ADALET, TILSIM 2 ve KILIC SOVALYE


 -Adalet Kartı hava, Tılsımların 2'lisi toprak elementini sembolize eder.Farklı elementleri sembolize eden bu kartlar işinizle ilgili dalgalanmaları ifade ediyor olabilir. Arada bir benzerlik aramaya çalıştığımda Adalet Kartının numarası 11 olduğu için, 11=1+1=2 sayısının numerolojik olarak, Tılsım 2 kartı ile birbirini etkileyen bir enerjisi olduğunu söyleyebilirim.

-Adalet, yasal konularla ilgili bir kart olabileceği gibi, iş hayatınızdaki doğal dalgalanmalar ve bu dalgalanmalar sırasında işleri daha dengeli hale getirmek için, elinizdeki veri ve tecrübelerinize dayanarak yaptığınız ayarlama ve düzenlemeleri ifade ettiğini düşünüyorum.

-Tılsım 2 bir hobinizi işe dönüştürdüğünüzü veya işinizin hobiniz olduğunu, halen bu işlerde çalışıp, emek ve çaba harcayarak hayallerinizi gerçekleştirme çabası içinde olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca, yaptığınız işlerde hem dilinizi hemde bilgi ve tecrübelerinizinde geliştiğini anlatıyor. Gerçeklerde kalarak, kendinizi büyümekve hayallerinizi yaşamak için şimdiden hazırlayabilirsiniz.

-2 rakamı bir şeyleri başarmak, meydana getirmek ve inşa etmekle ilgilidir. Mistik bir sayı olan 11 rakamı 2 tarafı keskin bir kılıç gibidir. Buda işinizi ne kadar büyük riskler alarak yapmaya çalıştığınızı gösteriyor. 11 rakamı hem 1 hemde 2 sayısının enerjilerini taşır. 1 eril, 2 dişil sayıdır. 3 rakamı, 1 ve 2'nin çocuklarıdır. Yani, burada 3 rakamı sizin hedefinizdir. 3 rakamına vardığınızda mutlu, çoğalmış ve güçlenmiş olacaksınız. 3 rakamı, iş hayatınızda ve başarıya sebep olanların hayatlarında mutlu başlangıçlara neden olacak.

-Tılsımların 2'lisi, doğal olarak yaşanan finansal dalgalanmalarla ve yıl sonunun yaklaştığını da düşünürsek envanter kayıtlarıylada ilgili olabilir. İş hayatında başarılara odaklanan birisinin, tarot açılımlarında karşısına çıkan Tılsım 2'lisi, bir tepeden karşı tepeye ipin üstünde geçmek zorunda kalmak gibidir. Şuan ipin üstünde sağa sola, aşağı yukarı sallanıyorsunuz, bu sebeple gerçeklerden bir an bile kopmamalısınız. Ancak, bazan ipin üstünde hedefe varmaya çalışmak riskli olsada, yolda yürümekten daha emniyetli ve avantajlı olabilir.

-Başarmak için bugüne kadar edindiğiniz bilgi ve tecrübelerinizi kullanmanın zamanı, ancak her türlü karşılaşabileceğiniz dengesizliklere, tehlikelere karşı tam donanımlı ve hedefe varana kadar herşeyin kontrol altında olduğundan emin olmak zorunda olduğunuzu biran bile unutmamalısınız. Bu sebeplerden dolayı, Hava elementi olan Adaleti dışarda, Toprak elementini sembolize eden Tılsım 2'liyi içerde, yani envanterde dengeyi bozmamanızı tavsiye ettiğinizi düşünüyorum.

-Kılıç Şövalye, gerçeği aramakla ilgili eylem odaklı işleri ifade eder. Kılıç Şövalye, bir asker, bir savaş muhabiri veya bir aktivisti gösterebilir. Dikkatleri üstüne çekmeyi seven bu kişi çok hareketli ve çok zekidir. Diplomasiden yoksun olan Kılıç Şövalye, aynı anda birçok işi bir arada yapar ve başarır. O, hızlı düşünür ve hızlı hareket eder. Herşey şimdi olmak zorundadır, çünkü çok sabırsızdır..

riskli bir zamanda yüreklilik gösterek ticaret aypmakla zaten bir risk almış bulunuyorsunuz. Ayrıca bir hokkabazlık yapmaya kalkmazsanız bence kartların enerjisinin ve ifade ettiği anlamlarının başarmanız konusunda  sizi desteklediğini düşünüyorum.

Yorumlar