KUPA 6, KILIC 6, TILSIM 3 ve SEYTAN



-Bir kişi olarak Kupa 6, dünyanın en kibar ve nazik insanısınız,ancak ilişkilerinizde çizginizi belirlemeniz ve diğer insanların sınırlarına saygı duymayı öğrenmeniz gerekiyor. Sevginizi aşırı coşkulu yaşıyorsunuz.  duygularınızın anlık iniş ve çıkışlarından çok etkileniyorsunuz. Bir Kupa 6 kişisi olarak geçmişin nostaljisine kendinizi kaptırma eğiliminiz olabilir. Kkökleri geçmişe bağlı ve oldukça güçlü çözümlenmemiş sorunlarınız olduğunu düşünüyorumsorunları. Bu sebeple geçmişe neden bu kadar takılı kaldığınızı şapkanızı önünüze koyup bir düşünmeniz ve ilişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. Dünyanın en mutlu insanı gibi görünseniz bile,gülümseyişinizin ardında göz yaşlarınız akmayı hazırda bekliyorlar. 


-Kılıçların 6'sı kişiliğindeki partneriniz, problem çözme ve yeni stratejiler ve sistemler uygulama konusunda çok iyidir. O birçok farklı ortamda, bir çok beceride ustalaşabilen çok zeki birisidir. Sürekli daha iyi bir dünya yaratmaya çalışır ve genelde kişisel hedeflerinde başarılı olur. Kendine yatırım yapmayı ve uzmanlıklarını insani amaçlara ve daha iyi bir yarın inşa etmek için kullanmak ister ve bunu maddi çıkar düşünmez. Modası geçmiş inanca çok bağlı kalmış olabilir. Fakat, yeni bir yerlere gitmek, seyahat etmek, yeni insanlarla tanışmak eğilimindedir.. 

-Tılsım 3 tarot kartı iş yerinde bulunan aşktan bahseder. Zaten bir ilişki içindeyseniz Tılsım 3, işin ilişkiden önce geldiği anlamına gelir. Belkide aynı işte, aynı ekipte birlikte keyif alarak çalışıyorsunuz.  

-Şeytan ilişkilerde büyülenmiş gibi çekiciliklere ve bağımlılıklara işaret eder. Tılsım 3, bir şey inşa etmek, ya da inşa etmek istemekle ilgili, fakat Şeytan Kartı Tılsım 3'lünün yanında fiziki, ya da maddi şeylere bağımlılığı işaret ediyor. Ayrıca, bu kartlar 3. bir kişiden söz ediyor olabilir. Çünkü dikkat ederseniz bu 2 kart arasında bağlantı var. Tılsım 3'te 3 kişi var ve Şeytanın boynuzları 3 rakamı şeklindedir. ve 2 kartta aynı siyah arka planı paylaşıyorlar. Ortadaki direk üstündeki 3 adet paranın alt kısmında Şeytanın kafası ve boynuzları var. Burada, 3'lü bir ilişkinin mümküm olabileceğinden söz edebiliriz. Şeytanın 3 rakamı şeklinde boynuzları bir birini aldatan 3 kişilik bir ilişkiyi ifade ediyor olabilir.

-4. ve sonuncu kartınız olan Şeytan, takıntıları, bağımlılıkları, baştan çıkarmaları ve korkuyu ifade eder. Şeytan Kartı Kupa 6 ile bağlantılı olarak, belkide sizi  takip edip taciz eden, korktuğunuz birini de temsil ediyor olabilir. 

-Şeytan, egonun alt yönlerini, takıntıları veya bir bağımlılık gibi hissettiren aşkı ifade eder. Aynı zamanda gelecek sorgulandığında yükleri çok ağır çiftlerin dahada ağırlaşacağı Şeytan Kartı ile sembolize edebilir.

Yorumlar