TERS ASA 5, TERS ASIKLAR, TERS KILIC 9 ve ASA KRALICE


 -Karşınızdaki kişinin size özel ve önemli olduğunuzu hissettirmesini istersiniz. Çünkü, ilişkilerde başarılı olmak için özel bir sevgi ve ilgiye ihtiyaç duyuyorsunuz. Başkalarının tavır ve konuşmalarından o kadar çok etkileniyorsunuz ki, ufacık bir manipülasyon içeren tavır ve davranışta kolayca pes edebiliyor, ancak imajınızın beslendiği durumlarda da çok kolay güçleniyorsunuz.

-İş ilişkileri veya duygusal ilişkilerde birey olduğunuzun kabul görmesini istiyorsunuz. Görmezden gelindiğinizde, haklı veya haksız bir saldırıya maruz kaldığınızda öne çıkıp kavga etmekten çekiniyorsunuz. Hassas bir insansınız, kavgada hedef olmaktan korkuyorsunuz.

-Ters Aşıklar, partnerinizin veya bir ilişki içinde olduğunuz kişinin seçim yapmakta zorlanan ve genellikle ilişkilere kolay girip çıkan ve gelecekle ilgili bir taahhütte bulunmayan biridir. Bilemiyorum, belkide bu kişi kendinde bir sorun olduğu fikrini kafasından atamadığı için, özellikle sosyal ortamlarda sorun çıkartıyor ve yaşamında düzen olmadığı için dengesiz davranışlarda bulunuyor olabilir.Ters Aşıklar kişileri, kendisini sevmeyeceğini bildiği halde sevgi ve onay almak için zalimce davranışlarda bulunmaktan kaçınmaz.

-Sizin gibi hassa bir insanın yakınında böyle bir kişilik yapısına sahip biri olduğunu söylemek, inanın benim içinde kolay değil. Ancak, kartların ifade ettiği anlamları bu şekilde ve sizin için bir uyarı olması amacıyla aklımdan geçeni söylememek doğru olmaz diye düşünüyorum. Bu ilişkide muhtemelen şiddet olabilir ve siz şiddetten çok korkmuş olabilirsiniz.

-Kılıç 9 ilişkilerde danışanın iç huzurunu ortadan kaldıran bir ilişkiyi veya geçmiş ilişkilerden pişmanlık duyduğu anlamına gelir. Ancak Kılıç 9 ters konumda olduğunda sorunları ele alıp çözmek yerine göz ardı edildiğini, danışanın kafasını kuma gömdüğünü ifade eder. Ters Kılıç 9, danışanın geçmişte yaşadığı bir olaya odaklanıp takılı kaldığını ve aklına geldikçe panik atak geçirdiğini gösterir. Danışan kişi yanlış bir ilişki içinde olduğunda da Kılıç 9 tarot açılımlarında ortaya çıkar.

-Asaların Kraliçesi, sıcak, kibar ve tutkulu bir kadını işaret eder. Asaların Kraliçesi aklını hem uyum hemde kargaşa yaratmak için kullanabilen metafizik bir güce sahiptir. Asa Kraliçesi sizin özellikle ilişki kurabileceğiniz hikayeleri yaşayarak hayatı öğrenmeyi tercih ettiğinizi anlatıyor. Yaratıcı ortalamlarda muhteşem etkileşime geçebilecek bir hayal gücüne sahipsiniz. Çevrenizdeki kişiler sizi psikolojik olarak besleyip, yüreklendirdiğinde mutlu oluyorsunuz ve kendinizi yaratıcılık yoluyla ifade etmek daha kolay oluyor



Yorumlar