KILIC 5 ve KOMBINASYONLARI

-Kılıçların 5'lisi Tarot Kartında yerdeki 2 kılıç, arkası dönük uzaklaşan 2 kişinin yenilgisini anlatıyor ve dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olduklarını ifade ediyor. Ön planda adamın sağ elinde aşağıyı gösteren kılıç, bilinç ve bilinçaltı arasında gerginliğe ve ihanete yol açan dengesizliği gösteriyor. Kılıçların 5'lisi tarot kartı astrolojide Kova Burcu ve venüs gezegeni ile sembolize edilir.

-Kılıçların 5'lisi yenilgiyi, ihaneti, çatışmayı, istismarcı ilişkileri ve sağlıksız rekabeti gösterir. Bu kartın yakınlarında, arkana majör kartlarından Adalet Kartı ters konumda ortaya çıktıysa, birilerinin sizin hakkınızda yalan söyleyerek veya haksız suçlamalarla, ya da iftira atarak başınızı belaya sokmaya çalıştığını gösterir.

-Kılıçların 5'lisi bir aşk tarot açılımında karşınıza geldiğinde, bu birilerinin hiçte göründüğü gibi olmadığı ve arkanızdan kuyunuzu kazdığı anlamına gelir. İlişki açılımlarında ters konumda Kılıç 5'lisi, yakında ilişkinin büyük değişiklikler geçireceğini ve hatta sona erebileceğini, çünkü bu kart zaten bağların kopmuş olduğunu gösterir.

-Bir kariyer tarot açılımında kılıç 5'lisi, danışan kişinin işinde mutsuz olduğunu gösterir. Bu kart, hasar kontrol ve tespit uzmanı, polis veya orduda bir kariyer sahibi olmak anlamına da geliyor olabilir. Kılıç 5'linin Evet-Hayır sorularına cevabı büyük bir olasılıkla HAYIR'dır.
-Kılıç 5'lisi, danışan kişinin kendini kızgın ve kırgın hissettiğini ifade eder. Kişi muhtemelen, geçmişteki öfkesine tutunarak ayakta duruyordur ve intikamcı düşüncelere sahiptir. Bir başkasının hakkınızda ne hissettiğini sorduğunuzda karşınıza çıkan Kılıç 5'lisi, bu kişinin sizin yüzünüzden acı çektiği, kendisini çok kızgın hissettiği ve kara kara düşündüğü anlamına gelir.

-Kılıç 5 tarot kartı, çok zorba olmaktan çekinmeyen ve bir elin parmakları kadar insanla rekabet içinde olan bir kişiyi gösterir. Bu kişi her ne pahasına olursa olsun kazanmak ve başkalarını başarısız kılmak için, herşeyi yapar. Kılıç 5 karakterleri, başkalarının başını belaya sokmak için, yoldan çıkmış davranışlar içinde bulunmaktan çekinmezler.

-Etrafınızda Kılıç 5 karakteri olduğunda işleriniz yolunda gitmez. Çünkü, onlar yolunuza taş koymaktan keyif alırlar ve bu sebeplede Kılıçla yaşar kılıçla ölürler. "Su testisi su yolunda kırılır" atasözü, işte tamda bu kişiler için söylenmiştir.

-Onlar, başkalarını indirmezse başkalarının kendisini indireceği düşüncesi içindedirler. Sürekli sahip olamayacakları şeylerin özlemini çektiklerinden, gerçekçi olmayan hayalleri zamanla kuruntuya dönüşür. Bu kişiler samimi ve içten bir arkadaş gibi davranarak size yaklaşırlar ve zaman içinde zayıflıklarınızı öğrenerek, sadece size karşı nasıl kullanacakları konusunda ustadırlar.
-Kılıçların 5lisi, manyetik enerji ve yaşamsal gücün kartıdır. Kişinin şifa ve canlılığını insanlığa yönlendirmek için, en yüksek ruhsal enerjilerden enerji çekme kararlılığını ifade eder. Kılıç 5'lisi bir koruma kartıdır. Bu nedenle, gittiğiniz yol ile ilgili kafanızda en ufak bir soru işareti varsa, planlarınızı tekrar gözden geçirin. Geri adım atın. Bir süre sonra, kendinize daha fazla güvendiğinizde, ilgili değişiklikleri yaparak, gelişmiş özgüven, cesaret ve inançla ilerlersiniz.

