TAROT ARKANA MAJOR KARTLARI "BUYUK RAHIBE"











-Baş Rahibe, bilinç ve bilinçaltı alemlerini temsil eder. Bereketin, kadının ve kısmen gizemin simgesidir. Ruhsal aydınlamayı ifade eder. şimdi hareketsiz kalma ve iç sesinizi dinleyerek becerilerinizi geliştirme zamanı.

-Meditasyon yaparak çıktığınız ruhsal yolculukta sezgilerinizle bağlantı kurarak bilinç altınızın derinliklerinde aradığınız gerçek cevabı bulacaksınız. Düşünmek yerine yüreğinizin sesini dinleyin, rekabet etmek yerine işbirliği yapın, yok etmek yerine üretin, iç sesinize güvenin ve empati kurma yeteneğinizle gurur duyun. Umursamadığınız, ya da görmezden geldiğiniz şeylerin ne kadar farkına varırsanız bilinçaltınızda ki gücü bilinç düzeyinde o kadar dönüştürücü bir güce çevirme potansiyeline sahipsiniz.

-Büyük Rahibe 2 rakamı ile numaralandırlmıştır ve 2 sayısı Dünya da gezinme yeteneğine sahip bilinçte bir  kişilik olduğunuzu gösteriyor. Şimdi, güneşin gözleri kör eden yoğun ışığından ve yakıcı sıcağından uzaklaşıp, kendinizi koruyarak kendi iç ışığınızın güvenli içinde gerçekten değerli olanı keşfetme zamanı. 

-Bir süre için her şeyi olağan akışına bırakın doğal olarak gelişmesine izin verin. Kimseden yardım beklemeyin, ama sizden yardın isteyeni geri çevirmeyin. Çünkü, hiç kimse size yardım edemez, fakat başkalarına yardım ederken kendi sorunlarınızın çözümünün farkına varacabilirsiniz.

-Büyük Rahibe, aynı zamanda sorunlarınızın çözümü için kahve falını ve tarot okumayı bırakmanızı. Bir arakadaş, ya da bilen birinin tavsiyeleri veya yardımı gibi dış güçlere değil kendi sahip olduğunuz iç gücünüze güvenerek bulduğunuz çözümlere güvenmenizi tavsiye ediyor. Çünkü, bazı sorunlar ancak yaşayarak ve kendi çabalarınızla çözümlenir.


Yorumlar