ASA KRAL, ASILMIS ADAM ve KUPA 9


-Asaların Kralı, liderliği, ailede babayı ifade eder. Bu kişiyle ile iyi ilişkiler içinde olmanız ve size yardımcı olmasına izin vermelisiniz. Eğer, baba size her ne öğüt veriyorsa, ya da sabretmelisiniz diyorsa onun sözünü dinlediğinizde, zamanı geldiğinde hayat yarışında ne kadar hızla ilerleyebileceğinizi ve öne geçtiğinize siz bile şaşırırsınız.

-İlişki açılımlarında Asılmış Adam, geri adım atmayı ifade eder. İlişkinize çok yatırım yaptığınızı, şimdi birey olarak kendinize yatırım yapmanız gerektiğini vurgular. Kendi yeteneklerinizigeliştirmeli, bir birey olarak tek başına da ayakta kalabileceğinizi hem kendinize hemde çevrenize göstermelisiniz.

-Asılmış Adam Öncelikle, sizden bir birey olarak, tek başınıza takdir görecek duruma gelmenizi ister. Belki bir süre aşka ara verip kariyerinizle ilgili konulara odaklanmanız gelecekte bir ilişki içinde sorunlar karşısında daha güçlü durmanızı sağlayacaktır. Asılmış Adam, evde çalışmak anlamınada gelebilir.

-Asılmış Adamın yanında KUPA 9, ilişkiye bir süre ara verdikten sonra istediğinizi elde etme durumunda olduğunuzu ve bu yüzden kendinizi iyi hissettiğinizi gösteriyor. Bu sizi derinden tatmin eden bir sevgiyi bulduğunuz anlamına geliyor. Sizinle ilgili duygusal anlamda büyük ödülleri işaret ediyor. Yapmış olduğunuz fedakarlık bir risk içeriyor olmasına rağmen siz göze aldınız, çaba gösterdiniz ve şimdi mutlu sonu hakettiniz.

Yorumlar