TILSIM 9 ve KOMBINASYONLARI

-Tılsım 9 Tarot Kartının üstündeki resimde bağ başarıyı sembolize eder. Bahçe eğlenmek ve dinlenmek için bir yeri simgeliyor. Resimdeki kişinin sol elindeki kuş arzularımıza ve hedeflerimize odaklanmayı ve gerçekleştirmek için gerekeni yapmayı ifade ediyor. Arka planda malikane, güvenliği ve mülkiyeti simgeliyor. Tılsım 9 Tarot Kartının yıldızı Venüs ve Burcu Başak'tır. Venüs gezegeni Arkana Majör kartlarından İmparatoriçe, Başak Burcu Arkana Majör kartlarından Hermit ile sembolize edilir.

-Tılsım 9'u yaşamak cömert bir tatilde olmak gibidir. Bazan Tılsım 9, bir gecede başarılı olan bir kişiyi de işaret ediyor olabilir. Ancak, konunun içinde diğer insanların göremediği çok fazla çalışma ve emek vardır. Bu kart kendi kendine yeten bir kişiyi gösterir ve kişiye hayatın tadını çıkarmasını keyfine göre yaşamasını tavsiye eder. Bunun sebebi, üstlendiğiniz sorumlulukları taşıyabilmek için bu enerjiye ihtiyacınız olmasıdır. Tılsım 9 bize zerafet sahibi olmamızı ve başkalarıyla uğraşırken incelikli davranmamızı hatırlatır. Çünkü, bu bir sınıfın ve stilin kartıdır.

-Tılsım 9 kişileri zekidirler, kendilerine güvenir ve doğru kararlar alırlar. Doğada, özelliklede kendilerine ait mekanlarda vakit geçirmekten, evlerini daha da lüks bir sığınak haline getirmekten keyif alırlar. Kendilerini çok iyi tanırlar, kim olduklarını bilirler ve kendileri olmaktan korkmazlar. Tılsım 9 kişileri hayatta kendi kanatlarıyla uçabilen, kendisi olma özgürlüğüne sahip ve fikirlerini ifade etmeye yetkilidirler. Bu kart danışan kişinin ne kadar güçlü bir kişilik olduğunu farketmenize yardımcı olacaktır.

-Bu kişiler sevdikleriyle birlikte olmaktan hoşlansalar bile, onlar hayata aşıktırlar ve çok bağımsızdırlar.

-Eğer, danışan kişi bekarsa bu kart karşısına çıktığında bir birliktelik için acele etmediği anlamına gelir.

Eğer, danışan kişi bir yerde çalışıyorsa, işyerinde en iyi maaşı alan lider pozisyonundaki kişidir.

-Tılsım 9 Tarot Kartı, sizin kendinizin en yüksek ve en iyi yaşam standartlarında sahip olduğunuz güvenden bahseder. Her insanın kendine göre sonsuz yetenekleri vardır ve onları geliştirerek en üst düzeyde uyguladığında kendisiyle gurur duyar.Yeteneklerinizi geliştirmenin verdiği tatmin duygusu paha biçilmez çabalarınızın ödülüdür.

-Tılsım 9'lu yeteneklerinizi ve becerilerinize yatırım yaparak ve geliştirerek elde ettiğiniz başarıyı gösterir.Tılsım 9'un anahtar kelimeleri, büyük bolluk, büyüme, özgüven, memnuniyet etki alanı oluşturmak, maddi refah, dengeli yaşam tarzı, ödüller, sağduyu, güvenlik başarısı, gelişmiş ayırt etme yeteneği, kesinlik, metanet, başarı, plan ve hedefleri analiz etme becerisine sahip olma, gelişmiş zevk ve şehvet duygusu, maddi kazançlar, öz güven ve emeklerin ödülüdür.

-Tılsım 9'lu, elde etme, birikim, deneyim ve tamamlanmadan bahseder ve kişiye yaşam amacını ararken iç sesini dinlemesini tavsiye eder. Tılsım 9, numerolojik olarak 77/14/5 sayıları ile ilgilidir ve bu sayıların titreşimi mistik, şifacı ve ruhsal enerjilerin üstadı anlamına gelir. Bu enerji, başkalarıyla paylaşılması gereken farkındalığı getirebilmesi için evrensel zihnin yanıtlarını araştırır. Aynı zamanda, bu enerji şifa için seçilebilir ve kullanılabilir. 9 rakamı numerolojik olarak zirvede kendini yalnız hissetmekle ilgilidir. Fakat, bu bir ilişki eksikliği değil, kendine güvenme yeteneğini hayata geçiren bir yalnızlığın göstergesidir. 9 rakamı eylemlerin tamamlandığını olumlu sonuçlara ve ödüllere odaklanıldığını işaret eder.

