TAROT ARKANA MAJOR KARTLARI "GUNES"


 










-Güneş yeni bir günün başlangıcıdır. Mutluluk ve aydınlık olan herşeyi sembolize edebilir. Akıl, zeka, erdem ve yaratacılığınızın en yoğun zamanlarını işaret eder.

-Güneş, tüm dünyada ki yaşamın kaynağıdır. Güneş, iyimserlik, pozitiflik, başarı, zindelik sağlık ve ışıltılı enerjininin ilanıdır.. Nereye giderseniz gidin, ne yaparsanız yapın size başarı, neşe ve mutluluk getirecek. Herşey yolunda gidiyor, arkanıza yaslanın ve keyfini çıkarın. Bu sıcak enerji sizi zor zamanlardan geçirse bile başarılı olmanıza ve aydınlanmanıza yardımcı olacaktır.

-Zor bir dönemden geçiyorsanız, Güneş size beklediğiniz güzel haberleri getiriyor. Yolunuzda ki zorluklar sayesinde kim olduğunuzu ve neden burada olduğunuzu keşfettiniz, özgüven sahibi oldunuz ve bundan böyle her şeyin yoluna gireceğini biliyorsunuz. Güneşin size verdiği bu özgüven içinizden gelen bir enerjidir. Şu anda başkalarının isteyipte sahip olamadığı bu gücü olumlu şeylerde kendi kontrolünüz dahilinde kullanırsanız tüm potansiyelinizle çiçek açacaksınız. Eğer, bu güçlü ateşi doğru ve dikkatli kullanamazsanız yanabilirsiniz.

-Kendinizi canlı, enerjik ve coşku dolu hissediyorsunuz ve belkide kronik bir hatalığınız şifa bulacak veya kötü bir alışkanlığınızdan kurtulacaksınız.


Yorumlar