OLUM, BUYUK RAHIBE ve KUPA 10 KOMBINASYONU



-Ölüm ve Büyük Rahibe kombinasyonunda dikkat ederseniz, Büyük Rahibe gözünü bile kırpmadan, varlığından korkmadan Ölümün yüzüne bakıyor. Çünkü, Rahibe ölümü biliyor. Ölüm ve Ölüm sonrası ile ilgili gizli bilgi kitabına sahip. Rahibe kartı, akışta kalsanız bile, size açıklanmayan birşeyler olduğu konusunda sizi uyarıyor.

-Benim izlenimime göre, bu ilişkiye başlamak sizin için tamamen yeni başlangıçlar içeriyor vegeleneksel olarak düşünce yapınızı değiştirmenizi içeriyor olabilir. Bu kombinasyon çok fazla duygusal kargaşa içeriyor. Karşı tarafa bir maskenin ardında çok iyi gizlenmiş duygularınızda var aslında. Bu ilişkiden siz fazla şey bekliyor ve bunları karşı tarafa söylemektense kendinize saklıyorsunuz. Aynı şey beklenti içinde olduğunuz müstakbael partneriniz içinde geçerli

-Büyük Rahibe Kartın üstündeki figürde siyah ve beyaz sütunların arasında oturuyor. Arkasında, merdivenin tepesinde İmparatoriçe kartında olduğu gibi yeşil manzara var. Bu merdivenler, karar vermek üzere olduğunuz konuda geri adım atar dışarıya çıkarsanız kendinizi cennette bulacağınızı söylüyor. İlk adım en zor olanıdır, dışarıya çıkabilirseniz kurtulacaksınız. En azından alacağınız kararı ertelemelisiniz. Ertelediğiniz taktirde zaten bu ilişkiye başlama fikrinden uzaklaşacaksınız. Bu sebeple, sonucunun ne olacağı öncaden tahmin edemediğiniz bir ilişkiye başlamaladığınızda, sonunda eskiden olduğu gibi içiniz yanmasada bir düşüş yaşamanız mümkün görünüyor.

-Seçmiş olduğunuz kartların kombinasyonu ilk bakışta, bir daha yerine konulması mümkün olmayan manevi değerlerinizi kaybedebileceğiniz bir ilişkiye başlamak üzere olduğunuzu gelecekte bir daha kimseyi hayatınıza almayacaksınız ve yanlızlığı tercih edeceksiniz anlamına geliyor. Hayatınızı bir süre rahibe olarak sürdürecek olmanızı iyiye alamet olarak yormalısınız. Bunu çok hareketli bir koşuşturmadan sonra yumuşak inişe geçiş olarak değerlendirebilirsiniz.

İlişkiye başlama durumu ile ilgili ilk olarak üstteki paragrafı yazdım. Fakat bu sonlara kalacak. Çünkü, en son söylemem gerekeni en başta söylemeden önce bazı açıklamalar yaparak sizi bu sonuca hazırlamak istiyorum.Ölüm, Azize, Kupaların 10'lusu mutlu bir aşk arkadaşlığı anlamına geliyor. Ancak, burada 2 tarafında birbirine uyum içinde duyguları var ve 2 tarafta birbirlerinden beklentilerini bir maskenin ardında gizliyorlar. Gizlenen beklentiler ortaya çıktığında, bu uyumlu aşk arkadaşlığı ve birlikteliğinizin sorumluluklarını ne kadar taşıyabileceğinizi şimdiden karşılıklı konuşmalı, birbirinize açık olmalısınız. Karanlıkta kalan gerçekler ortaya çıktıktan sonrada mutluluğunuz devam edecekse, yakaladığınız uyumu kesinlikle kaybetmeyin. Kupa 10'lu Kartının üstündeki resimde kupalardan gökkuşağı barış içinde iyi bir talihi gösterir. Bu kombinasyondaki anlamı aşk arkadaşlığıdır.

Yorumlar