-Tılsım 9, bir hedefin peşinden gitmenin başarılı olduğunu, artık ödüllerin toplanabileceğini, paylaşılabileceğini ve tadının çıkarabileceği zamanın geldiğini ifade eder. Bu çok zor ve çok zaman alan bir proje olmuş olabilir. Ancak, sonuç gerçekten harcadığınız zamana ve emeklerinize değdi. Mükemmel çalışmalarınız kabul gördü ve faydalarından yararlanma zamanı geldi anlamına gelir.

-Tılsım 9 kişilerinin Hermit gibi izole bir yaşam tarzı vardır ve bu kişiler yalnızlığı sever.Tılsım 9, hayatta lux sayılan şeylerin parmaklarınızın ucunda olduğunu, zenginliğinizin ve emeklerinizin meyvelerinin tadını çıkarma ve kutlama zamanını anlatır. Geçmiş başarısızlıklarla dolu olsa bile, Tılsım 9 şimdiki durumunuzdan memnuniyet hissettiğinizi ve bu durumdan keyif aldığınızı ifade eder.

-Tılsım 9, genelde tek başınıza bir girişim ve proje üstünde çalışıyor olabileceğinizi ima eder. Böyle durumlarda içsel gücünüzü ve sabrınızı öne çıkarmanızı tavsiye eder. Çünkü, çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı ve cömertçe ödüllendirileceğinizi öngörür.

-Tılsım 9, finansal olarak güvende olacağınızı, işlerinizi akıllıca halledeceğinizi, yaşam tarzınızı ve hayatınızı kontrol altında tutabileceğinizi gösterir. Ayrıca, çok yakın bir zamanda beklenmedik bir gelirin veya paranın yolunuza çıkacağını da işaret ediyor olabilir. Tılsım 9, finansal kazanç, ödüller ve çabalarınızın takdir görmesi ile ilgili olsada, burada asıl keyif veren nokta, bu başarıların altında tek başınıza kendi emek ve gayretlerinizin başarıya ulaştığını bilmenizdir.

-Tılsım 9 bazan bir miras, bir kazanç, beklenmedik bir gelir artışı veya hediye olsada, alacaklısı olduğunuz bir paranın noksansız, tam olarak geri ödeneceğini de ifade edebilir ve kişinin fiziksel ve ruhsal refah içinde olduğunu gösterir.

-Tılsım ların 9'u kartı, Sağlık ile ilgili bir açılımda hastalıkla ilgili şifa bulmaya ve bir ameliyatın çok başarılı geçeceğine, olumlu sonuçlanacağına işaret eder.

-Bir Tarot açılımında 2 adet Arkana Minör 9'lu kart bir ev veya adres değişikliğini, 3 adet arkana minör 9'lu kartı iyi şansları ve beklenmedik iyi sürprizleri, 4 adet 9'lu arkana minör kartı en parlak umutlarınızın, hayallerinizin ve dileklerinizin gerçekleşeceğini gösterir.

TERS KONUMDA TILSIM 9, korku, güvensizlik, aldatma, inanç eksikliği, tehlike ve tehditler anlamına gelir. Zor bir durumu gösterir ve önemli bir karar almadan, bir seçim yapmadan önce objektif ve dikkatli bir şekilde tekrar bir durum değerlendirmesi yapmanızı, aceleci olmamanızı önerir.

-Ters Tılsım 9, sahte kabadayılık, yalanlar, tutulmayan sözler ve dürüst olmayan ilişkilerden söz eder. Finansal kazanç elde etmek etmek için el altından iş çevirebileceğinizi veya aldatıcı bir girişimde bulunabileceğinizi ifade eder. Ters Tılsım 9 size sorumluluk üstlenmeden önce planlananların doğru olup olmadığından emin olmanızı, uygulanabilir olmayanları atmanızı ve hatta tek başınıza ilerleyip hata yapmak yerine gerektiğinde yardım istemenizi tavsiye eder.

-Ters Tılsım 9'lusu korku ve güvensizliğin mevcut başarıları da baltalayabileceğini ve gerçek bir tatmin eksikliğine yol açabileceğini gösterir. Ayrıca, diğer insanların dertlerinden ve dedikodularından uzak durmanızı anlatır. Aksi taktirde bunlar size geri dönebilir ve çok rahatsız edici, kurtulması zor bir duruma düşebilirsiniz.

