YIKILAN KULE, ASIKLAR ve SEYTAN KOMBINASYONU


 -Yıkılan Kule ve Şeytan gibi güçlü kartların arasında, saf ve temiz duyguları, gerçek aşkı sembolize eden Aşıklar Kartı, ilk bakışta fiziksel dürtülerin hayatın her alanını etkisi altına almasını ve kökünden değiştirmesine izin vermek anlamına geliyor. Çünkü, burada Yıkılan Kule ve Şeytan kartının cinsel çağrışımları var. Bu kombinasyon insana hissetmediğini hissettirir, asla yapmam dediğini yaptırır ve bütün bunların bağımlısı olmasına izin verir.

-Bu aşk sizin hayatınızı kökten değiştirme potansiyeline sahip. Bundan sonra değerleriniz ve hayatınızın gidişatı muhtemelen temelinden değişecek. Yıkılan Kule ve Aşıklar birlikte, belkide aslında bir araya kesinlikle gelmemesi gereken 2 kişinin aynı ortamda yalnız kaldıklarında, ani ve beklenmedik bir çekimle başlayan bir yakınlaşmayı işaret ediyor. Belkide, ilk tanıştığınızda bile aranızda elektrik vardı ve belkide kendinizi bu zamana kadar kontrol edebildiniz. Fakat, bu 2 kişi arasında büyük yaş farkı ve statü farkı sosyal kurallarla ayrılmış olabilir.  

-Adamın, oldukça yoğun cazibesinin ezici etkisi altında olduğunuz kartlardan açıkça görülüyor. Bu adam üstünde sizinde etkiniz olsada, o kişi aşka veya ilk görüşte aşka inanacak türden birisi değil, mantık çerçevesinde hareket eden birisidir.

-Bu adam genelde, gerçekten güçlü birisi ve genelde insanları etkileyip yapmadıkları şeyleri yaptıran, hissetmedeikleri duyguları hissettiren bir kişilik yapısı sahip.  Aşkınızın hayatınızı değiştirme potansiyeli olsada, ilerlerleyerek geldiğiniz mevcut durumunuzdan geri dönmenize de sebep olabilir.

-Aşıklar Kartı, bu adamı seçmenizin sebebinin kalpten olduğunu ve ilişkinize çaba harcayacağınızı işaret ediyor. Ancak, Kule ve Şeytan gibi güçlü 2 kartın arasında, espri yeteneğiniz, meraklı tavrınız ve çekiciliğinize dayanan emekleriniz ne kadar değer görür bilemiyorum. 

-Bugüne kadar savunduğunuz değerlerinizi yıkmaya kendinizi gerçekten ne kadar hazır hissediyorsunuz?

-Şeytan ve Aşıkların önünde yıkılan Kule karşı cinsle değilde, başka cinsle olan ilişkiyi normalleştirmek anlamına da geliyor olabilir. Aslında ilk aklıma gelen şeyi en sonda değilde, arada belirtmek istedim. Bunu sizin için söylemiyorum, ancak bu kombinasyon bu anlamada gelebileceğini belirtmek istedim.

-Aşıklar, duyguları ve cazibeyi temsil eder, ancak önüne geçen Şeytan Kartı, arzulanan şey üstünde güç sahibi olma arzusu olabilir. Burada duyguların olmadığı bir arzudan veya arzuların alışkanlığa dönüşmesinden söz edebiliriz. Çünkü, Şeytan kontrol etme arzusu, kontrol altına alma duygusu ve tutku demektir. Burada duygular yok ve aşk olarak adlandırılan şey sadece seksten ibaret gibi görünüyor.

-Bağımlılık, aşık olduğunuz kişiyi memnun etmek arzusunda kendinizi kaybediyor olmanızdır. Sevgilinizi korumak için olması gerekenin bu olduğuna kendinizi inandırırsınız. Fakat, unutmayın ki, Şeytan Kartı sadece korku, saplantı, materyalizm ve şehvet içerir. Toplum içinde kabul edilebilir bir ilişki olsada, burada büyük ahlaki değerler ve bir amaç yoktur. Sizin ne istediğiniz değil, sevgilinizin ne istediği önemlidir. Halbuki Aşıklar Kartı, daha yüksek bir ahlaki düzeye oturur ve aşıkların amacı gerçek, saf, sevgi dolu olmak ve amaçlarına çabucak ulaştıkları bir büyümeden bahseder.


Yorumlar