AY KARTI ve YIKILAN KULE KOMBINASYONU

-Ay Kartı, kafa karışıklığı, gizlilik, yalanlar ve sahtekarlık anlamına gelebilir. Yıkılan Kule, beklenmedik ve aniden ortaya çıkan şokun temelinizi çekirdeğine kadar sarsacağını ifade eder. Bu 2 kartın kombinasyonu kişinin doğruluğuna inandığı şeylerin sadece bir yanlış anlama, aslında bir yalan olduğu anlamına gelebilir. Kulenin temelinden sarsılmasının sebebi Ay Kartı'nın sakladığı şeyler olabilir.

-Danışan kişi, Ay Kartının yalanlarına inanmış, ya da inanmak için kendini kandırmış olsada, gerçek ortaya çıkacak ve Kule yıkılacak. Belkide danışan kişinin kafası karışık, ancak diğerleride yalana ortak olmuş haberi yok

-Bir şeyler hiçte göründüğü gibi değil, kafa karışıklığınıza sebep olan sahte yapıların ani bir şokun açığa çıkması ilişkilerin ve binanın çöküşü. Kafa karışıklığının ortadan kalkıp gerçeklerin ortaya çıkışı.

-Yıkılan Kule, bunaltıcı olabilecek duygulardan bahseder. Muhtemelen kendinizi fazlasıyla hayal kırıklığına uğramış hissediyorsunuz. Hatta daha öncede size yaşatılmış olan travmaların tekrarını yaşıyor ılabilirsiniz. Çok fazla öfkeli ve kızgınlık olabilirsiniz. Kendinizi üzgün hissediyor ve belkide konuşurken sesiniz titriyor olabilir. Nerede durduğunuzu bilmiyor ve kendi durumunuzda pek emin değilsiniz, ne yapacağınızı bilmiyor durumda olabilirsiniz.

-Ay ve Kule kombinanyonu, birisi sizi suçluyor. Temelde bu kişi bazı yalanlara inamanızı sağlamak için belkide size şok edici haberler veriyordu. Hatta, bunu sırf sizi suçlamak, suçlu göstermek için yapıyor olabilir. Yani, yalan içinde yalan gibi birşey var ortada. Sizi şok eden bir yalan haber, şok edici olaya sizin sebep olduğunuz konusu yine bir yalan. Yalan rüzgarı gibi birşey. İşte bunların ortaya çıkışı söz konusu olabilir hayatınızda.

-İmparator, rekabetçi ve hırlı birini ifade eder. Başkaları üstünde güç sahibi Alfa bir erkektir. Dürüst, kendinden ve kendi değerlerinden emin, her durumda sorumluluğu üstlenmeye hazır, fakat saldıgandır. İmparator karakteri, lider kişi doğası gereği çatışmacıdır.


Yıkılan Kulenin arkasından gelen İmparator çok öfkelenmiş ve ne yapacağı öngörülemeyen bir lider anlamına gelir. Danışan kişi, büyük bir şeyin parçasıdır ve lider kişi ile çok güzel işler başarabilir ve bu başarıların bir parçası olabilir. Eğer, kartları seçerken birisinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü merak ettiyseniz, İmparator sizi korur ve güvenliğinizi sağlar.

Yorumlar