TAROT ARKANA MAJOR KARTLARI "YILDIZ"











 -Yıldız yenilenmiş umut ve inançtır ve evren tarafından gerçekten korunduğunuzu hissedersiniz. Sakin enerjili, istikrarlı, çevrenizdekilerle uyum içinde huzurlu, sevgi dolu bir döneme giriyorsunuz. Bu size evrenin bir armağanı ve önemli bir kişisel büyüme zamanlarını yaşıyorsunuz.

-Herşey mümkün ve etranızda bir sihir pınarı dolaşıyor. Umut dolusunuz ve hayallerinizin gerçekleşebileceğini fark ettiniz. Mümkün olabileceği kadar yükselmenize ve yıldızlara ulaşmanıza izin verildi. Sınırlayıcı inançları, maskeleri ve aldatmacaları ortadan kaldırın ve özgün doğanıza dönün.

-Yıldız, ancak rüyalarınızda görebileceğinizi gerçekten yaşamak ve umut edilenin gerçeğe dönüşmesidir. sizi gelecekteki umutlarınızı gerçekleştirecek olasılıklara yönlendiren bir değişim yaşıyorsunuz. Yaşamınızda ki olumsuzluklarla ilgili bir şifalanma yaşıyorsunuz ve bu sizibulunduğunuz yerden varmayı umduğunuz yere götürecek.

-Gelecek yıldızlar kadar uzak görünüyor, ancakbunu başarmak için bir süre çalışmanız gerekecek. Bu kesinlikle boş bir hayal değil ve siz geleceğinizi suya yansıyan yıldızlarda görüyorsunuz. Bu biraz zaman alabilir, ancak daha üstün nitelikler adına, vizyon, büyüme, nezaket ve insanlık anlayışı içinde hareket ederseniz sonuç tahminlerinizin ötesinde muhteşem olur.



Yorumlar