-Ters konumda Tılsım 9, durumları kendi duygusal tepkilerine göre aşırı analiz eden kişilik karakterini ifade eder. Bu kişiler genelde mutluluğu hak etmediklerini düşünürler ve köü karar vermeleriyle ünlüdürler. Tam bir kaos içinde yaşarlar ve ilişkilerinde çevrelerini zehirleme ve manipüle etme eğilimindedir. Kendilerine musallat olan ve hayatlarını tehdit eden şeyi özlüyor gibi görünen samimiyetsiz kişilerdir. Ters Tılsım 9 ile karşılaşan danışan kişi evinde yalnızdır ve mutsuzdur. Genelde kişiler bir işi tamalayamadığında Ters Tılsım 9 ortaya çıkar.


TILSIM 9 TAROT KARTI KOMBINASYONLARI

-IMPARATOR'un yanında TILSIM 9, size bir terfi veya sorumluluk teklif edileceği anlamına gelir. Bu pozisyon size fayda sağlayacaktır, ancak bu görevi kabul etmeden önce tüm ayrıntıları ve rutin yaşamınızdaki sorumluluklarınızı göz önünde bulundurmanız önemlidir.

-DÜNYA kartının yanında TILSIM 9, kendi yolunuzda bir sonraki adımı atmaya hazır olduğunuzu gösterir. Büyük hamleleri, yer değiştirmeleri veya büyük yaşam tarzı değişiklerini işaret eder. Ayrıca, uzun vadeli fayda sağlayacak kapsamlı yolculuklardan veya seyahatlerden bahsediyor olabilir.

-KILIC 3'LU ile TILSIM 9 bir Tarot açılımnda göründüğünde bu size dikkatsizce para harcamamanız konusunda bir uyarıdır. Finansal konularda ve harcamalarınızda dikkatli olmanızı tavsiye eder.

-TILSIM 9, Arkana Minör Takımında herhangi bir 10 numaralı kart ile birlikte göründüğünde seyahatlerin, yolculukların, kısa yolculukların ve tatillerin göstergesidir.


Tılsım 9 + Sihirbaz: Hayatınızdaki kişiyle kendinizi evinizde hissetmek.

Tılsım 9 + Yüksek Rahibe: Zengin ve kendine güvenen bir kadın.

Tılsım 9 + İmparatoriçe: Bahçeli güzel bir ev.

Tılsım 9 + Aşıklar: Size güven veren bir ilişki.

Tılsım 9 + Savaş Arabasıt: Hareketinizi büyük bir şekilde yapmaya hazırlanıyor.

Tılsım 9 + Hermit: Kendine güvenen bir lider.

Tılsım 9 + Adalet: Hukuki konularda kendine güvenir.

Tılsım 9 + Ölüm: Yeteneklerini kullanarak gelişen.

Tılsım 9 + Dünya: Sınavlarda, testlerde ve ödevlerde başarılı olmak.


Tılsım 9 + Asa 2: İyi bir finansal karar vermek. İyi yatırım yapmak.

Tılsım 9+ Asa 7: Kendine güvenen bir öğretmen ve konuşmacı.

Tılsım 9 + Asa 8: Bir tatil.

Tılsım 9 + Asalı Uşak: Kişiliğinize güvenerek.

Tılsım 9+ Asaların kralı: Kendine güvenen bir işletme sahibi.


Tılsım 9 + kupa 3: Sosyal olarak kendine güvenen.

Tılsım 9 + Kupa 5: Yeni bir şey denemekten korkmak.

Tılsım 9 + Kupa 7: Bitki uzmanı, doğal yol ve/veya şifacı.

Tılsım 9 + Kupa 8: Bir maceraya atılmak.

Tılsım 9 + Kupa 9: İstediğinizi elde edin. Üstte kalmak.

Tılsım 9 + Kupa 10: Mükemmel bir hayata sahip olmak.

Tılsım 9 + Kupa Şövalyesi: Tatil köyü yaşamı.

Tılsım 9 + Kupa kralı: Yetenekli bir iş adamı.


Tılsım 9 + İki kılıç: Mülkünüzü en iyi durumda tutmak.

Tılsım 9 + Üç kılıç: Kendini gizleme.

Tılsım 9 + Beş kılıç: Kendi yeteneklerinden şüphe etme.

Tılsım 9 + Altı kılıç: Büyük bir projeyi bitirmek veya bitirmek.

Tılsım 9 + Yedi kılıç: Kendi arkadaşlığını başkalarına tercih etme.

