YARGILAMA ve KADER CARKI


 -Yargılama Kartı yeniden doğuşa, bu dünyada ki gerçek amacınızı yaşamaya çağrıldığınızı gösteriyor. Ayrıca, hem Yargılama hemde Kader çarkını felsefi ve dini inançlarla ilgili enerjileri olduğunu düşününce, bu 2 kartın kombinasyonu daha yüksek türden bir enerjiden gelen kadersel değişimin habercisi olabilir.

-Yargılama Romen rakamıyla 10 yani X, Kader Çarkı Romen rakamıyla 20 yani XX olarak numaralandırılmıştır. Yargılama Kartında çift X ile gösterilen rakam, 2 farklı yöne çekilmek istendiğinizi ve bir karar aşamasında bulunduğunuzu işaret ediyor olabilir. Karmanızdan gelen bir olgunlaşma yaşadığınızı düşünüyorum ve ilerlemeden önce 2 şeyden birinin hayatınızdan silinmesi gerekiyor. İşte o zaman herşey lehinize dönmeye başlayacak.

-Bu kombinasyon bir ilişkiye veya ortaklığa devam edip etmemekle ilgili, içgörü ve şefkate dayalı bir karar aşamasında olduğunuzu gösteriyor. Belkide sizin yerinize karar verildi ve şimdi yeni hayatınızın kapısından girmeye çağrılıyorsunuz ve Kader Çarkı sizin karmik ödülünüzdür.

-Geçmişte yaşananlar yüzünden kendinizi affetmenin zamanı geldi. Siz elinizden geleni yaptınız ve görevinizi tamamladınız. Gücünüzün yetmedikleri de kader tarafından bir başka yolda tamamlanacaktır. Mesela, size yakın olan birini olumlu davranışlarında sessiz kalıyor ve olumsuzlarını eleştiriyorsanız, belki, bundan böyle sadece olumlu davranışlarını takdir etmeye başlamak, hayatta sarsılmadan ilerlemenize yardımcı olacaktır. Belkide, yaşadığınız öfke, münakaşa, şiddet ve acıların ardından, kaçınılmaz kadersel değişiklikle hayatınıza bir sesssizlik ve sakinlik gelecek.

-Bu 2 Arkana Majör kartın kesinlikle hayatınıza önemli mesajlar ve önemli enerjiler getirdiğini söyleyebilirim. olumlu mesajları olduğunu gösteriyor. Burada başarılı bir yenilenme var. Açılan kapıdan içeri girin, sakin olun ve sonra en iyi, en yüce hislerle kararınızı verin ve ilerleyin.


Yorumlar