ASA 4, TILSIM 2 ve KILIC KRAL KOMBINASYONU


 -Asa 4 tarot kartı, seçmiş oldğunuz diğer kartlaeıda göz önünde bulundurduğumuzda emlak yatırımı anlamına geliyor olabilir. Asa 9 uzun süreli dostluklar, gelenekler ve bizim için özel değeri olan şeyleri ifade eder. Bu kart sahip olduğumuzda kendimizi güvende hissettiğimiz, kendimizi mutlu hissettiğimiz, ancak yoklundan endişe duyduğumuz şeyleri ifade eder ve biz onu korumak için dışaradan gelecek tehlikelere karşı duvar öreriz.

-Asa 4'ün yanında Tılsım 2, olmadığında endişe duyabileceğiniz şeyleri korumaya aldığınızda kendinizi huzurlu, neşeli rahat hissettiğinizi gösteriyor. Fakat, Tılsım 8 bir komuları bile hafife alıp, hayatı eğlenceli hale getirebilir. 

-Bu kombinasyonda Kılıç Kralı çok bağımsız, entelektüel biriyle bir ilşkinizin devamında kararlı kararlı olduğunuzu ifade ediyor. Eğer, bir ilişkiniz yoksa, muhtemelen böyle biriyle tanışacaksınız anlamına geliyor.

-Eğer, bu kart açılımını Kılıç kralı ile duygusal durumunuzu danışmak, sizin hakkınızda ne düşündüğünü bilmek için seçtiyseniz. Birlikteliğinizi eğlenceli buluyor, henüz ciddiye alınacak bir şey olmadığını düşünüyor, sizin entelektüel dengi olduğunuzu ve harika bir çift değil, harika bir takım olduğunuzu hissediyor anlamına geliyor.

 Kendisi muhtemelen dilli, ağzı iyi laf yapan, hayatı hafife almak isteyen, neşeli bir karaktere sahip birisi olabilir. Kendi hayatının bile sorumluluğunu taşımak istemez. Hatta kendisiyle ilgili kararları bile başkalarının vermesini ister. Tabii ki, bu karakterde birinin genelde kendi çıkarlarını korumak ve bu yolda ilerlemek için oyunlar oynayan, bencil birisi olma ihtimali yüksek görünüyor. Çünkü, bu kişinin derinlerde köklü değerleri ayırt edememe eksikliği olabilir.



Yorumlar