Tılsım 9 + Kılıçların sekizi: Materyalizm.

Tılsım 9 + Kılıç Kraliçesi: Bir akademisyen.


Tılsım 9 + Tılsım Ası: Yeni bir finansal başarı, yeni lüks.

Tılsım 9 + Tılsım 2: Yarı zamanlı çalışma.

Tılsım 9 + Tılsım 3: Akıllı bir ekip. İşinde kendine güven.

Tılsım 9 + Tılsım 4: Lüks mülkler. materyalizm. İş hayatında başarı.

Tılsım 9 + Tılsım 5: Dağınık bir yaşam tarzı. Tutarlılık eksikliği.

Tılsım 9 + Tılsım 6: Güçlü bir kişilik.

Tılsım 9 + Tılsım 7: Güzel bir bahçe.

Tılsım 9 + Tılsım 8: Bitmemiş projeleri bitirmek. Kendine güvenmek.

Tılsım 9 : Uzun vadeli başarı.

Tılsım 9 + Tılsım 10: Güzel bir ev. Güçlü aile.

Tılsım 9 + Tılsım Prensi: Çalışmada başarı.

Tılsım 9 + Tılsım Şövalye: Daha iyi bir yaşam tarzı.

Tılsım 9 + Tılsım Kraliçe: Kendine güvenen olmak. Uzun vadeli yatırımlar.

Tılsım 9 + Tılsım Kral: Güvenlik. Hayattaki daha ince şeyleri göze almak.

Yorumlar

Serap Barışcı dedi ki…
Hayırlı akşamlar Meral hanımcığım.Asa ası tılsım dokuzlusu asa 3 lüsü ve tılsım altılısı.ne tür bir iş haberi olabilir yada nasıl bir işim olucak .diye çektik.Tşk ederim saygılarımla
Adsız dedi ki…
-Tılsım Ası, iş yaşamınızda yeni bir iş fırsatı anlamına geldiği gibi, aynı zamanda çizgi üstü bir yaşam standardına geçişin ilk adımlarını işaret ediyor ve gelecekte sınırsız bir zenginlik vaad ediyor. Tılsım 9 çok başarılı bir takımda bulunacağınızı, finansal olarak oldukça iyi bir kazancınınızın güvende olacağını. Tılsım 3, aralarında güçlü bir bağ olan yetenekli kişilerin bir araya geldiği bir ekip çalışmasını anlatıyor ve ustalarınızın kıymetini bilmenizi öneriyor.

Unknown dedi ki…
Merhaba meral ay kartı asa dokuzlusu ve tılsım dokuzlusunu ruh hali için sormuştum nasıl yorumlayabiliriz.
Meral dedi ki…
-Ay ve Asaların 9'lusu bir sürü zorluktan sonra sislerin ve belirsizliğin kaybolduğunu ve bir atılım zamanını işaret eder. Bu kartların birlikteliği hayalleriniz ve hedefleriniz konusunda cesaretli ve azimli olmanızı tavsiye ediyor. Sezgilerinize güvenin, hayallerinizden vazgeçmeyin ve mücadeleye devam edin. Kafanıza koyduğunuz herşeyi başaracaksınız anlamına gelir.

-Ay kartının ardından sonra ortaya çıkan Asaların 9'lusu ve Tılsım 9, finansal istikrara ulaşmak için çok çalıştığınızı, yol boyunca karşınıza çıkan engellere ve aksiliklere rağmen azimli, sebatkar ve kararlı tavrınız sayesinde başardığınızı ifade eder.

Tılsım 9, bolluğu, kutlamaları ve kendine güven duygusunu temsil eder. Hedeflerinizi gerçekleştirdiniz ve emeklerinizin meyvelerinin tadını çıkartıyorsunuz. Başarınıza katkıda bulunan insanlara teşekkür etmek için zaman ayırın.

-Şimdi, siz başkalarının başarılı olması için yardımcı olacak konuma geldiniz. Kaynaklarınızı ve bilginizi hedeflerine ulaşmak isteyenlerle paylaşın. Başarıya giden yolculuklarında başkalarını destekleyin.
Adsız dedi ki…
merhaba meral hanım x kişisiyle ilişkim konusunda ne yapmalıyım diye sordum ve 2 kart çektim değnek 6lısı ve tılsım 9 geldi nasıl yorumlarsınız?
Adsız dedi ki…
Merhaba, tılsım 9'un yanında Joker'i yorumlayabilir misiniz? Sağ olun şimdiden