TILSIM 9, GUC, BUYUK RAHIP ve DUNYA







Tılsım 9 Toprak, Güç Kartı Ateş elementi ile sembolize edilir. Toprak ve Ateş astrolojik olarak ilk bakışta partnerlerin hayat amacının farklı olduğu anlamına gelsede, bu 2 kart arasında çok önemli benzerlikler var ve onların farklı evrelerde yaşayarak neredeyse aynı tecrübelerden geçerek başardıklarını ifade ediyor.

-Tılsım 9 ve güç kartları arasındaki benzerlik her 2 kartın üstündeki figürlerin her 2'sininde yüzünde başarmanın verdiği gurur ve huzur var. 2'side zorlamadan birşeyleri evcilleştirmenin yolunu bulmuş. Tılsım 9'da Şahin ve Güç kartında Aslan barış ve sevgi duyguları içinde onlara çekiliyor. Bu 2 kişide farklılıklara ne kadar şefkatli, ne kadar yakın ve uzak duracakları konusunda doğal olarak gelişmiş bilgeliklere sahipler.

-Her 2 kartın arka planlarıda bir birine benziyor. Kartların 2'side doğada, alt kısmı üstüne çiğ düşmüş yeşil çimenler ve arka planda sarı gökyüzü var. Sarı yaratıcılığı, netliği ve dalga dalga yayılan pozitifliği ifade eden bir renktir.

-Kendini izole etmeden güven, özdeğerlik bilgisini ve ruhsal gücün işaretlerini her 2 karttada görmek mümkün. Bu kartlarda kişilerin çevrelerindeki dünyanın sakinleriyle ve hatta biraz vahşi ve asi olanlarla bile yalnız kalabilecek kadar barışık olduğunu görüyoruz. Bu görüntü onların gerçekten güçlü olduğunu anlatıyor. Bu duygusal olgunluk ve içten gelen güçtür.

-Bu arada 1. kart bütün açılımlarda Danışan kişiyi 2. kart partnerini temsil eder.

-Rahip ve Dünya, ilişkilerde dayanıklılık ve metanet erdemlerine sahip örnek bir ilişki geliştireceğinizi ifade eder. Aynı zamanda bu kombinasyon, ilişkinin ahlaki ve sosyal değerlere uygun olduğunu, partnerlerin bir birine şefkatli ve uyum sağlama gayreti içinde olacağını gösteriyor. Bu ilişki kişilerin her alanda cesaretini ve ruhsal gücünü arttırdığı gibi, maddi konumlarını da güçlendireceğini ifade ediyor.

-Büyük Rahip ve Dünya kadın ve erkek arasındaki ilişkilerde mükemmel dengenin bir örneğidir. Fakat etraftaki bariyerlere takılmamak için dikkatli olmakta fayda var. Yani, ne bileyim göze gelebilirsiniz. Bu kombinasyon, bir döngünün zaferle tamalandığını ve yeni bir döngünün başladığını ifade eder.

-Büyük Rahip ve Güç kariyerle ilgili olarak, Dünya çapında bir organizasyonu gösterir ve eğitiminizi Dünya çapında kullanmak anlamına gelir. Rahip ve Dünya bu organizasyonun aydın kitlesinin bir parçası olacağınızı ifade eder.

Yorumlar