ASIKLAR KISILIK OZELLIKLERI

-Aşıklar, bazan problem çözücü ve dengeleyici bir yönetici veya hükümdar, bir şifacı, eğitimci veya kanun koyucu, bazanda bir aşık kişi olabilir. Aynı zamanda, aşıklar bir yemin veya bir yaşam tarzı sınırları arasındaki bir seçimdir.

-Niyetinizle ilgili olarak, olacakmı olmayacakmı sorusundan çok, bu benim kaderim olacakmı diye bir soru sorduğunuzda, seçtiğiniz kart Aşıklar ise cevabı kesinlikle Evet'tir. Çünkü, bu kart yaptığınız seçimin kadersel olduğunu gösterir.

-Aşıklar kartı, diğer aşk ve seçimle ilgili kartlarla birlikte güçlenir. Örneğin, Aşıklar ve Kupa 2'lisi bağları güçlü bir birlikteliği, 2'nin tek bir güç oluşunu, 1 oluşunu sembolize eder. Aşıklar, olumlu veya olumsuz bir kart değil, zıtlıkların uyumundan ortaya çıkan dengenin gücüdür.

-Aşıklar bir uyum ve denge kartıdır. Çünkü, bir ilişkide uyum ve eşit paylaşımla, partnerlerin bir birini dengelemeleri önemlidir. Asıl önemlisi siz sevginize karşı dürüstmüsünüz?

-Aşıklar kartını seçtiyseniz, dedikodu yapmayın ve tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Başkalarının kararlarına saygı duyun, dışardan müdahil olmayın ve yaşayarak öğrenmelerine izin verin.

-Aşıklar, romantik değil, kalpten seçim yapan birini gösterir. Bu kişi hayatının her yönüne duygusal ve entelektüel olarak bağlanma ihtiyacındadır. Bunu hırs yapar ve tutkuyla çaba harcar. Kendisi hakkında ne düşündüğünüzü önemsediğinden, görünüşüne ve imajına çok önem verir. Kendini tamam hissetmek için, genelde bir ilişki içinde olması gerektiğini düşünür.

-Ters konumda Aşıklar, seçim yapmakta zorlanan, sık sık ilişkilere girip çıkan, verdiği sözlerin arkasında durmayan birini gösterir. Bu kişi kendisinde bir sorun olduğuna inandığından, sosyal ortamlarda sorun yaratır. Genelde, dengesiz davranışlar sergileyen ve sevenlerine karşı acımasız olan bu kişi, kendisini asla sevmeyecek insanlardan umutsuzca sevgi ve onay bekleyen birisidir.
-Bir tarot açılımında Aşıklar düz konumda olsa bile, her zaman olumlu değildir. Bazan, yüzeysel ilişkilerde nereye gideceğine karar vermekte zorluk çeken birinide gösterebilir.
-Kariyer bağlamında düşündüğümüzde, hakimler, hakemler ve karar vericiler Adalet kartından olduğu kadar Aşıklar'dan da olabilir.

-Aşıklar, 2 insan arasındaki sihirli bir iletişimdir. Aşıklar kartının sembolize ettiği kişi, iyi bir iletişimcidir. Duruma uymak ve iletişime destek vermek için, hangi yüzü gerekliyse onu kullanması sizi şaşırtabilir. Olumlu ve uyumlu herkes bir Aşıklar karakteridir.

-HERMIT'in yanında ASIKLAR, kişisel bakım ve kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmak önemli olsada, ilk adımı başkalarından beklememenizi, özlediğiniz arkadaşlarınıza ve ailenize ulaşmak ve ilişkileri yeniden canlandırmak için, çabalamanızı önerir.

-IMPARATORICE'nin yanında ASIKLAR kombinasyonunda sıcak duygular boldur. Hissedeceğiniz derin sevinç ve mutluluk değer verdiğiniz bütün ilişkilerinize yansıyacaktır.
-Eğer, aile bireylerinden birisiyle anlaşmazlıklar yaşıyor ve kavga ediyorsanız bu durum tam tersine dönecek. Aşkı arıyorsanız bir kaç talip birden ortaya çıkacak. En doğru seçimi yapmak için hazırlanın.

-ASIKLAR ve KUPA 5 veya KILIÇ 3 kombinasyonunda hayatınızın merkezinde bir kayıp ve bir kalp acısı vardır. Gözlerinizi kapatın ve kendinize şu soruyu sorun "hala şükretmem gereken neler var?" sonra, verdiğiniz cevaba sıkı sıkı sarılın.

-ASIKLAR ve YARGILAMA veya GÜÇ, geçmişteki bir ilişki veya bağlantının yeniden canlılık kazanacağını gösterir. Eski bir sevgiliye özlem duyuyorsanız, YARGILAMA dileğinizin yakında gerçekleşeceğini, GÜÇ kartı, ilişkinizin çözülmez bir bağa dönüşeceğini, kara sevdayı gösterir.

