TILSIM 10 ve SAVAS ARABASI


 -Tılsım 10 miras ve uzun vadeli kazanılmış zaferler ve kazanımlarla ilgilidir. Benzer şekilde Savaş Arabası da dayanıklılıkla uzun vadede hayatta ilerleme ve yükselme kabiliyetine sahip olmayı gösteriyor. Kariyer yaşamınızdaki sorunuza Tılsım 10 evet, Savaş Arabası kısa vadede hayır cevabı veriyor.

-Tılsım 10, zenginlik, miras, aile değerleri veya bir kurum anlamına gelebilir. Burada, bir şeyin bolluğundan kaynaklı bir güven duygusu vardır. Burada nesiller boyu süregelen aileye ait maddi kazanımlar üzerinde kökleşmiş manevi değerler vardır.

-Savaş Arabası, irade gücü ve kararlılık ile her şeyi başarmak anlamına gelir. Hızlı hareket ve zihinsel odaklanma ile imkansızı başarmakla ilgilidir. Burada, hedefe odaklı olmak, yolculukta  tam kontrol dışardan gelen durumlara karşısında hakimiyeti elden bırakmamak önemlidir. Fakat hepsinden önemlisi ego kontrolüdür. Çünkü, savaş arabası hedef odaklıdır ve önüne geleni ezebilir. Bu mücadele sırasında hayatın doğal akışına müdahale ederseniz, vardığınız hedefin geri dönüşü sizi bedel ödemek zorunda bırakabilir.

-Tılsım 10 size güven veren ve sizi siz yapan ailenizle birlikte karmanızdan gelen kazanılmış maddi zenginliktir. Fakat, Savaş Arabası'sının ilerlediği yollar bilmediğiniz engeller ve tümseklerle dolu, engebeli ve zordur. Böyle bir yolda karşılaşacağınız zorluklar karşısında hırs yapmaktan çok, kararlılık ve dayanıklılık önemlidir. Zorluklar karşısında kolay gevşeyen birisi arabanın kontrolünü elinden kaçırabilir.

-Bütün dikkatinizi kariyerinize odaklarsanız. Hayattaki diğer bütün herşeyi 2. plana atmayı göze alabiliyor ve gücünüze güveniyorsanız, aileniz zaten arkanızda duracak ve sizi destekleyecek gibi görünüyor. 

-Kısa vadede büyük kazanç beklediğiniz bir iş veya bir kariyer hedefiniz var ise, Tılsım 10'u hiç riske atmayın.Savaş Arabası kariyer yaşamınızda hedefinize giderken zor yollardan geçeceğiniz anlamına gelsede, iddianızda kararlılıkla mücadele etme gücünüze güveniyorsanız, zafer sizin olacaktır.

-Yani aslında söylemek istediğim, ailenizden gelen değerleri riske atarak değil, sırtınızı dayayarak ve zorluklar karşısında mücadele kendinize güveniyorsanız ve her ne olursa olsun dürüst mücadele ederek hedefinize varmaya kararlıysanız, bu yolun sonunda, kariyer yaşamınızda kalıcı olarak zirveye yerleşirsiniz.  Arabanız var, ancak siz genede evden ve ailenizden fazla uzaklaşmayın.

-Tılsım 10 ve Savaş Arabası, evinizi yanınızda taşımak anlamına da gelebilir.


Yorumlar