TILSIM KRAL, KADER CARKI ve ASALARIN PRENSI


-Seçmiş olduğunuz kartlardan Kader Çarkı yaşamınızı ve geleceğinizi genel anlamda etkileyecek bir değişimle ilgili olduğu halde, Tılsım Kral ve Asaların Prensi daha çok günlük rutinlere ve kısa vadeli sorunlara işaret eder.

-Tılsımlar, toprak elementiyle bağlantılıdır ve en ağır ilerleyen takım serisidir. Kral bu serinin içinde hepsinden ağır olanıdır. Ayrıca, Tılsımlar finansal konuları ifade eder. Şövalye bir atın üstedir ve Kraldan daha hareketlidir. En hızlı Prenslerdir. Karttaki sembolde de gördüğünüz gibi Kral tahtında sağlam bir şekilde oturuyor ve hiçbir yere gitmiyor, çünkü ihtiyacı yok. Kraliçe de sarayın düzenli olduğundan emin olarak görkemli bir şekilde sarayda dolaşır.

-Saray dünyasında insanlar Krala gelir o insanların ayağına gitmez ve Tarot Kartları içinde kaya gibi sağlam tahtında oturan Tılsımlar Kralı oturduğu yerden 1cm bile hareket etme olasılığı en düşük olanıdır. O orada oturacak ve sabırla, inatla isteklerinin ayağına gelmesini bekleyecek. Dinleyecek, bilgilenecek ama cevap vermeyecek

-Tılsım Kralının ardından gelen Kader Çarkı, Kralı tahtından indirecek gibi görünüyor. Kral kendisi bir hamle yapmasa bile bu değişimden kaçamayacak. Kader Çarkı değişimi gösterir, Ancak, değişim için herhangi bir yargıda bulunmaz. Kader Çarkı bir tekerlektir ve sürekli hareket halinde olduğu için istikrarsızlık vaad eder. Ayağa kalktığınızda orada duramazsınız, ancak dibe vurduğunuzda işler düzelir. Hiç birşey aynı kalmayacak, çark dönmeye devam edecek ve sizi en mutlu ettiği anda bile dönmeye devam edecek.

-Asaların Prensi, enerjinizi henüz bir hırsa yönlendirmediğiniz bir dönemi işaret ediyor ve ruhsal yolunuzda yeni bir yön almak üzere olduğunuzu gösterebilir. Yani, Kader Çarkının size getireceği yeni şanslı bir değişim ve başlangıç ruhsal olarak gelişime açık büyük değişimler yaşayacağınızı öngörüyor. Coşku ve macera duygusuyla, Asaların Prensi, çoğu Tarot açılımlarında hoş bir manzaradır. Hayatın eğlenceli kısımlarını çocuksu bir mutlulukla temsil eder. Tüm Prensler habercidir ve yanlarında iyi haberler ve kendini iyi hissettiren haberler ve tavsiyeler getirirler.

 -Böyle zamanlarda kişi kendisini sıkılmış, huzursuz, sinirli bulabilir, hatta gereksiz kavgalara bile girdiği olabilir. Bunun sebebi ateşin kaynayan canlılığına sahip oldukları halde henüz kullanımıyor olmalarıdır. Şövalye olarak olgunlaştıkça, işlerine daha fazla odaklanmaya başlayacaklar ve hedefler belirlemeye başlayacaklar. Toparlanıp, büyük resmi daha net görebilecekler ve oraya varmanın yolunu bir şekilde bulup ilerleyeceklerdir.

-Asaların Prensi yeni bir işe başlamayı, bir işin planlama aşamasında olduğunuzu veya bir denemede gönüllü olan ilk kişi olduğunuzu gösterir. Kader Çarkının yanında Asaların Prensi, şansınızın değiştiği ve işlerin sizin lehinize çalışmaya başladığı anlamına geliyor. Aynı zamanda bir mesaj anlamına da geliyor. Belkide iletişim konularıyla ilgili eğitim olsada, elinde filizlenmiş Asayı dimdik bir şekilde tutan Asaların Prensi hırslı birini ve çıraklık dönemini işaret eder. 

-Ruhsal olarak görüş açınızın aşağıdaki konulara yöneldiği anlamına gelir.

-Ezoterik konular.

-Aydınlanma, aydınlatma.

-Öğrenme, bilgilendirme.

-Astroloji veya Tarot yorumlama.

-İlhamını bir icada dönüştürebilme, tasarımları inşa etme kabiliyeti.


Yorumlar