TILSIM 6, TERS KUPALARIN ASI, ASA SOVALYESI ve TERS KUPA SOVALYESI


-Tılsımların 6'lısı ilişkilerde adil olma arzusu ile nazik bir ruh hali içinde, bilinçli olarak rollerin tersine çevrilebileceğine dair istekli olma halini işaret eder. Tılsım 6'lısı cömert ve hayırsever olma, empati yeteğinin gelişmiş olması, bağışlama, refah ve zenginliği paylaşmak anlamına gelir.

Tılsımların 6'lısı Boğa burcu ile, Kupaların Ası su grubu ile ilişkilidir. Bu 2 kart arsında gerçek bir eşleşme yoktur ve doğrudan bir birleriyle bağlantılı değiller ve farklı konulara hizmet ediyorlar. Kupaların Asının sizin Tarot açılımınızda ters düştüğünü de düşünürsek, kartın olumsuz yönleri açığı çıkıyor. Ters Kupaların Ası, ilişkilerde yanlış bir kararla yapılan kötü başlangıçları ifade eder.

-Kupa Asının ters oluşu Tılsım 6'lısının da olumsuz yönlerini açığa çıkarıyor olabilir. Kendi yaşamında, kendi ihtiyaçlarını ve arzularını ilk sıraya koyabiliyor. Yani, elinde bir bardak suyu olan taraf kendi ihtiyaç ve arzularını ilk sıraya koyabiliyorsa, diğeride bencil, kıskanç ve cimri davranışlar içinde bulunabiliyor. Dolasıyla 2 tarafta bir birlerine verdiklerinin ve aldıklarının hesabını yapmaya başlıyorlar.

- Asaların Şövalyesi, onun istediği zaman hayatınıza girip, hiçbir şey olmamaış gibi ilişkiye devam edeceğini. İstediği zaman pislik yapıp hayatınızdan gidebileceğini ve vicdanen hiç bir rahatsızlık duymayacağını anlatıyor.

-Muhtemelen siz bu ilişkiye ne kadar emek verirseniz verin, hakettiğinizi alamayacaksınız gibi görünüyor. Çünkü 4. ve son kartınız Kupa Şövalyesinin de ters ve gelecek için için olumlu düşündüğümü söyleyemiyorum. Sevgili Almina, Kupa Şövalyesi'nin seni ne kadar incittiği ve onu aklından çıkarıp-çıkarmaman, tekrar sevip sevmemen umurunda bile değil ve hiç güven vermiyor. Büyümeye ve olgunlaşmaya açık bir ilişki olarak görünmüyor ve emek vermeye değmez diye düşünüyorum. 

- Kupa Ası ve Kupa Şövalyesi düz konumda gelseydi, birlikte ilerleyip, birlikte olgunlaşmanızı önerebilirdim. Çünkü, Kupa Ası düz konumda olduğunda potansiyel ilerleme, genişleme ve büyüme enerjisi taşır.


Yorumlar