YARGILAMA, SAVAS ARABASI ve BUYUK RAHIP


 


-Yargılama Kartı,yaşamınızdaki eylemlerinizle ilgili sorumluluk alma vaktinin geldiğini işaret ediyor. Yargılama Kartı, genelde gerçeği konuşmanız, iddialı olmanız ve lider olarak ilk adımı atmanız gerektiğinde ortaya çıkar. Yargılama Kartı Ölüm Kartından farklı olarak, her zaman olması gereken kişi haline gelerek ve daha bilinçli olarak tezahür ettirdiğiniz değişiklikleri ifade eder. Genellikle bir karar vermeniz gerektiğinde karşınıza çıkar. Bu kart size kararlarınıza güvenmenizi ve kararlı olmanızı söylüyor.

- Yargıla Kartı, hayal kırıklıkları ve travmalardan sonra iyileşmek, şifa bulmak anlamına geliyor. Hastalıkların iyileşmesi, yaraların iyileşmesi bu kart ile ifade edilir. Yargılamanın yanındaki Savaş Arabası yansımaları yaşacaksınız anlamına geliyor. Maddi konularda zamanı çok iyi değerlendirmelisiniz. Hesaplarınızı tekrar tekrar gözden geçirmeli ve tedbir almalısınız. Bir uyanış dönemine giriyorsunuz ve  bu dönemi kontrollu bir şekilde atlatmaya çaba göstermelisiniz. Harcamalarınızda ve maddi konuların idaresinde iradeli ve disiplinli hareket etmeniz gereken bir döneme girdiniz.

-Yargılama Kartı, bu dönüşüm dönemiminde sizin sorumluluk almaktan ve kararlı olmaktan keyif alacağınızı işaret ediyor. Unutmayınızki, karşılaşacağınız bütün zorluklar sizi geride tutan şeylerden, kalıplardan ve davranışlardan kurtulmak içindir. Savaş Arabası, sizin bu konularda karşınıza çıkan zorlukların altından alnınızın  akıyla çıkacağınızı ve mesafe kat edeceğinizi işaret ediyor.

-Sihirbaz, net iletişim kumanızı, yeniliklere açık olduğunuzu ve çevrenizdekileri etkilediğiniz anlamına geliyor. Arzuladığınız sonuca ulaşabilmek için ihtiyaç duyduğunuz insanları etkileyeceğinizi işaret ediyor.

-Sihirbaz, ilişkilerde ruh eşinizi bulduğunuzu ifade eder. Bu kişi sizi anlayan, ne olursa olsun gününüzü nasıl heyecanlı bir hale getirebileceğini bilen birisidir. Eğer, şu anda ilişkiniz yoksa, Sihirba yakında böyle birisiyle karşılaşabilirsiniz. Sihirbaz Kartı, ruhsal, materyalist, duygusal ve entelektüel her alanda sizi tatmin eden bir ilişkiniz olduğunu gösterir. Aynı şekilde karşı tarafta sizin onu anladığınızı düşünüyor, sizi başına taç yapmış ve sizden çok yüksek beklentileri olduğunu hissediyor olabilirsiniz.

-Dikkat ederseniz Sihirbaz yer ve gök arasında, Büyük Rahip sütunların arasında duruyor. İkiside bir birlik yaratmak için oradalar, ancak biri neşeli, diğeri ciddiyet. Fakat her 2 kartta yenilenme ve başlangıcı ifade ediyor.

-Büyük Rahip romantizmle ilgili bir kart değil fakat bazan evliliği, ya da bir birliği sembolize ediyor. Belkide, yeni hobiler bularak kendinize yeni rutinler oluşturacaksınız. Yani, geçmişi geçmişte bırakıp unutmak için, Farklı ilgi alanları ve farklı mekanlara kendinizi bağlayan rutinler içinde yer alacaksınız.

-3. ve son olarak seçmiş olduğunuz kart Büyük Rahip,  gelecekte yaşamın yeni anlamlar ifade ettiğini keşfedeceğinizi işaret ediyor. Çevrenizdekilere destek ve güç veren ve hatta birilerinin sırtınız dayayabileceği sağlam kayası olmak hayatınıza anlam katacak. Büyük Rahip, sizin gelecekte saygın güvelir biri olacağınız anlamına geliyor. Büyük Rahip kişileri başkalarının inanç ve fikirlerine açıktır, ancak asla bağlı değildir. Kendi inançlarında tartışmasız, net ve kesindirler ve onlara şiddetle bağlıdırlar. .


Yorumlar