ASALARIN10'LUSU ve KILIC 3 KOMBINASYONU




 -Kupa 9, çok yetenekli olduğunuz için performans cezası çekiyor gibi hissediyor olabilirsiniz. Zirvede tüm tüm sorumlulukları üstlenmişsiniz. Bunun yıpratıcı olduğunun sizde farkındasınız, başkalarıda farkında. Kendi zararınıza olsa bile diğerlerini ve belkide partnerinizi memnun etmek için bu duruma razı görünüyorsunuz.

-Kendi zarınıza da olsa kişiselleştirdiğiniz sorumluluklar diğer insanları mutlu edecektir. Ancak, dikkat olun sonradan sağlıkla ilgili problemler ve belkide hiç aklınıza gelmeyen sorunlarla karşılaşabilir ve yaptıklarınızaa pişman olup kendinizi suçlayabilirsiniz. Çünkü, sorumlulukların içinde mücadele ederken kendinizi kaybetmiş görünüyorsunuz ve çevrenizdekilerle iletişim kuramaz hale gelmişsiniz. Ne siz halinizi onlara anlatmıyorsunuz, onlarında üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili sorumlulukları paylaşmaya, ellerini taşın altına sokmaya niyetleri yok görünüyor. Fakat, işlerin dışında kaldıkları halde en heyecanlı onlar görünüyorlar ve hiçbir zaman sakin kalamıyorlar.

 -Kılıç 3, size yakın olan kişinin kalbini kimseye vermeyen, geçmişte takılı kalmış, hiç kimseye ve hatta kendine bile güveni olmayan sevilmesi zor birini işaret ediyor. 

-Kılıçları 3'lüsü kalp kırıklığı ve kederle ilgilidir. Tarot destesinde Kılıçlar çatışma ile ilgilidir ve 3 rakamı negatif bir sayı olmasa da, çatışmaların daha olumsuz etkilerini ortaya çıkarıyor. Çünkü, Kılıç 3 sorunu çözümlemek için kalbine inmekle ilgilidir. Kalbinde de incinmiş duygular ve eleştirilerle karşılaşırsınız. İnsanlar genelde eleştirilere maruz kalıp, mesleyi çözümleyip sorundan kurtulmaktansa, iltifatlar içinde boğulup sorunların çözümsüz hale gelip kendilerini mahvetmesini seçer. Hepimiz zaman zaman eleştirilerle yüzleşmek zorundayız. Önemli olan sorunların içinde yaptığımız yanlışlar değil, sorunla nasıl başa çıkacağımızdır. Burada olayları kişiselleştirmemekte fayda vardır. 

-Kafanızı işlerden kaldırıp etrafınızda neler olup bittiğini görmeye ihtiyacınız var. Sonra, karşılıklı oturup konuşmalı ve işbirliği içinde ortak hareket noktası oluşturarak sorumlulukların paylaşılması konusunda karara varmak kırılmış kalbinize de ilaç olacaktır. Eğer, gerçekçi ve ortak yeni bir bakış açısı geliştirmez, aynen böyle devam ederseniz sonunda ayrılık kaçınılmaz olacaktır.


Yorumlar