AY KARTI ve KILIÇ KRALICE



-Ay Tarot Kartı, gizemli, anlayışlı ve sezgileri güçlü birini ifade eder. Empati özellikleri çok gelişmiştir, etreafındakileri sünger gibi emer içinde kendileri kaybolurlar. Ay Kartı kişiliğinde olanlar genelde sanatsal ve ruhsal yeteneklere sahiptirler. Bu insanlar, korkularıyla yüzleştikleri taktirde daha güçlü ve özgüvenli olacaklardır. Tepkilerinizden korktukları için size her zaman doğruyu söylemiyor olabilirler. Çünkü, Ay karakter özelliklerine sahip kişilerin hayatında, onları diken üstünde tutan birçok manipülasyon yapılmış, oyun oynanmıştır. Bu tür insanlar, aynı zamanda muhteşem bir manipülatör ve çok sağlam yalancıdırlar. Güvensizilik sorunları vardır.

-Ay Kartı, karşıklık duygularından bahseder ve kişi hayatında bir değişiklik olduğu taktirde kendini karanlıkta kalacakmış gibi hisseder. Ay Kartı, korkuyla gölgelenmiş bir aşktan söz ediyor olabilir. Belkide, tam tersi aşk kılığına girmiş bir korkudanda bahsediyor olabilir. Yani, aslında o kişiyle ilgili korkuları vardır, fakat onu kontrol altında tutmak için yakındır. Böyle bir durumda kişinin ilişkileri gerçekçi olarak bir gözden geçirmesi ve değerlendirme yapma gereği vardır.

-Ay Kartı kişisi bir kişi hakkında ne düşünüyor diye soruyorsanız, bu kişinin kafası karışmış ve kararsız olduğunu gösterir. Bu durumda, kişi karamsardır ve duygularını kendine saklar. Hayatlarını yaşamaya devam ederken devam etmekte olan durumları indirmeden önce, nerede durduklarına ve gerçekten neler olup bittiğini bilmek, olayların gidişatından emin olmak isterler.

-Kılıç Kraliçesi, bağımsız, olgun, zeki ve bağımsız biridir. Çok klas bir havaları vardır ve içgüdüsel olarak çevresindekilere nasıl davranacaklarını çok iyi bilirler ve en iyi davranışları sergilerler. Saçma sapan şeylere ve eleştirilmeye tahammülleri yoktur. Bazan, kendilerinin doğru şeyi yapmalarından çok başkalarının yaptıklarının doğrumu yanlışmı olduğu konusuyla ilgilenirler. Bu kişinin karşısındaki insan kendisini inceleme altında gibi hisseder. Toplumda sosyal olarak en üst organizasyonlarında  ancak kendilerini rahat hissederler. Genelde Kılıç Kraliçe kişileri, çok eğitimlidirler, sosyal adalete inanırlar ve ellerini kirletmeden onurlu savaşırlar. Siyasette mükemmel, çok inandırıcı kişilerdir. Çok parlak bir mizah anlayışları vardır ve çekiciliklerini kullanmak istediklerinde karşı konulmazdırlar. Ayrıca, çoğu insandan daha akıllı olduklarının farkındadırlar. Sakin, havalı, cesur ve geniş bir sosyal çevreye sahiptirler. 

-Kendilerini her zaman güçlü olmak zorunda hissederler. Sürekli  kendisinden sevgilerini esirgediğinden bahseder. Kılıç Kraliçe genelde aşktan ve sevmekten korkar ve gardını nasıl indireceğini bilemez.

-Bu kombinasyon, önemli bilgileri saklayarak insanları kasten tamamen karanlıkta tutan birini işaret eder. Kılıç Kraliçe, zeki bir yalancı olabilir. Acaba, neyi ve neden yalan söylüyor. Belkide, doğru söylüyor olsa bile, o genede kötü ruhlu bilgi saklayan birisi olabilir. Kılıç Kraliçenin her zaman için başkalarıyla arasında bilinçli olarak bir mesafe düzeyi vardır.

Yorumlar