GUNES, YIKILAN KULE ve KUPA 10



 -Bir tarot açılımında Güneş kartı, yaşamınızda aydınlık ve mutlu sonuçlarla tamamlanmayı gösterir. Güneş, yaşanmakta olanı kabullenişe geçerek iyi kararlar alıp, harekete geçmenin zamanı olduğunu ifade eder. Güneş kartı ayrıca, çocukları gösterir ve iyi çocuk yetiştirmek anlamına gelir.

-Yıkılan Kule, süregelen kuralların sarsıldığını, tutunulan sahte yapıların bir şok ve yıldırım çarpmasıyla yıkılarak, hayatta kalma iç güdülerinin devreye girdiği anlamına gelir. Danışan kişinin, her zamankinden daha iyi bir şekilde, yaşamını inşa etme şansına sahip olacağını ifade eder.

-Güneş kartı iş ve kariyer konularında başarıyı ifade eder.  Bir işi garantiye aldığınız için seviniyorsunuz, ancak, yanındaki Yıkılan Kule başlangıçta beklediğiniz başarıyı gösteremeyeceksiniz anlamına geliyor. Bunu kötü olarak değerlendirmemek gerek, çünkü tecrübeler sizi geliştirir ve büyümenizi destekler ve sonuçta olgunlaşırsınız. 

-Güneş ve Yıkılan Kule aslında oldukça bir biriyle uyumlu kartlardır. Güneş'in anlamı genelde, yerleşmiş davranış modelini kırmak ve daha iyi bir yaşam biçimine geçmektir. Güneş'in yanında Kule olduğunda şimdiki yaşamınızın, ya da işinizin size hakaret olduğunu, daha iyi olmak için yepyeni birşeyler aradığınızı gösterir.
-Yıkılan Kule'nin kötü yanı, bu dönüşüme ne kadar direnirseniz o kadar çok acı çekersiniz. Güneş Kartında direnmek acı vermez, fakat dönüşüme engelde olmaz. Bir gevşeklik içinde. sadece dönüşümü geciktirir

-Bu ender karşılaşılabilecek çok özel kombinasyon, gün ışığına çıkacak bazı durumların, olayların gidişatına veya bir kişiye bakış açınızı değiştirecek bir gerçeklik getireceğini gösteriyor.
-Aralık Ayı'nın 4'ünde gerçekleşecek güneş tutulmasından bir kaç gün önce bu kombinasyonu seçmiş olmanız, Astrolojik olarak yıldız açılarınızın, bu tutulmadan etkilebileceğini  ifade ediyor olabilir..

-Başka bir açıdan değerlendirirsek, Mars gezegeninin etkisinde olan Yıkılan Kule irade gücümüzle, Güneş egolarımızla ilgilidir. Bu kombinasyon hayatınızın geri tutulduğunuz bazı alanlarında, sıkıcı rutinlerden kurtulup memnuniyetle ve sevinçle daha olumlu koşullara atlacağınız anlamına gelebilir. Güneş, karanlıktan aydınlığa ve karmaşadan bir düzene çıkan yeni başlangıçlarla, yeni doğuşlarla ilgilidir.

-Ani bir şokla gerçekleri örten duvarlar yıkılacak ve kulenin yıkılışı gün ışığında herkesin gerçekleri görmesi için, adeta patlayan bir bomba etkisi yaratacak! Güneş ve Yıkılan Kule kombinasyonunun işte böyle bir etkisi vardır.
-Neyin açığa çıktığına ve önceki düşüncelerinin ne olduğuna bağlı olarak insanlar şaşkına dönebilir ve huşu içinde kendinden geçebilirler. Bütün bunlara şahit olanlar, bu arada çok güçlü duygular yaşayacaktır. Güneş Kartının ortaya çıkardığı gerçeklerin sizi ve diğer insanları mutlu edeceğini söyleyebilirim. 

-Güneş ve Yıkılan Kule'nin yanında Kupa 10 seçmiş olmanız, sahte gerçekliğin çözülmesinin ardından, yeniden doğuşun mutlulukla tamamlanacağını işaret ediyor. Bu yıkım ve arınmanın ardından, nihayet bundan böyle, gerçekleşecek bir hayale tutanabileceğiniz anlamına geliyor.

-Kupa 10 duygusal doyum, olgunluk ve memnuniyetle ilgilidir. Eğer, birbirinize sahipseniz herşeye sahipsinizdir. Kupaların 10'lusundaki aile varlıklı görünmesede, barınacakları bir evleri var.
-Aile bireyleri, gök kuşağının yanlarında olduğunu biliyorlar. Hep birlikte gök kuşağının bir birinden ayrılmaz renkleri olduklarını ve nasıl bir güç oluşturduklarının farkındalar.Yıkılmış Kulenin ardından ortaya çıkan Kupa 10, sizi ve çevrenizdekileri mümkün olan mutluluğu inşa etmeye çağırıyor.

Yorumlar