-Kılıçların 5'lisi numerolojik olarak 59 ve 14 sayılarının enerjilerini taşıyarak 5 rakamına yansıtır. Bu kart, 5 RAKAMI ile evrensel sevgiyi ve insanlığın kardeşliğini anlatır. Aynı zamanda insanlara verilen büyük sezgiyi, şifayı ve canlılığı ifade eder.

-Bir tarot açılımında karşınıza çıkan Kılıç 5, ilişkilerde veya bir ortaklıkta, aniden yolların ayrılışını ve bu ayrılığın kalıcı olduğunu ifade eder. Kılıç 5 bazan, kötü niyetli dedikoduların yaşamınıza etkilerini veya sizin için önemli olan birini kaybetmeyi, bazan gereksiz alışverişleri, bazanda hırsızlık konusunda sizi uyarıyor ve dikkatli olmanızı öneriyor olabilir.

-Tarot açılımınızda karşınıza çıkabilecek bu kart, bencil bir şekilde hareket ederek, bireysel kazanımlarınıza odaklandığınızı gösterir. Bir çatışmaya karışma ihtimaliniz olduğunu ve ilgili tarafların kazanmak için her türlü seviye düşüklüğüne inmeyi göze alabileceği, ancak kazananın olmayacağı bir kavgayı anlatır. Bu kavganın sonu, her 2 taraf içinde, mutsuzluk ve keder olacaktır.

-Sağlık açısından, Kılıçların Beşlisi, tedbir aldığınız taktirde herhangi bir tıbbi sorunun veya endişenin olumlu bir sonuca sahip olacağını gösterir. Ters Konumda Kılıç 5, profesyonel olarak tedavi edilmesi gereken, tekrarlayan bir sağlık sorununa işaret eder. Diyetinizi ve sağlık rejiminizi not etmeniz ve daha iyisi için uygun değişiklikleri yapmanız önerilir.
-TERS KONUMDA KILIC 5, çatışmayı ve çoğu zaman duraksamadan sürüp giden tartışmaların çözülmeden kaldığını gösterir. Zamanla bu argümanların arkasındaki sebep kaybolur ve insanlar, bir amaç için savaşmadıkları halde, geriye sadece bir birlerine duydukları öfke, kızgınlık ve kırgınlık kalır. Bu sebeplede, bu insanlar yüzünüze gülse bile, arkanızdan sizinle nasıl oynamaya çalıştıklarını, aklıyla hareket eden biriyseniz bilirsiniz, duygularıyla hareket eden biriyseniz hissedersiniz.

- Danışan kişi, ne parsa yapsın kavgayı kaybedeceğinden emin olduğunda, istediğini ve ihtiyaç duyduğu şeyi elde edemediğinde tarot açılımlarında ters Konumda Kılıç 5 ortaya çıkar. Kişinin kendini sıkışmış ve çok çaresiz hissettiği böyle durumlarda, kime güvendiğine çok dikkat etmesi gerekir. Çatışmaların neden kaynaklandığını görmek için, diğer kartları değerlendirmeli ve bu kavgadan en sağlıklı şekilde nasıl çıkılabileceğinin yollarını arayarak, danışan kişiye yardımcı olmalı.

-Bu kartın enerjisinden çıkmanın en kolay yolu, dramalara ilgi duymaz koparsanız, kızgınlıklar yavaş yavaş ortadan kalkar ve kaybolurlar. Sonuç olarak, durum aydınlanmaya ve kişi gerçekleri görmeye başlar ve ne kadar gereksiz bir kavganın içinde bulunduğunu farkeder.

-Ters Konumda Kılıç 5 Karakterleri, kendini beğenmiş, ancak yetersiz kişilerdir. İçlerinde iç çatışmalar ve öfke patlamaları yaşar, ancak nasıl hissettiğini açıkça ifade etmekten çok korkarlar. Bu kişiler genelde kurban zihniyetine sahiptir ve herkesin kendilerine karşı olduğuna inanırlar. İlişki açılımlarında ters konumda Kılıç 5'lisi, yakında ilişkinin büyük değişiklikler geçireceğini ve hatta sona erebileceğini, çünkü bu kart zaten bağların kopmuş olduğunu gösterir.

-Ters Kılıç 5'lide entrika, aldatma ve şüphe boldur. Bireysel olarak, duygusal bir duruma veya konuya atıfta bulunur ve kontrol edilmezse sıkıntı ve sorun yaratır. Bu kart, kaybedilen bir savaşta kişide kalıcı bir hasar ve iz bırakır.