-Aşıkların yanında Kupaların 10'lusu, evlilik taahhütü anlamına geldiği gibi, bireysel büyümeninde gerçekleşeceği önemli bir sevgiyi ve birlikteliği işaret eder.

-Aşıkların yanında Kılıç 10'lusu, öylesine mükemmel bir iletişim kurabileceğinizi umut ettiğiniz kişi tarafından susturulduğunuz, reddedildiğiniz ve iletişiminizin sonlandığı anlamına gelir. Kendinizi ifade etmeye çalışmanın faydası yok, ayrıca buna gerekte yok.

-Aşıkların yanında Büyük Rahip bir evlilik taahhüdüdür.
-Aşıkların yanında Kupa Ası, bekarsanız yeni bir ilişkinin başlangıcını, eğer evliyseniz mutluluk veren yeni bir sayfanın açılacağını gösterir.
-Aşıkların yanında Kupaların 2'lisi sevgi dolu bir birliktelik anlamına gelir.
ASIKLAR KOMBINASYONLARI


Aşıklar+ Apdal : Yeni aşk. İlk aşk. İlk kez aşık olmak.
Aşıklar + Sihirbaz: Mükemmel eşiniz, ideal partneriniz.
Aşıklar + Büyük Rahiber: Bir metres, duygusal bir aşk ilişkisi, gizlice aşık olmak.
Aşıklar + İmparatoriçe: Hamile çift. Bol aşk. Kişinin hayatında birçok aşk olması
İmparator pozisyonundaki aşıklar: Güçlü bir çift, güçlü bir ilişki.
Aşıklar + Büyük Rahip: Evli bir çift. Evlenmek.
Aşıklar: Aşkta birçok seçeneğe sahip olmak.
Aşıklar + Savaş Arabası: Aşk her şeyi fetheder. Aşkta zafer.
Aşıklar + Güç: Tutkulu aşk. Güçlü ve uzun süreli aşk.
A şıklar + Hermit: Aşk mektubu, aşkı öğrenme, ilişki danışmanlığı.
Aşıklar + Kader Çarkı: Buluşmak kader, ilk görüşte aşk.
Aşıklar + Adalet: Aşkta adalet, ilişki içinde sınırlar.
Aşıklar + Asılmış Adam: Aşktan düşmek, bir ilişkide hoşgörülü olmak.
Aşıklar + Ölüm: Eski aşk, birlikte yaşlanmak, ilişkide tam bir dönüşüm.
Aşıklar + İtidal: Zıtlıklar birbirini çeker. Birbirini tamamlayan iki zıtlık.
Aşıklar + Şeytan: Aşk saplantıya, cinsel çekime dönüşür. Tehlikeli aşk.
Aşıklar + Yıkılan Kule: Aşkta tartışmalar ve çatışmalar.
Aşıklar + Yıldız: Bir ilişkide yeni başlangıçlar. İyimser aşk.
Aşıklar + Ay: Romantik. Hayvan sevgisi. Yaratıcı aşk.
Aşıklar + Güneş: Başarılı aşk. Çok sosyal bir aşk ilişkisi. Yeni aşk ilişkisi
Aşıklar + Yargılama: Aşka adım atmak. Sorumlu aşk. Aşkın tazelenmesi. Sesli harflerin yenilenmesi.
Aşıklar + Dünya: Dünya çapında romantizm.

Aşıklar + Kupa Ası: Manevi aşk.
Aşıklar + Kupa 2: Derin aşk.
Aşıklar + Kupa 3: Nişan.
Aşıklar + Kupa 7: Çevrimiçi flört.
Aşıklar + Kupa 8: Kalbinizin peşinden gidin.

Aşıklar + Tılsım Ası: Mükemmel bir iş çıkarmak.
Aşıklar + Tılsım 3: İş yerinde aşkı bulmak.
Aşıklar + Tılsım 8: Medyada staj. İletişim ve medyada giriş işi.

Aşıklar + Asa Ası: Tutkulu olduğunuz bir projeye başlamak.
Aşıklar + Asaların 3: Bir ilişkide ilerlemek.
Aşıklar + Asa 4: Bir düğün.
Aşıklar + Asa 8: Aşk mektupları. Romantik yazışmalar.
Aşıklar + Asa 10: Yüksek bir bakım ilişkisi.

Aşıklar + Kılıç Ası: Aşkta netlik. Aşk tavsiyesi.
Aşıklar + Kılıç 6: Romantik yolculuk.
Aşıklar + Kılıç Şövalyesi: Bir ilişkide zihinsel uyumluluk.

Yorumlar

Maisy dedi ki…
Merhaba birinin birine olan hislerinde çıkan kılıç üçlüsü ve aşıklar kombinasyonu ne demek🙏🏻🙏🏻