TILSIM PRENSI, YARGILAMA ve KILIC PRENSI



-Tılsım Prensi, büyük umutlar vaat eden birşey, ya da genç biridir. Büyük olasılıkla bu işte veya kişide başarı duygusu zaten vardır ve yolculuk başlar. Henüz şekil verilmemiş bir elmas gibi düşünebilirsiniz.

-Tılsım Prensi, hedeflerine ulaşmak için başkalarının desteğine ihtiyacı olan çalışkan bini işaret eder. Bu kart sağlık ve zindelikte bir yenilenme olduğu anlamına gelir. Danışan kişi bildikleriyle değilde, bildiklerini eyleme geçirip, elle tutulur gözle görülür bir şey yaptığında ortaya çıkar. Genelde bir proje, plan veya kurulmakta olan bir işletmenin ilk zamanlarında ortaya çıkar.

-Bu kart ister eğitim, iş veya yeni bir iş teklifi olsun, genellikle yeni bir şeye başlama fırsatı bulacağınızı gösterir. Buradandan da kartın anlamının genelde öğrenme ve öğrencilik dönemiyle ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Tılsım Prensi, hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için bir fırsat yakaladınızı ifade eder ve hayatın pratiğe geçilmiş dönemini anlatır. Bu şekilde deneyim kazanacaksınız, sadece güvensizliklerinizin sizi yönetmesine izin vermeyin.

-Yargılama, kalıcı ve kapsamlı kararlar verme, ruhsal gelişim zamanlarını işaret eder. Şimdi, çıktığınız kapı kapandı ve yeni başlangıçlar, yeniden doğuş zamanı.

-Yargılama, daha anlamlı bir hayat yaşamak için size bir çağrı var anlamına geliyor. Diğer insanların hayattan daha fazlasını alabilmeleri için sizin rehberliğinize ihtiyacı var. Yargılama, davranışlarınız ve yaşamınız için daha fazla sorumluluk almanız gerektiği anlamına geliyor. Bu kart genelde, adım atmanız, liderlik yapmanız, gerçeği konuşmanız ve iddialı olmanız gerektiğinde ortaya çıkar. Yargıla, bilinçli olarak tezahür ettirdiğiniz değişiklikleri ve dönüşümünüzü ifade eder.

-Prenslerin ortasında Yargılama Kartı, sizin yaşama amacınızı bulduğunuzu ifade ediyor. Kılıçların Prensi, zeki, yetenekli, el becerisi sahip olmayı ve uyanıklılığı ifade eder. Kılıç Prensi, belki doğuştan sahip olduğunuz, belkide çocukluğunuzdan bu yana geliştirdiğiniz bir yeteneğe sahip olduğunuz anlamına geliyor. Bu kart sizin yeteneklerinizi dünyaya ilham vermeniz için teşvik eder. Başkaları için zor olsada sana çok kolay gelen nedir? işte bu alanda yeteneklerinizi geliştirmeniz öneriliyor. Çalışmaya, çabalamaya ve emek vermeye devam edin, başarı bu yolda önünüze çıkacak.

-Yargılamanın yanında Kılıç Prensi, hayalet gibi arada sırada ortaya çıkan birinin, tekrar ortaya çıkıp sizinle iletişime geçeceğini habercisidir. Son kartınızın Kılıç Prens olması, zihinsel becerilerinizi kolayca aktif hale getirme özelliğinizi sürekli geliştirdiğinizi, öğrendiklerinizle kendinizi geliştirmeyi bir yaşam biçimi haline getireceğinizi gösteriyor. 


Yorumlar