazla sorgulamanız gerekiyor. Çünkü, temelde her sorunun cevabını bildiğimiz halde, sorunumuzun çözümünü çok daha basit bir sorunun içinde, gündelik rutinlerimizde bulabiliriz. Bu kartın size verdiği tavsiyeyi böyle var sayın ve günlük rutinlerinizi sağlığınızı olumluya götürecek yönde programlayın.

-Burada, bir şövalye olsaydı daha aktif ve cesaretli olun derdim. Ancak, Prens daha pasif enerjilerde uğraşlara odaklanmanızın yararınıza olduğunu öngörüyor. Yani, yükü ağır olabilecek yorucu rutinlerinizi hayatınızdan çıkarmalısınız. Asa Prensinin enerjisinde böyle yaptığınız taktirde,  karşılaştığınız duruma ve öğrendiklerinize siz bile şaşıracaksınız.

-Kupa 5, şimdi geçmişte yaptığınız hatalara pişmanlık duymak için geç olduğunu ifade ediyor. Ayağınız takıldığında ellerinizden düşürüp kırdığınız eksilen bardaklara ağlamak yerine, sağlam olanlara tutunup, onları korumaya alarak ilerlemeye devam etmelisiniz. Kupa 5'linin size tavsiyesi, sıkıntı veren şeyleri içinizde daha fazla biriktirmemenizi öneriyor olmasıdır. Zaten, asıl mesele, dolabınızda sakladığınız sıkıntıların hastalığınızın ilerlemesini tetiklediğini işaret ediyor olmasıdır. Kendi içinizde bu sorunu çözemiyorsanız destek alarak çözerseniz sağlığınızda ki olumlu etkilerini ne kadar hızlı olduğunu göreceksiniz.

-Kupa 5, yaşadığınız bir aksilik veya hastalığın sizi gerçekte olması gerekenden daha fazla olumsuz düşüncelere ve umutsuzluğa sevkettiğini işaret ediyor. Yani, ileriye dönük bir büyüme planı bir engele çarpıyor ve sizin kendi gerçeğinizle yüzleşmenize sebep oluyor. İçinizdeki coşku ve pozitiflik azalıyor. Bu aksiliğin gücünüzü düşürmesine izin vermeyin. Gerçek benliğinize dönün ve gerçekten ihtiyacınız olan şeyin ne olduğunun farkına varın. Kendinize odaklanın. Tılsım Kraliçe, maddi manevi gerçeklerinizle, pratikliğinizle ve diğer olanaklarınızla bunu yapamaya sahip olduğunuzu ifade ediyor.

-Kupa 5 ve Tılsım Kraliçesi temelde ikisi de kadın cinsiyetiyle ilgilidir. Bu kombinasyon, kadınsı konulara, ideallere ve kadın olmanın insani taraflarına değiniyor. Asa Prens ile birlikte, gerçekten neyin doğru olduğunu tıpkı bir öğrenci gibi öğrenerek bu konularda ilerleyebilirsiniz. Kendinize odaklandığınızda bunun kendiliğinden hayatınıza girdiğini göreceksiniz.

Yorumlar