ASIKLAR ve ASALARIN 4'LUSU KOMBINASYONU




 -Asaların 4'lüsü, bir yolculuk aşamasının başarılı şekilde sonuçlanması anlamına gelir. Bir evin temellerini atmak, ya da yeni bir işin kapısından içeri girmişsiniz gibi. Nasılki yeni bir iş yeri açılırken balonlar, pankartlar ve ilk açılış kutlamaları yapılır. İşte bu tür şeyler. Yapılması gereken çok şey var ancak siz önemli bir adım attınız  ve bu adımı arkadaşlarınız ve ailenizle kutlamak için zaman ayırmalısınız.

-Yani Asaların 4'lüsü bir durumdan başka bir duruma geçiş ritüeli değil bir kutlamadır. Bunu bir anlaşma imzalarken veya bir etkinlik gerçekleştiğinde yapılan bir kutlama olarakta düşünülebilir.

 -Aşıkların yanında Asa 4 ortaya çıktığında, eğer danışan kişi bekarsa istikrarlı ve tutkulu bir ilişkisi var anlamına gelir. Asa 4 burada ilişkinin tutkulu olduğunu gösterir. Fakat, aynı zamanda partnerinizin evli olduğunuda gösteriyor olabilir.

-İlişkiniz istikrarlı bir şekilde devam etsede burada sizin için evlilik yok, tören yok, gelecek için bir söz veya taahhüt yok. Partneriniz sizi çekici bulduğu için ve sizinle birlikte olmaktan mutlu olduğu için birlikte oluyor.

-Aşıkların yanında Asa 4, zaten evli bir çiftin ilişkisinin daha istikrarlı ve tutkulu bir döneme gireceğini gösteriyor olabilir. Partneriniz evli olmasa bile evlilik anlamına gelmez. Eğer, bu birliktelik sizide huzur içinde mutlu ediyorsa, bu kombinasyon keyfini çıkarın anlamına gelir. Hatta bu mutluluğu çevrenizdekilerlede paylaşabilir, kutlamalara düzenleyebilir, kutlamalara ve sosyal ortamlara birlikte katılabilirsiniz.


Yorumlar