KUPA KRALICESI, KILIC ASI, KUPA ASI ve HERMIT


 -Kupa Kraliçesi, duygusal ve ruhsal esenlikten bahseder. Kişi doğru yolda olduğuna güvenir ve emeklerinin meyvelerini toplamak ve keyfini çıkarmak için kendine zaman ayırmak ayırmak ister. Partnerinizin sizin hakkınızda ne düşündüğünü merak ediyorsanız size aşık olduğunu söyleyebilirim. Kupa Kraliçesinin tarot kartları içindeki adını sevilen kadın veya aşık olunan kadın koyabiliriz. Ben, Kupa Kraliçesine bu isimle hitap ediyorum zaten. Muhtemelen aklınızdaki kişi sizinle olmaktan büyük mutluluk alıyor ve belkide bu ilk görüşte aşk bile olabilir.

-Kupa Kraliçesi kişiliklerinin psişik, yani ruhsal yetenekleri oldukça gelişmiştir. Onlar, çevresindekileri besleyen bilge kişilerdir. Kendilerine herkesin konforunu sağlamak özelliği armağan edilmiştir. Onlar maneviyatı önemseyen, anlayışlı ve verici kişilerdir. Çocuklar ve hayvanlarla ilgili sorumlulukları yaşamdaki öncelikleridir. Kupa Kraliçesi insanları empati sahibi, düşünceli ve anlayış doludurlar. Sürekli olarak kendilerini nasıl geliştirebileceklerini düşünürler. Eğer, bir ilişki başarısız olursa genelde önce kendilerini suçlarlar. Ayrıca, Kupa Kraliçesi kişiliği değer verdiği kişi iyi durumda değilse, onu fiziksel olarak görmek zorunda kalmadan bunu bilir. Onlar herşeyi hissederler.

-Bu aşk açılımında KILIC ASI partnerinizi temsil ediyor. Bu onun ilişkisi söz konusu olduğunda çok yüksek ideallere sahip olduğu anlamına geliyor. Onun sevdiği kadınla entelektüel bağları olduğunu hissetmeye ihtiyacı vardır. Eğer, partneriyle arasında entelektüel bağlamda bir duygu ve fikir alışverişi yoksa acı çekmeye başlarlar. Kılıç Asının temsil ettiği partneriniz devlet kademelerinde, orduda veya polis teşkilatında bir kariyer sahibi olabilir. Rekabetçi bir karaktere sahiptir ve o hep kazanır. Yani, duası da bedduası da tutabilir ve olsun dediği olur.

-Kılıç Ası, bir çok duyguyu yaşamış olan partnerinizin sizin yanınızda kendisini duygusal olarak iyi hissettiği ve entelektüel anlamda da sizinle çok uyumlu olduğunu hissettiği anlamına geliyor. Kılıç Ası çok zeki biridir ve her konuda gerçekten değer görecek bir çok fikre sahiptir. İsteklerini elde etmek için yoğun olarak zihin güçlerini kullanır. Sorunların çözümleri esnasında akıllarını kullanma konusunda ustadırlar. Kılıç Ası kişiliği okur yazar biridir ve bir tartışmayı kaybettiği görülmemiştir. görüldüysede çok nadirdir ve onunda mutlaka bir sebebi vardır. Bu kişi risk almayı sever ve işinde uzmandır. Kafası çok meşgul olduğu için kendisini düşüncelerinde ve planlarında kaybederler ve sürekli huzursuz gibi görünebilir. Bu durumda uyarılması ve topraklanması gerekebilir. Fırsat buldukça doğada bulunmaları ve spor, hayatlarındaki dengeyi tutturabilmeleri için bir çözüm olabilir diyerek küçük bir tavsiyede bulunmak isterim.

-Kılıç Ası'nın yanında Kupa Ası, birinin zihnine aşık olmayı ifade eder. İlişki durumunuzu temsil eden Kupa Ası, ikinizinde birbirinizin sevgisine ihtiyacınız olduğunu ifade ediyor. Burada muhtemelen zor bir durum söz konusu olabilir ve bu durum bazı konularda uzlaşma ve barışma gerektirebilir. Bu açılımda ilişki durumunu temsil eden KUPA ASI partnerlerin ikisininde birbiriyle barışmak istediği anlamına geliyor. Çünkü, herşeye rağmen ortada halen AŞK var.

-Evet, buraya kadar yorumlar keyifli ve güzeldi. Şimdi, ilişki durumunun ne olacağına olacağına sıra geldi ve bunu Hermit belirliyor. Kendime güveniyorum buradan iyi yorum yapmayı başaracağım.

-HERMIT, saygı duyulan, deneyim sahibi yaşlı kişileri, otoriteyi ve içe dönük dünyaları temsil eder. Çünkü, iç dünyada yaşanan dış dünyada görünenden daha önemlidir. Algıyı, dili, yazmayı, araştırıp düzenlemeyi, konuşmayı, her türlü öğrenme deneyimi ve öğrenme tarzını temsil eder. Ayrıca bilgi işlem, yazılım, nakliye, posta hizmeti, ulaşım ve telekomünikasyon bu kartla ifade edilir.

Hermit yalnız kurtların kartıdır. Zihninizin sesini susturarak, gelecekle ilgili aradığınız cevabı tanrının size fısıldadığını duyabilirsiniz. Hermit hem öğrenci hemde öğretmendir ve size iç sesinizi dinlemeyi öneriyor. Siz bir birinizin hayatında parlayan ışıksınız, ancak bunu yapmaya devam etmek için kendinize de zaman ayırmalısınız. Düşüncelerinizi toparlamak ve kendi öz merkezinize bağlanmak için yalnız kalmalı ve belkide ilişkinizi gizlemelisiniz. Belkide aşkınız aşk mektupları ve online devam edecek. Herkes için herşey olamazsınız kendinize zaman ayırın.

-İlişki açılımlarında son kart olarak ortaya çıkan Hermit, danışan kişinin kalp ağrısını kimsenin anlamadığını hissettiği anlamına gelir. Bu sebeple kendi kendileriyle baş başa kalırlar ve yalnız yaşamayı bile seçebilirler. Bundan böyle belkide, arkadaşlığı romantik ilişkilere tercih edecekler. 

-Bu durumda partnerinizin sizin için ne hissettiğini merak ediyorsanız, muhtemelen duygularını gizleyecektir. Oda en derin duygularını hiç kimseyle paylaşmayaya karar vermiş görünüyor. Oda kendisini çok yalnız hissediyor, ancak kendisinini savunmasız hissetmek istemediği için ve düzenini sarsmamak için gerçek duygularını kimseyle paylaşmayacaktır.


Yorumlar

Adsız dedi ki…
Siz bir dehasiniz
Adsız dedi ki…
Her kelimesi doğru siz iyi bir rehpersiniz