-Ters Konumda Kılıç 5'lisi, bireysel bir mesele veya ilişkiyle ilgili yalanları, aldatmaları, gerçek olmayan kötü niyetli dedikoduları ve entrikaları anlatır. Başkaları tarafından haksız yere yargılanmış  olmanız, duygusal sorunlara sebep olabilir.

-Ters Kılıç 5'lisi bazan, tartışmaların, üzüntülerin ve başkalarıyla anlaşmazlıkların, sebep olabileceği bir aşağılanma ve yenilgi hissini ifade eder. Bazanda, otorite sahibi kişinin, alay konusu olduğu bir çatışmayı gösterir. Gururunuz kırılmış olabilir, fakat siz bunu kavgaya dönüştürmek yerine, küçük bir aksilik olarak görürseniz, kırılan gururunuz çabucak iyileşecektir.

-Ters Kılıç 5 kişileri, kendi gerçeklerinden uzaktır. Kendini mağlup edilmiş ve umutsuz hissederler. Gerçek dışı hayalleriyle yaşarlar ve hayatlarında mutluluk yoktur. Omurgasız ve hayata karşı bir duruşu olmayan bu kişiler çok az kişi tarafından sevilir ve sayılırlar. 

-Onlar, genelde kendilerini koruması karşılığında, kendilerinden yararlanan güçlü insanların arkasında saklanırlar. Kendi başlarına, kendilerini idare edemeyen bu kişiler, grup içinde sadece fazla bir rakam ifade ettiği için değerlidirler. Aslında, derinlerde bir yerde çok değersiz ve işe yaramaz biri olduklarını, kendileride hisseder ve bilirler.


KILIC 5 KOMBINASYONLARI

-Bir tarot açılımında karşınıza çıkan 5 numaralı kartlar, hayal kırıklığına odaklanmayı, değişikliği ve iniş-çıkış dönemlerini gösterir. 2 adet 5'li arkana minör kart, ileride karşınıza çıkacak yeni deneyimler olduğu anlamına gelir. 3 adet 5'li kart, hedefleriniz konusunda kendinizi aşırı zorlamamanız konusunda sizi uyarır. Bir tarot açılımında 4 adet 5'li kart yolculuğu, değişimi ve enerjik olmanız gereken bir dönemi anlatır.

-Sihirbazın yanında Kılıçların 5'lisi, kendisine aşırı güvenen bir kişinin, yeteneklerini ve becerilerini, kötü amaçlar için kullandığı anlamına gelir. Planlarınızı uygulamaya geçirmekte tereddütünüz varsa, tekrar bir gözden geçirip, son ayarlamaları ve değişikleri yaptıktan sonra, daha iyi bir zamana erteleyebilirsiniz.

-Şeytanın yanında Kılıçların 5'lisi, düşüncesiz harcamalarınızın maddi sıkıntıya sebep olacağını gösterir ve finansal konularda dikkatli olmanız gerektiğini ifade eder.


-Bir tarot açılımında Kılıçların 4'lüsü ve Kılıçların 9'lusu arasında görünen, Kılıç 5'li sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda bir uyarıdır. Kendinizi gerçekten iyi hissetmiyorsanız, bunun sebebini bulmak için, derhal zaman ayırmalı ve yaşadığınız sorunla ilgili önlemleri almalısınız. Aksi taktirde durum hızla daha kötüye gidebilir.

-Kılıç 5'linin yanında Apdal Kartı tehlikeli birini, Kılıç 5'linin yanında Büyük Rahip 2 yüzlü birini gösterir.
-Kılıç 5'linin yanında Asaların Ası kıskançlık.
-Kılıç 5'linin yanında Kupa Prensi, duygusal şantaj.
-Kılıç 5'linin yanında Kupa 7'li internet trolleri.
-Kılıç 5'linin yanında Tılsım 5, mutsuz aile.
-Kılıç 5'linin yanında Tılsım Kral, acımasız bir işveren.
-Kılıç 5'in yanında Kılıç 7'li, tehlikeli yalanlar.
-Kılıç 5'in yanında Kılıç 10, sırtından bıçaklamak anlamına gelir.


