ASA KRAL, TILSIM KRAL ve ASA 4


 -Asaların Kralı, çok heyecan verici güçlü bir kişiliktir. İnsanların ona öylesine güveni vardır ki, onunla birtlikte kendilerini de güvende hissederler. Onlar lider kişilikte insanlardı ve insanları kendilerine mıknatıs gibi çekerler. Yetenekli, mücadeleci ve çekicidirler. Dünyada deneyimleyecek o kadar çok şey vardır ki, onlar bunların hepsine sahip olmak isterler. Bu kişi eğlenceli birisidir, ancak başka insanlar ilişkinize müdahale edip biraz aranızda kıskançlıklar yaşanmasına sebep olabilir.

-Bu tarot kombinasyonunda Asa Kralı, sizin kendisini başka bir amaca adamış birisine aşık olduğunuzu gösteriyor. Ancak, bu kartın ardından gelen Tılsım Kral sizin önde gelen kişilerden olan bu kişiyle büyük bir servetin ve başarının tadını çıkaracağınızı ifade ediyor. Biraz sabırlı olun, Asaların 4'lüsü nişan veya düğün gibi bir kutlamayı ifade ediyor olabilir. Asaların 4'lüsü mutluluğu bir birinizde bulduğunuzu gösteriyor. Çünkü, kafanızda ki kişide sizinle birlikteyken mutlu oluyor. Çünkü, siz onun hayatında, daha önce hep eksikliğini hissettiği bir boşluğu doldurdunuz. Hatta bir birinizin ruh eşi olduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz. Birlikte uyum içinde mutlulukları paylaşacaksınız ve belkide evleneceksdiniz.

-Ayrıca, Tılsımların Kralının yanında Asaların 4'lüsü zengin bir topluluk ve bu toplulukta partilere katılmak anlamınada gelir.

-Asa 4'lüsünde, uzun süreden beri devam eden bir şey kutlanıyor. Bu kartta gelenekler, dostluklar, ve ilişkiler odak noktasıdır. Mutlu bir olay gerçekleşiyor ve siz hayatınızda ne kadar iyi ve mutlu olabilecekseniz o derece iyi olacaksanız. Bu mutluluğu korumak için duvarlarınızı örerek sevdiğiniz kişiyi kaybetmekle ilgili endişe duyabilirsiniz, ancak yapabileceğiniz en iyi şey onu hafife almadan yaşadıklarınızdan keyif almaktır.

Yorumlar