HERMIT, YILDIZ ve BUYUK RAHIP


-Bu kombinasyonda uzun süreli bir ilişki veya birliktelik yaşamış, ancak aradığını bulamamış birini görüyorum. Doğru insanı bulamamış olmanız sizi duygusal olarak etkilemiş olabilir. Ancak, karşı tarafı suçlamanın size hiç bir faydası yok. Çünkü, mutsuzluğunuz yanlış yerde, yanlış insanlara değer vermekten kaynaklandı.

-Hermit, yalnız kalma ve kendi içinize dönme zamanını işaret ediyor. Yıldız kendinizi iyileştirmenizi, Büyük Rahip şartlara uyum göstermenizin sizi daha saygın duruma getirip yücelteceğini söylüyor.

-Hermitin yanında Yıldızı, ister geri çekilmeniz için bir tavsiye, istersenizde, zaten yalnızlığa ve düşünmeye ihtiyacınız olduğu için ve iyileşmek için şu anda inzivaya çekilmiş olduğunuzu işaret ediyor diye düşünebilirsiniz. Bu kombinasyon Geri çekilerek travmalarınızı iyileştirme dönemine girdiğiniz için  karşı tarafa baskı yapmamalısınız anlamına geliyor.

-Yıldız, tutunacak bir şey, şifalanmak ve umuttur. Yaşadığınız geri çekilmeden sonra tutanacak bir iş, bir fikir veya iyi amaçlar için bir araya gelmiş bir grup içinde kendinizi buluyorsunuz olabilirsiniz. Eğer, bu bir kişi ise Büyük Rahip evlilik anlamına gelebilir. Belki, size güvenle sırtını dayayabilecek bir kişinin arkasında destek olmak saygınlığınızı arttıracak ve yaptıklarınız sizi mutlu edecek. Belkide, bir grup içinde yaptığınız çalışmalar ve güvenilir bir insan oluşunuzu kabul etmeleri, size değer vermelerine ve daha saygın bir konuma gelmenize neden olabilir. 

-Büyük Rahip gelenekleri, özelliklede düğünleri veya kutlamaları ifade eder. Yıldızın yanında Buyuk Rahip, uzun süredir iyi amaçlar için verdiğiniz desteklerin saygınlıkla onurlandırılacağını gösteriyor. Evet, Yıldızınız güçlü olarak parlamak istiyor, ancak sizde çok çaba göstererek ve emek vererek fark yaratıyorsunuz.

Yorumlar