TILSIM 3, ASA 4 ve KILIC PRENSI KOMBINASYONU


 -Muhtemelen uzun zaman önce elinizle-kolunuzla bu kadar kolayca yapabileceğinizden emin olduğunuz harika bir iş almadınız. İşte, şimdi Tılsım 3'lü ustalıkla bağlantılı ilk adımınızı atacağınızı işaret ediyor. Tılsım 3'lü aldığınız işin gerçekten iyi bir ustalık gerektirdiğini gösteriyor. Kartın üstündeki resimde, usta incelikle işini yaparken rahip ve rahibe proje ile ilgili çizimleri güvence altına alıyorlar. Ustanın dışında Rahip ve Rahibe diğer çalışanlardan daha fazla ikramiye alacaklar. Ustanın yaptığı duvarın akustik bir gitar biçiminde olması, ustanın bir sahne duvarını inşa ettiğini düşündürüyor. Buda yapacağınız işin teorik bilgi gerektirdiği, yüksek kaliteye sahip ve halka açık olduğu anlamına geliyor.

-Tılsım 3 kişileri, çocukluğundan itibaren kendini bilerek olumlu yetişmiş, kendi kendine yeteneklerini geliştirmiş, ustalaşmış ve çevre edinmiş kişilerdir. Bu kişiler, iyi şeyler, olmasına, iyi işlere neden olma özelliğine sahiptirler. Bir sınıfta veya grup içinde kendilerini gösterirler ve özgür olduklarının da kabul edilmesinden taraftırlar. Tılsım 3 kişisinin kafasını taktığı bir nokta varsa oda kredi alma beklentisinin henüz net olarak kesinleşmemiş olmasıdır veya kredi ile ilgili başka konular. Bu sebeple, işinizi iyi finanse edecek en güvenilir bir uzmanla görüşün.

-Tılsım 3, yetenek, güzellik ve gücün sembolü olan Arkana Majör Kartı İmparatoriçe ve iş bittiğinde kaçılmaz bir dönüşümün sebebi olan 13(1+3=4) numaralı kart, yani numerolojik olarak 4 rakamı ile derinden bağlantılıdır. Tılsım 3, yaptığınız işin teori, incelik ve tititiz bir çalışma gerektirdiğini gösteriyor. İşinizde bağımsız çalıştığınızda başarınız artıyor, ancak iş bittikten sonra çok iyi muhafaza edilmesi ve dört dörtlük bir korumaya alınması gerekiyor. Kendinizi bu işte geliştirdikçe, sizde bu alanda ender bulunan ve korunması gereken bir yetenek olacak ve iz bırakacaksınız.

-İkinci olarak seçmiş olduğunuz Asaların 4'lüsünün üstündeki resim, ustalığınızda kendinizi göstereceğiniz eseri meydana getirdiğiniz için yapılan kutlamalarla ilgilidir. Burada, herkesi mutlu edecek iş gerçekleşti ve siz hayatınızın ne kadar yaşamaya değer bir hayat olduğunu düşünüyorsunuz. Asaların 4'lüsü etkinlik planlama, mülk yatırımı ve ve tasarımla ilgili bir kariyer kartıdır.

-Asaların 4'lüsü benim en sevdiğim kartlardan biridir ve liderlik, otorite anlamına gelen Arkana Major Kartlarından 4 numaralı İmparator Kartının anlamlarıyla özdeşleşir. Danışan kişinin çalışmaktan en memnuniyet duyduğu zamanlarda ortaya çıkar ve bu kart diziliminde liderliğinizin ve bu işteki otoritenizin ne kadar önemli ve güçlü olduğunu işaret ediyor. Asa 4, aynı zamanda büyük kurumlarla, devlet kurumlarıyla girişimlerinizde ve işbirliğinizde de çok başarışlı olacağınızı gösteriyor.

-Kılıçların Prensi, yetenekleri, el becerisini ve zihinsel uyanıklığı ifade eder. Doğuştan sahip olduğunuz ve geçmişten bugüne zaten kanınızda olan ve geliştirdiğiniz yeteneğinizin bu iş bittikten sonra kendinize olan güveninizi daha da arttırdığını ve işinizde farkındalıkla sürekli ilerlemeye uygun niteliklere sahip olduğunuzu gösteriyor.

-Yaptığınız işler başkalarına da ilham veriyor ve siz meraklı ve bilgiye susamış tavrınızla kariyerinizde bilmediğiniz şey, girmediğiniz alan kalmasın istiyorsunuz anlamına geliyor. Kılıç Prensinin önündeki kartlarda, kendiniz bu imkanları yaratarak ve iyi yöneterek başarıyorsunuz anlamına geliyor. Yolunuz her zaman açık olsun, ayağınıza taş değmesin. 


Yorumlar