KUPA PRENSI ve KILIÇ 7 KOMBINASYONU


 -Kupa Prensi, biraz utangaç, hassas ve sezgileri kuvvetli biri olduğunuzu ifade ediyor. Ayrıca, kendinizi yenilenmiş gibi hissettiren bir aşkı da ifade ediyor olabilir. Kupa Prensinin yanında Kılç 7 kartını seçmiş olduğunuz için oda size aşık diyemiyorum.

-Kılıç 7'lisi, çoğunlukla başkalarının işine her zaman burnunu soktuğu için çok nafile ve boş birini gösterir. Çok kandırıçıktıdırlar, hiç dürüst değillerdir, kafalarına göre gider gelirler, her zaman başkalarından geçinirler ve hatta insanlardan çalarlar. Hayatınızdaki Kılıç 7 karakteri o kadar çekicidir ki, bu davranış uzunca bir zaman kimse şüphelenmeden devam eder. Çünkü, bu kişi yaptıklarının sorumluluğunu almaz ve sorgulandığında da her zaman verilecek bir cevabı vardır. Aslında, ilişkinizde mantıksal olmayan birşey vardır, ama o noktaya parmak basmak istemezsiniz. O noktayı, belki önemsememişsinizdir belkide görmezden gelmişsinizdir. 

-Kılıç 7'li karakteri çok zeki, çok dikkatli ve sizinle ilgili bilgileri kolayca hekleyebilecek çok aktif bir zihin yapısına sahiptirler ve bağımsızdırlar. Bu kişi kimseye hesap vermek istemediği gibi, sorumluluk almaktan kaçınır. Eğer, bir tarot açılımında kupa Prensi'nin yanında Kılıç 7 karşınıza çıktıysa bu kartların tek benzer tarafları, ikisininde sosyal olmaktan kaçınmalıdır. Ancak bu kaçınmanın sebepleri çok farklıdır.

-Bu ilişkide Kılıç 7'nin hayal dünyası zengin Kupa Prensi'ni yem olarak gördüğünü söyleyebilirim. Duruma göre kendi sizden maddi fayda sağlamayı veya birilerinin önüne atmayı düşünüyor, ya da her ikiside olabilir. Bu kişiye yakın olmaya devam ettiğiniz süre içinde, kendi yararına hem duygularınızı kullanmayı ve asıl önemlisi maddi çıkar sağlamayı düşünüyor olacak.

-En iyi ihtimalle, bütün söylediklerim yerine başka konular söz konusu olsa bile ve bu kişide sizi seviyor ve aldatması söz konusu olmayan biri olsa bile kendinizi onunla sürekli endişeli ve tedirgin hissedeceksiniz.

Yorumlar