ASA KRALICE ve ASA SOVALYE


-Asaların Kraliçesi ve Asaların Şövalyesi eşleştiğinde, eğer partneriniz varsa eşleştiğiniz ve birbirinizin gözünde ne olduğunuz anlamına geliyor olabilir. Ancak, kraliçenin yanında Kral olsaydı bence bir birlerine daha çok yakışırlardı diye düşünüyorum. Şövalye Kraliçe2den daha alt seviyede kalıyor. Kraliçe ve Şövalye 30'lu yaşlarında olgun bir kadının 20'li yaşlar olgunluğunda bir adamla eşleşmesi gibidir.

-Asaların Şövalyesi, tutkulu, eğlenceli bir aşıktır. Onunla tutkulu zamanlar yaşarsınız, ancak Şövalye genelde fazla düşünmeden diğer heyecan kaynaklarına geçer. Yani Şövalye hayatınıza heyecan getirir ve gider. Sorumsuz ve dikkat çekmeyi seven bir adamdır.

-Kraliçe, alıngan, biraz diva, talepkardır. Sorumluluk almayı seven, enerjisi yüksek güzel bir ev hanımıdır. Yalnız kalmaktan nefret eder, ancak Şövalye gibi hızlı biri değildir. Şövalye bir süre sonra kraliçenin talepleri karşısında kendini tükenmiş veya sadece sıkılmış hisedecektir. Şövalye, başlangıçları ve fethetmeyi sever.

-Asa Kraliçenin yanında Asa Şövalye, bir ilişkide annenin yerine geçecek birini gösterir. Kraliçe her zaman Şövalyenin arkasını toparlayacak ve temizleyecek. Belikide, vitaminlerini aldımı, doğru yaptımı diye sürekli peşinden koşacak. Asaların Şövalyesi, Kraliçenin kendisini koruyucu olduğu için yanında bulundurmak isteyebilir.

-Asa Şövalyesi ilişkilerde, dürtüsel davranan, sorumluluklarını sallama ve aceleci bir şekilde yuvarlayarak yerine getiren birisidir. Asa Şövalye, donkişot karakterli birini işaret eder. Sürekli olmayan bir düşmanla savaşıyormuş gibi hücum halindedir. Asa Kraliçesinin yanında Asa Şövalyesinden partneriniz olması dışında birşey beklememelisiniz. Ona sorumluluk veremezsiniz. İyi niyetlidir, ancak başarılı olduğu tek şey iyi niyetiyle herşeyi batırmaktır.

Yorumlar