ASIKLAR ve SAVAS ARABASI KOMBINASYONU


 -Bir kişinin romantik olarak size karşı ilgisini bilmek istediğinizde Aşıklar ve Savaş Arabasını seçersiniz. Aşıklar ve Savaş Arabası kombinasyonu bir öaceraya atlamakta acele ettiğinizi gösterir. Aşıklar ve Savaş Arabası çok farklı görünmelerine rağmen, bir anlamda 2 kartta bize enerjiyi birleştirmenin simya yarattığını anlatmaya çalışıyorlar. Simyacıların kurşunu altına çeviren sihirbazlar olduğunu düşünecek olursak, bunu bir dönüşüm sanatı olarak düşünebiliriz. Aşk ile ilgili tarot açılımlarında, 2 insan tanışıp aşık olduklarında, enerjilerini birleştirmeleri otomatikman yaşamlarına büyük bir değişim, dönüşüm ve yeni bir enerji getirecektir.

-Aşıklar, duygusal seçimler ve bağlılıkla ilgilidir. Savaş Arabasıda kontrolu ele geçirmek,  acele etmek, zafere gidene kadar arabayı sürmek veya ilişkiye bir adım atmakla ilgilidir. Bu 2 kartın bir arada bulunması kişilerden birinin, ilişkide bir araya gelmek için acele ettiğini gösteriyor olabilir. Belkide, birisinden kaçıyor olabilir.

-Savaş Arabasının üstündeki resimde atlardan biri beyaz diğeri siyahtır ve adamın kontrolü dışında farklı yönlere gitmeye çalışıyorlar. Adam onları kontrol etmeye çalışsada atların bbirbirlerini farklı yönlere çekmesi nedeniyle bulunduğu yerden kıpırdayamaz Buda aklınızdan geçirdiğiniz kişinin kendi içinde 2 karşıt fikirle savaştığı anlamına geliyor. Bir tarafı kalmak istiyor yanında kalmak istiyor, fakat öbür tarafı korkup gitmek istiyor.

-Eğer, bu kişi ilişki içinde olduğunuz biriyse, bu gelgitler sonunda muhtemelen yollarınız ayrılabilir. Fakat, henüz ilişkiniz başlamadıysa acele etmemelisiniz.


Yorumlar

Meral dedi ki…
Savaş Arabasından sonra gelen Aşıklar nasıl yorumlanır?
-Savaş Arabası, belirli bir hedefe süratle koşmakla ilgilidir. Bu sırada atların uyum içinde arabayı (yani sizi) hedefe götürmeleri için, öncelikle sizin dengede olmanız ve kontrolü elden bırakmamanız gerekiyor.
-Yol üstünde karşınıza çıkan Aşıklar, bence kafa karıştırmaktan başka birşey değil. Bu bir gönül işi olabilir veya hedefinize daha kolay yoldan gidebileceğinizi söyliyerek aklınızı karıştıran biri olabilir.
-Aşıklar, burada hayati öneme sahip bir seçim yapmak zorunda olduğunuz konusunda sizi uyarıyor. Bence aklınızı çelmelerine izin vermeyin. Çok küçük bir dalgınlık bile dizginleri gevşetmenize sebep olabilir. Atların kontrolünü kaybetmek arabanın devrilmesine sebep olabilir ve bu hata bütün yaşamınızı farklı noktalara götürebilir.
-Şimdi, geleceği belirsiz bir konuya evet deyip geleceğinizi bir belirsizliğe sürükleyecekmisiniz, yoksa aklı başında biri olarak planlarınıza sadık kalıp, yüreğinizi koyduğunuz yolda kararlılıkla ilerlemeye devam edecekmisiniz. Bu konuda karar makamı sizsiniz.
-Savaş Arabası ve Aşıklar, bir ilişki açılımında 2 kişinin hızlı ilerleme isteğini yansıtır. Ben bu partnerleri tanısaydım, aralarındaki romantik bağlantı ve çekime rağmen her ikisine de acele etmemelerini önerirdim.