ASA 9, ASA 3, KILIC KRAL, ASIKLAR ve ADALET



-Asa 9, hayatınızda  hem kişisel hem aşk hemde diğer alanlarda krizler ve çok hareketli günler yaşdığınız için, yorgun ve bunalmış olduğunuzu gösteriyor.

-Herşeyin üstesinden gelmek zorundasınız ve tek bir sorunu bile çözümlemeden geleceğe taşımak istemiyorsunuz, ama önünüzdeki duvarları aşmak zor, yıkmak zaman alıyor. Şu dünyada tek istediğiniz kendi emeklerinizle oluşturduğunuz bir alanda, kendi dünyanızda huzur bulmak.

-Kişi hayatında bir krizle karşılaştığında Asa 9'un gücüne erişir ve arzularına ulaşmak için, kararlılıkla sorunlara yenilmeme savaşı verir. Yani Asaların 9'lusu sorunlzr karşısında sonuna kadar dimdik ve sağlıklı bir mücadele vererek başaracağınızı gösteriyor.

-Asa 3, aklınızdaki kişiyle ruh eşi olduğunuzu ve ilişkinizde ilerleme olacağını gösteriyor: Onun hayatının genelinde rüzgarı arkasına aldığını ve hem kişisel hem aşk hemdegenel hayatında ilerlemeye çoğalmaya başladığı bir dönemde olduğunu gösteriyor. Ev değişikliği, çocuk sahibi olma ve zenginleşme öncesindeki durumunu gösteriyor. Bir flörtünün ömür boyu aşka dönüşeceğini işaret ediyor. Tabiki bunlar emek vererek olacak işler, fakat iyiser olmak için okadar çok sebep varki...

-Kılıç Kralı, çok ortak noktanız olduğunu ve bu ortak noktalarınızı rekabet oluşturmak için değil birleşerek bir güç oluşturmak için kullanmanızı öneriyor. Aynı zamanda devlet kapısında işlerinizin ilerlemesinde, hukuksal ve yasal konuların sizi desteklediği anlamına geliyor. Diğer işlerde olduğu gibi romantizm ve evlilikle ilgili konularda partnerinizin size anlayışlı ve destek olmasını öneriyor. Çünkü, hayatınızdaki sorunların çözümlenmesinde eril enerjiye ihtiyaç olduğunu gösteriyor.

-Kupa 9, bütün arzularınızın ve dileklerinizin gerçekleşeceğini gösteriyor. Her ne kadar kartın üstünde 9 kupa olsada kişinin dileklerinin kabul olmasının ardından yakılan 9 mum olarak düşünülebilir. Aynı zmanda dileklerin kabul olması ile ilgili kutlamalar, şölen ve ziyafetler anlamına gelir. 

-Aşıkların yanında Adalet bekar birisi için evlilik anlamına geldiği gibi...Evli kişilerin beraberliklerinin daha da sağlamlaşacağını gösterebilir. Fakat, son kartın Adalet olması yasal konuların ön planda olduğu anlamına geliyor.

Yorumlar