HERMIT, KILIC 10, SEYTAN KOMBINASYONU



 -Hermit Kartı, bir aşk ilişkisinde zamanla gelişen derin ve duygusal bir ilişkiyi ifade ediyor olabilir. Bazan, bir süre önce arkadaş olan 2 kişiden birinin bir ilişkisi vardı anlamına geliyor olabiliyor. Hermit Kartı karşınıza çıktığında genelde bir öğretmeni işaret eder, bazanda öğretmen sizsinizdir. 

-Hermitin ardından gelen Kılıç 10 aslında karanlıktan aydınlığa çıkıştır.  bir anlamda kişilerin içinde kalmış duyguların dışa vurumu anlamınada gelebilir. Ancak, bu 2 kartın birlikte kombinasyonu ve ardından gelen Şeytan kartı, bilginizi ve bilgeliğinizi kullarak geri adım atmanızı öneriyor. 

-Hoşlandığınız kişiye derin duygular besliyor olsanız bile, bunların aydınlığa çıkması ve aranızdaki her neyse bunun bir ilişkiye dönüşmesinin sonucu sizin için milli bir felakete dönüşebilir. Siz başkasının hayatına parlayan bir ışıksınız, ancak kendinizi de düşünmelisiniz. Birisinin her şeyi olamazsınız. Kendinizi ve geleceğinizi düşünmezseniz, kendi hayallerinizden vazgeçersiniz, başkalarının yaşamlarını aydınlatan ışığınızıda kaybedersiniz.

-Hermit, sizin içe dönük yalnızlığınız ve Kılıç 10 sizin yalnızlığınızı 10 parçaya bölüp, kalabalıklarda yalnızlaşmanız. Sonuç olarakta, her bir parçanın Şeytanın kontrolunun altında tutulup esir alınması. Kılıç 10 burada geri dönüşü olmayan bir dönüşümü işaret ediyor. Şeytan kesinlikle takıntılarla ve vazgeçilemez alışkanlıklarla ilgili. Bir insanın tüm yaşamını yutmak. Takıntılarınızı ve vazgeçilmez alışkanlıklarınızın başka birinin kontrolüne geçmesi bazan 10 defa ölmekten daha beter. Özgürleşeceğinizi, yeniden doğacağınızı düşünürken, tam tersine basit gibi görünen, ama her şeyi tüketen bir canavara teslim olmak gibi bir şey.

-Kılıç 10 ve Şeytan birlikte bir birlerinin en kötü yanlarını ortaya çıkarırlar. Burada sizi korkutmaya çalıştığımı sanmayın lütfen, sadece Kılıç 10 ve Şeytan kombinasyonunun ne olduğunu ifade etmeye çalışıyorum. Buradan olumlu bir şey çıkarmı diye düşündüm aslında, ama bulamadım. Bu 3'lü kombinasyondaki olumlu tek şey Hermit, herşeyin çok başında olduğunuz ve iç sesinize kulak vererek geri adım atmanızı tavsiye ediyor. Hatta tavsiye etmekten öte çığlık atıyor. Çünkü, Kılıç 10 ve Şeytan cinsel güdülerleri harekete geçiren kartlardır ve burada sesleri çok yüksek çıkıyor ve diğer her şeyin sesini bastırıyor.

Yorumlar