TILSIMLARIN ASI ve TILSIMLARIN 9'LUSU


 -Tılsımların 9'lusu kişisi Tılsımların Ası'dan 9'lusuna gelene kadar yollarda karşılaştığı engelleri doğru öngörü ve davranışlarıyla aşıp hedefine ulaşmış bir kişidir. Dolayısıyla onu engelleri aşabilmenin güveni içinde ve her istediğini elde etmeye alışmış birisi olarak düşünebilirsiniz. Hatta Tılsımların Ası kişisi onun şımartıldığını da düşünüyor olabilir. Unutmamak gerekir ki, Tılsım Ası kişisinin hedefi Tılsımların 9'lusunun yollarından geçecek ve hedefine giderken, oda aynı duygular içinde olacaktır.

-Aynı şey Tılsım 9 kişisinin, Tılsımların Ası kişisinin tecrübe eksikliğinde hoşgörülü olması gerektiği konusunda da geçerlidir. Bu 2 kartın kombinasyonunda kişiler farklı taraflarını öne çıkararak bir birlerini rakip olarak görebilirler. Ancak, uyumlu taraflarını öne çıkararak 1+9 dan kendilerinden daha büyük bir güç oluşturabilirler ve muhteşem bir gelecek inşa edebilirler.

-Tılsım 9, her ne kadar konfor alanından çıkmak istemiyor gibi görünsede, her konuda kendine yeter ve hiç kimseye ihtiyaç duymadan hayatını her durumda dört dörtlük idame ettirebilir. Aynı zamanda, sahip olduklarıyla oluşturduğu konfor alanının bozulmasından hoşlanmayabilir. Parası ve finansal gücü olduğu halde, yeni ve farklı şeylere açık olmayabilir.

-Tılsım Ası ne yapar diye soracak olursanız. Henüz işin çok başında olduğu için ilk anda Tılsım 9 kişisinin sahip olduklarını eline geçirip onlara hükmetmek isteyecektir. Tılsım Ası'nın yerinde Kılıç Ası olsa, Tılsım 9'u öldürürdü.

-Tılsım 9, muhtemelen bir şeyleri kendi yöntemleriyle yapmaya ve sahip olmaya alışmış ve bu düzene bağlanmış biri olarak, başka birini sığdıramayacağı kendi dünyasını yaratmıştır.Tılsım 9 kişileri, genelde bireyselliklerinden ve bekarlıklarından vazgeçmek istemezler.  Bu yüzden ilişkilerde bu kişiler, sahip olduklarının bir parçası olmak isteyen birisini, kendisine bir tehdit olarak görebilir. Zaten Tılsımları Asının aklını okuyordur ve yanında değilken bile aklından geçenleri biliyordur.


Yorumlar