Kılıç 5 + The Fool: Tehlikeli bir insan.
Kılıç 5 + Büyücü: Zehirli dil. Kötü olmak.
Kılıç 5 + İmparatoriçe: İhmal.
Kılıç 5 + Büyük Rahip: İkiyüzlülük.
Kılıç 5 + Aşıklar: Yanlış seçim.
Kılıç 5 + Adalet: Suç. Saldırı.
Kılıç 5 + İtidal: Kötü huy.
Kılıç 5 + Güneş: Çocuk yetiştirmede zorluk.
Kılıç 5 + Yargılama: Kötü bir olaydan musallat olmak. Travma sonrası stres.

5 kılıç + Asa 3: Sağlıksız alışkanlıklar.
5 kılıç + Asa 5: Şiddetli rekabet.
5 kılıç + Asa 9: Faydalanmak.
5 kılıç + Asa 10: Performans cezası.

Kılıç 5 + Kupa Ası: Kıskançlık.
Kılıç 5 + Kupa 3: İhanet.
Kılıç 5 + Kupa 7: İnternet trolleri.
Kılıç 5 + Kupa Prensi: Duygusal şantaj.

Kılıç 5 + Tılsım 2: Akışta bozulma.
Kılıç 5 + Tılsım 3: İşyerinde zorbalık.
Kılıç 5 + Tılsım 5: Mutsuz aile.
Kılıç 5 + Tılsım Kral: Acımasız bir işveren.

Kılıç 5 + Kılıç Ası: Karşı dövüş. İntikam hakkında düşünmek. İntikam almak.
Kılıç 5 + Kılıç 2: Zor insanlarla başa çıkmak.
Kılıç 5 + Kılıç 3: Bir ilişkide yenilgi.
Kılıç 5 + Kılıç 4: Zehirli ilişkiler.
Kılıç 5 + Kılıç: Herkes kaybeder.
Kılıç 5 + Kılıç 6: Stresli bir yere taşınmak. Stresli bir hareket.
Kılıç 5 + Kılıç 7: Başkalarının zekâsını ile alt etmek. Tehlikeli yalanlar.
Kılıç 5 + Kılıç 8: Diğerlerinin kötü davranışları hakkında saf.
Kılıç 5 + Kılıç 9: Duygusal acı. Pişmanlıklar.
Kılıç 5 + Kılıç 10: Mağduriyet. Sırtından bıçaklanmak.
Kılıç 5 + Kılıç Prensi: Ortalama bir insan.
Kılıç 5 + Kılıç Şövalye: Şiddetli bir kişi.
Kılıç 5 + Kılıç Kraliçe: Kötü bir insan.
Kılıç 5 + Kılıç Kral: Yalnız bir insan. Diktatör.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Merhaba Kılıç 5ten sonra gelen kupa 2nin anlamını öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
Adsız dedi ki…
Kılıç 5 çatısma Kupa 2 parttnerler arasında güçlü bir bağ veya bağlatı olduğu anlamına geliyor. Kılıç 5 aranızda kolay çözümlenemeyecek durumlara işaret ediyor. İşlerin daha da kötüye gitmesini ve çatışma istemiyorsanız bu sorunları gündeme getirmekten kaçının. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olabilirsiniz. Kaybeden siz olursunuz
Adsız dedi ki…
Merhaba eski sevgilim için çektim, şuanda aklında başkası var mı ve bana yalan söyledi mi diye kupa 5, değnek 5 ve kılıç 7 olarak çıktı yorumlayabilirmisiniz rica etsem teşekkürler şimdiden 😊
Meral dedi ki…
Ortada bazi yalanlar var, ancak ask yok romantizm yok tutku yok. O kaçıp gitmiş, siz de ona kafayı takmış gibi görünuyorsunuz. Böyle davranmak psikolojinizin bozulmasına sebep oluyor ve kendi kendinize zarar veriyorsunuz.
Göz yaslarınıza degmeyecek birisi için aglamayı bırakın. Size kıymet verecek birisiyle daha sagliklı bir başlangıç yapabilirseniz o zaman onun gercek yüzünü daha iyi görebileceksiniz. Su anda geri gelse bile kesinliklesiz siz onu istemeyin, cünkü gene duygusallığınızdan faydalanıp kaçıp gidecek.
Zaten ilişkiler konusunda çok farklı düşüncelere sahipsiniz ve farklı hedefleriniz var. Böyle degişiklerle ne isiniz var. Kendinizi toparlamak ve gecmisi degerlendirmek için zaman ayırın ve aynı hatalara tekrar düşmemek için yaşadıklarınızdan dersler çıkarın.