TILSIM 7, KILIÇ 8, SAVAS ARABASI, DUNYA ve ASA SOVALYESI


-Daha fazla heyecan istediğiniz halde, rutine takılıp kalmış bir ilişki yaşadığınız anlamına geliyor. Bekarlığı sevmiyorsunuz, ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşıma niyetindesiniz, ancak durumu değiştirmek için çok az şey yapıyorsunuz.

-Hayallerinize ve hedeflerinize ulaşmak için enerji eksikliğiniz  olabilirmi acaba? 
Çok çabaladığınızı düşünüyorsunuz, ama ne yaparsanız yapın asla yeterli olmayacak gibi hissediyorsunuz. İlişkinizi ve partnerinizin durumunu daha gerçekçi bir bakış açısından değerlendirmeli ve görmezden geldiklerinizin farkına varmalısınız.

-Kişilik olarak genelde dışarda çalışmaya ve vakit geçirmeye seversiniz ve adeta gizli bir kuvvet tarafından dışarıya çekildiğinizi hissederseniz. Kartınız size geri adım atmanızı ve ilişkinizi tekrar bir gözden geçirmenizi öneriyor. Çok sabırlı bir insansınız ve yaşadığınız hergün gelecekte yeşermesi ve ürün vermesi için tohum ekersiniz.

-İş hayatınızda rahatsız edici bir şekilde rahata kavuştuğunuz için rahatsız olmaya başlamış ve şimdi tamamen farklı bir şeyler istemeye başlamış bulunuyorda olabilirsiniz..

-Partneriniz, ilişkiyi bir sonraki aşamaya taşımak istiyor. Ancak, zaman bunun için uygun değil ve biraz sabretmeniz gerekiyor. Partnerinizin olmasını beklediği şey olmadı ve gerçekte neden böyle olduğu hakkında hiç bir fikri yok ve kafası karışmış. Manipüle edilmiş hissediyor ve ileriye dönük olarak tedirgin olmuş. Sizin hayatınızda nerede durduğu ile ilgili kafası karışmış. Tabii, bu durum duygularınında da karışıklık yaşamasına sebep olmuş ve derinlerde ne istediğinden gerçekten emin değil.

-Ayrıca, içine kapanmış ve ilişkinizi geniş bir açıdan değerlendirebilecek durumda da değil. Yanlış anlaşıldığını hissedince, ani kararlar verip içine kapanmaya çok müsait görünüyor. Gerçeklere değil, onu rahatsız eden görünene ve imaja odaklanmış. Küçük ve önemsiz ayrıntılara takılmış.

- Savaş Arabası bu ilişkide sizin güçlü olmanız gerektiğini işaret ediyor. Savaş Arabası öncelikle kendinizi sevmenizden bahseder. Kendinizle barışın, kendinizi sevin ve ilişki durumunuzda mücadelerinizin yansımalarını görün. Mücadeleci yapınızla bir çok engelin üstesinden geldiniz ve ilişkiniz içinde mücadelede önderlik etmek size düşüyor. Çünkü, siz daha cesur ve güçlü bir karaktersiniz. Partnerinizinde sizi sevmesi için sevildiğini hissetmesi gerekiyor.

-Şöyle özetleyebiliriz; siz önce kendinizi seviyorsunuz, kendinizi sevip, kendinizle barışık olunca daha güçlü ve cesaretli oluyorsunuz ve bunu partnerinize yansıtıyorsunuz. Sonra, partneriniz sevildiğini hissediyor ve mutluluk. Sonra ilişkiniz arzu ettiğiniz aşamaya geçiyor. Onu sevdiğinizi, ya da ne bileyim çok değer verdiğinizi hissettirmelisiniz. Muhtemelen, yetişme dönemlerinde sevildiğini hiç kimse ona hissettirmemiş ve o şimdi sevgi dolu bir birliktelikte bu boşluğu doldurmak ve geçmişte eksikliğini hissettiği şeyin telafisini arzu ediyor.

-Dünya Kartı, geçmişle tekrar bağlantı kurulacağını ve sorunlara meydan okunarak aşkın üstün geleceğini işaret ediyor. Çünkü partnerinizle aranızda güçlü bir bağınız var. Dünya kartı bu ilişkinin sizin için önemini işaret ediyor. O zaman ilk adımı siz atın ve sabırlı olun.

-Savaş Arabası Dünya ve Asaların Şövalyesi, deniz aşırı seyahatleri ve yurt dışına taşınmak anlamına geliyor. Asaların Şövalyesi eğlenceli bir ilişkiden, bir tatil romantizminden veya seyahat eden bir çift anlamına gelir. Danışan kişinin ayaklarını yerden kesen bir aşk ilişkisi yaşadığı anlamına gelir.

Yorumlar