ASA 2, AY ve ASALARIN KRALICESI


-Asaların 2'lisi çok olumlu bir karttır. Fakat, unutmayın bu 2 numaralı bir kart ve yolun henüz çok başındasınız anlamına gelir. Özellikle bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyorsanız, Arkana Majör kartlarından Apdal Kartına benzer.

-2 kart arasındaki tek fark, yalnız başınıza çıkacağınız yolculukta Asa 2 kartında yolculuğu planladınız ve hazırlıklısınız.

-Bu yolculuk mutlaka fiziksel anlamda değil, yeni bir hayat yolu, işinizde yeni başlangıçlar, bir ilişki veya fikir yolculuğu gibi mecazi anlamda da olabilir.

-Ay Kartı, kafa karışıklığını ve risk almanızın riskli olduğunu gösteriyor. Çünkü, sahip olduklarınızla ve bildiklerinizle yetindiğinizde durumu kontrol altında hissedersiniz. Çünkü, önünüz karanlık, bilinmezlikler içinde işler planladığınız gibi gitmeyebilir ve aldatılıyor olabilirsiniz.

-Ay kartı size romantik gelebilir. Ancak, bilmediğiniz yollarda Ay ışığında yürürken karşınıza çıkan çakallara, kurtlara yem olma ihtimali yüksektir.

-Ay Kartının yanında Asaların Kraliçesi, aklınıza gelmeyen şeylerin başına gelmesine rağmen, adeta bir Amazon Kadını gibi ayakta kalma gücünüzü ve yeni şeylere başlamakta ki kararlılığınızı gösteriyor.

-Asa Kraliçesi, şımarık biri değildir. Kendisi güzel ve çekicidir. Ancak, yumuşaklık ve güzellikle değil, sadece güçlü ve faydalı olanla ilgilenir. O kendi krallığında hem varlığını hemde gücünü gösterir. Tek bir bakışı veya işaretiyle savaşı başlatabilir veya durdurabilir. Kendisine yapılan bir yanlışı, manipülasyonu veya aldatmayı mahkemeye götürmez, başkasına devretmez. Bizzat kendisi faiziyle geri öder..

Yorumlar